Asiaczek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Na razie jeszcze nie wiem, czy coś zgłoszę. Choć chciałabym 2 baski zaprezentować na tej wystawie. Około 12.00 dzisiaj mam miec odpowiedź od koleżanki, która by wystawiła baski. Poczekacie na moja odpowiedź? Co do nocowania. Dla mojej kolezanki wygodniej byłoby jechac bez noclegu. Co do klatek. Czyli taka duża, jaka miałam w Wieselburgu, zmieściłaby się? Czy szykowac mniejszą? Pzdr. Quote
M&S Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 aro napisał(a): Ja zresztą spokojnie mogę zostawić swoją klatkę w domu. możemy pożyczyć Twojej psicy kontenerek "koci":cool3:, zmieści się A. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Hej, to znowu ja!:lol: Otóż przed chwilą dostałam info, że mogę zgłaszac 2 psiaki! Koleżanka pojedzie i je wystawi:multi::multi::multi::multi: No to we wtorek wysyłam dokumenty i robię przelew. aro - to jak z tymi wymiarami bagażnika, klatek itp? Pzdr. Quote
aro Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Asiaczek']Hej, to znowu ja!:lol: Otóż przed chwilą dostałam info, że mogę zgłaszac 2 psiaki! Koleżanka pojedzie i je wystawi:multi::multi::multi::multi: No to we wtorek wysyłam dokumenty i robię przelew. aro - to jak z tymi wymiarami bagażnika, klatek itp? Pzdr. No to jedziemy ? ;) W przerwie między świątecznym sprzątaniem wpadłem tutaj... Bagażnik 70 x 100. Klatka Sparka powinna wejść (myślałem, że to była klatka Maksa, bo ja mam 'historyczną' i nazywam ją imieniem pierwszego psa ;) ) Klatka Asiaczka chyba jedna też, ale możesz mi na wszelaki słuczaj podać jej parametry, bo ona też jest spora. Sprawdzę żeby nie było wtopy. Ja pewnie bez klatki co nie jest problemem. Jeszcze raz Wesołych Świąt Wszystkim Dwu- i Czworonożnym ;) Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 O, rany, gdzies miałam fabrycznie zapisane wymiary klatek. ale nie wiem, gdzie je podziałam... No nic. Trzeba zejśc do piwnicy i wymierzyć. Albo może będziesz miał jakis kurs na Mokotów k/TVP? Wtedy bysmy sprawdzili w realu...:cool3: Pzr. Pzdr. Quote
M&S Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 aro napisał(a):Klatka Sparka powinna wejść (myślałem, że to była klatka Maksa, bo ja mam 'historyczną' i nazywam ją imieniem pierwszego psa ;) ) hehe byłaby klatką Maksa, gdyby nie to, że Maks nigdy z niej nie korzystał...;) kupiona była dla Sparkowatego :) m. Quote
J.G Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Asiaczek napisał(a):O, rany, gdzies miałam fabrycznie zapisane wymiary klatek. ale nie wiem, gdzie je podziałam... No nic. Trzeba zejśc do piwnicy i wymierzyć. Albo może będziesz miał jakis kurs na Mokotów k/TVP? Wtedy bysmy sprawdzili w realu...:cool3: Pzr. Pzdr. Jak by to miało jakieś znaczenie,i tak musisz zejść do piwnicy. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Jeżeli aro znajdzie chwilę czasu, aby do mnie podjechac, to rzeczywiście bez znaczenia. Ale jak nie znajdzie - to sprawa robi się powazniejsza. Bo a nuz klatki nie zmieszczą się u niego w samochodzie? I co wtedy? Aga będzie musiała trzymać 2-3 baski na kolanach? Wolne żarty... pzdr. Quote
J.G Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Jeżeli aro znajdzie chwilę czasu, aby do mnie podjechac, to rzeczywiście bez znaczenia. Ale jak nie znajdzie - to sprawa robi się powazniejsza. Bo a nuz klatki nie zmieszczą się u niego w samochodzie? I co wtedy? Aga będzie musiała trzymać 2-3 baski na kolanach? Wolne żarty... pzdr. ..... żarty? Podajesz wymiar klatki i żartobliwy problem rozwiązany,ja nie widzę nic złego w trzymaniu dwóch psów na kolankach przecież to sama przyjemność.:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Taaaaa, gdybym to ja była na miejscu - to może i przetrzymałabym, ale obcej osoby nie będę na siłę uszczęśliwiała. Wystarczy, że jedzie tyle kilosków i wystawia obce psy... A poza tym, wolę transportowanie psów w transporterach. Zdecydowanie bezpieczniejsze.No i ruki swobodnyje...:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Hm, znowu zaczyna się historia "o udach"...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Zobaczymy, co powie aro, jak tu wejdzie. Pewnie będzie chciał, abym jednak zmierzyła te transportery...:cool1: Pzdr. Quote
J.G Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, znowu zaczyna się historia "o udach"...:evil_lol: Pzdr. hehehe... o ręcach ,ja osobiście wole mieć psa,psiaki na kolanach :cool3:ale każda osoba robi to co lubi. Quote
M&S Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 J.G napisał(a):hehehe... o ręcach ,ja osobiście wole mieć psa,psiaki na kolanach :cool3:ale każda osoba robi to co lubi. .....takie maluchy można tak trzymać, ale nie jestem pewna, czy byłbyś szczęśliwy mając Sparkowatego na kolankach:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 J.G zaniemówił.... Ach, ta siła przekonywania...:lol: Pzdr. Quote
Agasia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Pocichutku witam się z ekipa, bo ta wyslanniczka Asiaczkow to nikt inny jak ja :) Quote
M&S Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Agasia napisał(a):Pocichutku witam się z ekipa, bo ta wyslanniczka Asiaczkow to nikt inny jak ja :) To TY!!!!! fajnie, ......ale dlaczego pocichutku....:cool3:, Quote
Agasia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Bo ja taki niesmialy człowieczek :oops: :evil_lol: Quote
M&S Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Agasia napisał(a):Bo ja taki niesmialy człowieczek :oops: :evil_lol: ....ale nie masz wyjścia.....musisz się osmielić, z wilczym będziesz jechać:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):....ale nie masz wyjścia.....musisz się osmielić, z wilczym będziesz jechać:evil_lol: Hahaha, dobre! Agasia - się ośmielaj!:lol: Pzdr. Quote
aro Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Agasia napisał(a):No dooooobra :diabloti: Z wilczym - pół bidy. Ze mną ! ;) Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 aro napisał(a):Z wilczym - pół bidy. Ze mną ! ;) Oooo :-o:-o:-o:-o:-o, czy to znaczy że potrafisz zagadać na smierć:evil_lol: ....a tak na marginesie, czy nikt poza nami nie jedzie do Salzburga ?!!!! :shake: nie wierzę Quote
aro Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):Oooo :-o:-o:-o:-o:-o, czy to znaczy że potrafisz zagadać na smierć:evil_lol: ....a tak na marginesie, czy nikt poza nami nie jedzie do Salzburga ?!!!! :shake: nie wierzę Ha, ha ;) Pewnie kilka osób chciałoby żebym zamilkł (ale to nie o forum) A tak serio - w czasie drogi raczej nie jestem zbyt rozmowny, szczególnie, gdy prowadzę. Ale obiecuję przynajmniej przytakiwać lub zaprzeczać ;) Quote
Recommended Posts