Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joasiu wszelkiego wszelkiego cudu i dobruskiego dla Maxiutka i Runa                                          Podoba mi sie bardzo kilka rzeczy ale nie wiem czy do 20 bede miec pieniazka..boc u mnie znow nastala era oszutow i wykorzystywaczy w pracy....

• Like 1
Posted
Dnia 9.12.2021 o 10:32, Nadziejka napisał:

Joasiu wszelkiego wszelkiego cudu i dobruskiego dla Maxiutka i Runa                                          Podoba mi sie bardzo kilka rzeczy ale nie wiem czy do 20 bede miec pieniazka..boc u mnie znow nastala era oszutow i wykorzystywaczy w pracy....

Nadziejko, jeśli Ci się coś podoba, licytuj. Wpłacisz jak będziesz miała, poczekam. swiateczny-emotikon-ruchomy-obrazek-0123

Posted
            Num 9 kawuske pysznosci kup teraz prosze                                                                                                  Ciociu Nesiu kochana przepraszam
  • Like 1
Posted
Dnia 9.12.2021 o 10:39, Nadziejka napisał:
Dziekuje  poprosze serdecznie num 11 , num 17 , num 18 za wywolawcze

Dnia 9.12.2021 o 10:40, Nadziejka napisał:
            Num 9 kawuske pysznosci kup teraz prosze                                                                                                  Ciociu Nesiu kochana przepraszam

Już zaznaczyłam i ślicznie dziękuję!!!swiety-mikolaj-ruchomy-obrazek-0088