Jump to content
Dogomania

Bazerek imienny dla wychudzonego i wynędzniałego Owczusia ze schronu. Zajrzyjcie proszę, on zasługuje na piękne imię, które da mu siłę do walki o nowe życie - KONIEC! Mamy psiula MARO :D

Recommended Posts

Posted
Dnia 1.01.2022 o 22:02, sunnynight napisał:

Właśnie, budzik sobie nastawiła, czy co? 😉

Dnia 1.01.2022 o 22:03, guccio napisał:

Pewnie nastawiła.

Zgadłyście 😁

• agat21 changed the title to Bazerek imienny dla wychudzonego i wynędzniałego Owczusia ze schronu. Zajrzyjcie proszę, on zasługuje na piękne imię, które da mu siłę do walki o nowe życie - KONIEC! Mamy psiula MARO :D
Posted
Dnia 1.01.2022 o 22:07, agat21 napisał:

Jest MARO!!  🙂 🙂 🙂

Z całego serca dziękuję Wam za udział, wspieranie, wszystkie wpisy i za emocjonującą końcówkę 😄

🌼🌻🌼🌻

Z pożytkiem dla pieska.Trzymam za niego mocno kciuki.

Posted
Dnia 3.01.2022 o 10:52, RUTA93 napisał:

Nie dotarło😟...  Czy konto to samo co dla Cymka?

Oj, to już sprawdzam. W razie czego - tak, konto to samo, tylko koniecznie musi być dopisek, że to imienny dla Maro, bo się pogubię 🙂

Posted
Dnia 3.01.2022 o 10:52, RUTA93 napisał:

Nie dotarło😟...  Czy konto to samo co dla Cymka?

Bardzo Cię przepraszam, przeoczyłam i nie wpisałam Twojej kwoty. I dlatego też nie wysłałam Ci pw.

30 zł jest do wpłaty za 10 głosów. Jeszcze raz przepraszam 🌼

Posted

A wiecie jaką niespodziankę znalazłam na koncie??? 😉  Otóż Figunia ni z tego ni z owego wpłaciła 50 zł. Bez licytacji 😄

Kochana kobieta! Wielkie dzięki!! ❤️💚🧡

Posted
Dnia 1.01.2022 o 22:10, guccio napisał:

Z pożytkiem dla pieska.Trzymam za niego mocno kciuki.

Guccio, brakuje mi wciąż dopłaty za Twoje ostatnie głosy? Czy wysyłałaś a ja przeoczyłam?

Brakuje już tylko paru złotych.. Niedługo mam nadzieję prześlę już kasę z bazarku, bo Maro jej potrzebuje 🙂

Posted
Dnia 7.01.2022 o 15:45, agat21 napisał:

Guccio, brakuje mi wciąż dopłaty za Twoje ostatnie głosy? Czy wysyłałaś a ja przeoczyłam?

Brakuje już tylko paru złotych.. Niedługo mam nadzieję prześlę już kasę z bazarku, bo Maro jej potrzebuje 🙂

Hej!Zaznaczyłam,że oddam głosy pod warunkiem,że wpłacę 14-tego.

Odpowiedź Twoja była na tak.

Posted
Dnia 7.01.2022 o 15:45, agat21 napisał:

Screenshot_20220107-172620.png