Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakoś tak trudno mi znaleźć domki moim podopiecznym. A tej suni bardzo bym chciała bo jest młodziutka i wesoła, bardzo przyjazna. Trochę dziwnie reaguje jak człowiek chce ją pogłaskać, ale pewnie ktoś na nią krzyczał, a może oberwała od kogoś bo kładzie się na plecki albo czołga jak ją wołam do pogłaskania.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Sunia ciągle jest u mnie, nic się nie dzieje, a ja nie mam na nic czasu. Praca, dodatkowa praca i 10 zwierząt do oporządzenia każdego dnia. Sunia musi znaleźć dom. Nie może u mnie być za długo.

Posted

te ogłoszenia które ja robiłam już powygasały.
Skoro ludzie nie ustawiają się do niej w kolejkach to potrzebne będzie jak najwięcej ogłoszeń.
W sobotę poodnawiam ogłoszenia,które robiłam wcześniej,ale przyda się każda pomoc żeby powrzucać są jeszcze na inne strony.

Posted

Za każdą pomoc w poszukiwaniu dla niej domu będę bardzo wdzięczna, jest bardzo mała i drobna, a przy tym taka radosna. Postaram sie ją nawet wysterylizować.

Posted

poodnawiałam ogłoszenia,więc suńka jest ogłoszona na :
eoferty.com.pl
4lapy.pl
dwukropek.pl
e-zwierzak.pl
petsy.pl
gumtree.pl
ojej.pl
adopcjapsa.pl
neeon.pl
mammisia.pl
pajeczyna.pl

Posted

Dalej czekamy na cud. Sunia bardzo potrzebuje domku, najlepiej z ogrodzonym ogrodem. Musi dużo biegać, jest bardzo żywiołowa. Mam z nią kłopot, bo ja nie mam ogrodzenia i ciągle musi być w ogrodzie na smyczy lub bardzo długim zabezpieczeniu gdyż nie zawsze reaguje jak pozostałe psy na odwoływanie jej. Musimy jej szczególnie pilnować, a to jest uciążliwe i dla niej i dla nas.
Bardzo, bardzo poszukujemy dla tej małej domku.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...