Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczony- niepowtarzalne ręcznie robione sznurkowe szaleństwo - torba firmy Oh My Grandma "kwiat kobiecości" oraz dywaniki do sypialni - dla dzikiej mamusi i dwójki jej dzieci. Na razie nie mają nic. ZAPRASZAM NAJSERDECZNIEJ! do 8 X g.22

Recommended Posts

Posted

Nie wyobrażam sobie żeby te maluchy zostały w lesie. Są piękne i będą sie o nie bić.  Ten rudy jest jak ogłaszane przeze mnie Maja i Gucio, nie mogłam się opędzić od chętnych.

Agat21 torebka śliczna, podaj konto wpłacę 100 zł, tyle  tylko mogę a torebka dalej niech będzie do sprzedaży.

.

Zadzwoń do mnie proszę , nie mam do Ciebie numeru.

• Like 1
Posted
11 godzin temu, ewu napisał:

Nie wyobrażam sobie żeby te maluchy zostały w lesie. Są piękne i będą sie o nie bić.  Ten rudy jest jak ogłaszane przeze mnie Maja i Gucio, nie mogłam się opędzić od chętnych.

Agat21 torebka śliczna, podaj konto wpłacę 100 zł, tyle  tylko mogę a torebka dalej niech będzie do sprzedaży.

.

Zadzwoń do mnie proszę , nie mam do Ciebie numeru.

Ewu, brak mi słów podziękowania. Jesteś od lat jedną z najpozytywniejszych i najbardziej zaangażowych osób na dogo. Zadzwonię po pracy.

Posted
15 godzin temu, ewu napisał:

Tez sobie tego nie wyobrażam, ale maluchy na razie się nie łapią, matka nie pokazuje, fundację milczą, hotele i dt nie mają miejsc albo odmawiają jak dowiadują się, że matka dzika, maluchy można złapać tylko przez klatkę-łapkę... czuję się bezradna.

Posted
7 godzin temu, agat21 napisał:

Ewu, brak mi słów podziękowania. Jesteś od lat jedną z najpozytywniejszych i najbardziej zaangażowych osób na dogo. Zadzwonię po pracy.

Dziękuję i wzajemnie.

Posted
4 godziny temu, Tyśka) napisał:

Tez sobie tego nie wyobrażam, ale maluchy na razie się nie łapią, matka nie pokazuje, fundację milczą, hotele i dt nie mają miejsc albo odmawiają jak dowiadują się, że matka dzika, maluchy można złapać tylko przez klatkę-łapkę... czuję się bezradna.

Tysiu najpierw je trzeba złapać a reszta się ułoży.  Najważniejsze żeby były bezpieczne.

Damy radę ...

Posted
Dnia 26.09.2021 o 20:01, agat21 napisał:

Ona jest taka zaokrąglona lekko, ale w najdłuższym miejscu ma 37 cm, a w najszerszym 39. No i oczywiście nie jest sztywna, może lekko zmienić kształt, rozciągnąć się - w zależności od tego ile i co włożymy. 

Dziękuję i poproszę za wyw.😀

• Like 1
Posted
11 godzin temu, ewu napisał:

Tysiu najpierw je trzeba złapać a reszta się ułoży.  Najważniejsze żeby były bezpieczne.

Damy radę ...

A co zaraz po wylapaniu? Gdzie je dać? To nie takie proste :( To nie jest zwierzolubny teren, zresztą o czym świadczy porzucenie aż 4 suk w lesie w ostatnim czasie... Tylko patrzeć jak ta 4ta też okaże się szczenna... :( ja jestem załamana.