Jump to content
Dogomania

Rozliczony dla Fidunia 36 zl Rozliczony dla Mamci z dzidzi 40 zl! Dla Fidusia i dla Mamuni z dzidziami.Dla Timusia i Gucia zestawy nie sprzedane.do 4.10

Recommended Posts

Posted
55 minut temu, elik napisał:

I ja podrzucę i przy okazyji zapytam, Nadziejeczko, które zestawy są jeszcze nie licytowane?

Ciociu kokana licytuja Dobruszki zestawy dla Fidunia i Mamuni z dzidziuniami

Ciocia Nesiowata zestaw num 3  Fiduniowy za wywol 36 zl
            Agatka aagataa8 zestaw num 4   Finkowy Finka ma domus,wiec pieniazki beda dla mamuni dzielnej z dzidziuniami!, za wywol 36 zl

Dla Sonieczki i Timusia sa jeszcze wplne 
 Ale moja dawna Pani dyr Anna chyba chyba bedzie licytowala ale nie wiem jeszcze nic pewnego
Posted

Wczoraj bylam podlamana troche wszystkim ... i jeszcze oprocz tego zycia, to w pracy ciezkiej mnie oszukali znow.... na 158 zl ....to jest dla mnie wielka suma ....ale nie dalo sie nic a nic przeliczyc ...wytlumaczyc...wedlug hrabiostwa melionerow wlasnie taka wyplata miala byc jaka otrzymalam ...przykro b przykro 

Posted
3 minuty temu, Nadziejka napisał:

Ciociu kokana licytuja Dobruszki zestawy dla Fidunia i Mamuni z dzidziuniami

Ciocia Nesiowata zestaw num 3  Fiduniowy za wywol 36 zl
            Agatka aagataa8 zestaw num 4   Finkowy Finka ma domus,wiec pieniazki beda dla mamuni dzielnej z dzidziuniami!, za wywol 36 zl

Zestaw nr 1 jest dla Suzi, czy tak? Jeśli tak, to kochana Nadziejeczko przeznacz go proszę dla innego psiaczka, bo Suzi/Sonia ma już swój własny DS  🙂
Jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za chęć pomocy dla niej    
1130489103_dzikujpiknie.png.bc2ac4161050a7214a9b78b60461c57a.png

• Like 1
Posted
4 minuty temu, Nadziejka napisał:

Wczoraj bylam podlamana troche wszystkim ... i jeszcze oprocz tego zycia, to w pracy ciezkiej mnie oszukali znow.... na 158 zl ....to jest dla mnie wielka suma ....ale nie dalo sie nic a nic przeliczyc ...wytlumaczyc...wedlug hrabiostwa melionerow wlasnie taka wyplata miala byc jaka otrzymalam ...przykro b przykro 

Współczuję Nadziejko. Tak się jakoś składa, że często Ci, którzy mają dużo, niechętnie płacą za wykonana dla nich pracę.

• Like 1
Posted
7 minut temu, elik napisał:

Zestaw nr 1 jest dla Suzi, czy tak? Jeśli tak, to kochana Nadziejeczko przeznacz go proszę dla innego psiaczka, bo Suzi/Sonia ma już swój własny DS  🙂
Jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za chęć pomocy dla niej    
1130489103_dzikujpiknie.png.bc2ac4161050a7214a9b78b60461c57a.png

Ciocia kochana na poprzedniej stronie pisalam wczoraj chyba,
                   zeby ostalo jak jest zeby dla Sonieczki
            Ale jesli Ciocia nalega to bedzie dla innego biedunieczka 
     Bardzo bardzo dziekuje z calej duszy Eliczkowa nasza serduszkowa
                  Zaraz wkleje watus biedunka ktoregos 
Marina Fedotova | Advocate-Art | Fairy art, Art, Baby painting

• Like 1
Posted

Ciociu eliczkowa Dziekuje Calem Sercem

Zestaw Sonieczkowy bedzie dla Gucia Gucienka Ewy Marty     Gucinek i watusio

211859427_1139573053188791_1864867294046440645_n.jpg           

FB_IMG_1619674971029.jpg

• Like 1
  • Nadziejka changed the title to Dwa wielkie zestawy czekaja na swojego czlowieka! Zupenie Inny Kramik Z Niespodziankami! Zajrzyjcie Serca Dla Gucia ,Timusia , Fidusia i dla Mamuni z dzidziami do 27.09
Posted
10 minut temu, Nadziejka napisał:
Ciocia kochana na poprzedniej stronie pisalam wczoraj chyba,
                   zeby ostalo jak jest zeby dla Sonieczki
            Ale jesli Ciocia nalega to bedzie dla innego biedunieczka 
     Bardzo bardzo dziekuje z calej duszy Eliczkowa nasza serduszkowa
                  Zaraz wkleje watus biedunka ktoregos 

Dług Sonieczki został wyrównany i sunia poszła na swoje oddłużona  🙂     Na pewno dla Gucia przyda się pomoc finansowa.  Ewa Marta i Ellig opiekują się całą gromadką bezdomniaków więc wybrałaś bardzo dobrze  🙂

• Like 1
Posted
31 minut temu, Nadziejka napisał:

Jakie to przykre i podłe, kiedy uczciwych Ludzi oszukują jacyś kombinatorzy. Współczuję Nadziejko bardzo:(

15 minut temu, Nadziejka napisał:

Ciociu eliczkowa Dziekuje Calem Sercem

Zestaw Sonieczkowy bedzie dla Gucia Gucienka Ewy Marty     Gucinek i Watusio

Z całego serca Ci dziękujemy Nadziejko:) 

11 minut temu, elik napisał:

Dług Sonieczki został wyrównany i sunia poszła na swoje oddłużona  🙂     Na pewno dla Gucia przyda się pomoc finansowa.  Ewa Marta i Ellig opiekują się całą gromadką bezdomniaków więc wybrałaś bardzo dobrze  🙂

Bardzo dziękujemy za miłe słowa 🙂

• Like 1
Posted
Dziekuje seedenki dziekuje za wsparcie 
ja mam tak od lat i zawsze sobi obiecuje ze jednak jakos wyrwe te swoje zaharowane grosze...boc teraz mam po podwyzce 11 zl na godz...wiec sobie tak obiecuje i nic ...
i trwa tak dalej,na moje ciche prosby ...nic
chociaz wielokroc wszytko dobrze oblicza i nawet wczesniej wyplaca,ale to czasem ...zalezy chyba od humoru
pozdrawiam pozdrawiam