Kamila Proc Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 5 minut temu, Ewa Marta napisał: Znowu trzecia:) braaawo 1 Quote
elik Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 I ja podrzucę i przy okazyji zapytam, Nadziejeczko, które zestawy są jeszcze nie licytowane? Quote
Radek Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: druga 44 minuty temu, Ewa Marta napisał: Znowu trzecia:) I podium zapełnione. 1 Quote
Nadziejka Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 55 minut temu, elik napisał: I ja podrzucę i przy okazyji zapytam, Nadziejeczko, które zestawy są jeszcze nie licytowane? Ciociu kokana licytuja Dobruszki zestawy dla Fidunia i Mamuni z dzidziuniami Ciocia Nesiowata zestaw num 3 Fiduniowy za wywol 36 zl Agatka aagataa8 zestaw num 4 Finkowy Finka ma domus,wiec pieniazki beda dla mamuni dzielnej z dzidziuniami!, za wywol 36 zl Dla Sonieczki i Timusia sa jeszcze wplne Ale moja dawna Pani dyr Anna chyba chyba bedzie licytowala ale nie wiem jeszcze nic pewnego Quote
Nadziejka Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Wczoraj bylam podlamana troche wszystkim ... i jeszcze oprocz tego zycia, to w pracy ciezkiej mnie oszukali znow.... na 158 zl ....to jest dla mnie wielka suma ....ale nie dalo sie nic a nic przeliczyc ...wytlumaczyc...wedlug hrabiostwa melionerow wlasnie taka wyplata miala byc jaka otrzymalam ...przykro b przykro Quote
elik Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 3 minuty temu, Nadziejka napisał: Ciociu kokana licytuja Dobruszki zestawy dla Fidunia i Mamuni z dzidziuniami Ciocia Nesiowata zestaw num 3 Fiduniowy za wywol 36 zl Agatka aagataa8 zestaw num 4 Finkowy Finka ma domus,wiec pieniazki beda dla mamuni dzielnej z dzidziuniami!, za wywol 36 zl Zestaw nr 1 jest dla Suzi, czy tak? Jeśli tak, to kochana Nadziejeczko przeznacz go proszę dla innego psiaczka, bo Suzi/Sonia ma już swój własny DS 🙂 Jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za chęć pomocy dla niej 1 Quote
elik Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 4 minuty temu, Nadziejka napisał: Wczoraj bylam podlamana troche wszystkim ... i jeszcze oprocz tego zycia, to w pracy ciezkiej mnie oszukali znow.... na 158 zl ....to jest dla mnie wielka suma ....ale nie dalo sie nic a nic przeliczyc ...wytlumaczyc...wedlug hrabiostwa melionerow wlasnie taka wyplata miala byc jaka otrzymalam ...przykro b przykro Współczuję Nadziejko. Tak się jakoś składa, że często Ci, którzy mają dużo, niechętnie płacą za wykonana dla nich pracę. 1 Quote
Nadziejka Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 7 minut temu, elik napisał: Zestaw nr 1 jest dla Suzi, czy tak? Jeśli tak, to kochana Nadziejeczko przeznacz go proszę dla innego psiaczka, bo Suzi/Sonia ma już swój własny DS 🙂 Jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za chęć pomocy dla niej Ciocia kochana na poprzedniej stronie pisalam wczoraj chyba, zeby ostalo jak jest zeby dla Sonieczki Ale jesli Ciocia nalega to bedzie dla innego biedunieczka Bardzo bardzo dziekuje z calej duszy Eliczkowa nasza serduszkowa Zaraz wkleje watus biedunka ktoregos 1 Quote
Nadziejka Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Ciociu eliczkowa Dziekuje Calem Sercem Zestaw Sonieczkowy bedzie dla Gucia Gucienka Ewy Marty Gucinek i watusio 1 Quote
elik Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 10 minut temu, Nadziejka napisał: Ciocia kochana na poprzedniej stronie pisalam wczoraj chyba, zeby ostalo jak jest zeby dla Sonieczki Ale jesli Ciocia nalega to bedzie dla innego biedunieczka Bardzo bardzo dziekuje z calej duszy Eliczkowa nasza serduszkowa Zaraz wkleje watus biedunka ktoregos Dług Sonieczki został wyrównany i sunia poszła na swoje oddłużona 🙂 Na pewno dla Gucia przyda się pomoc finansowa. Ewa Marta i Ellig opiekują się całą gromadką bezdomniaków więc wybrałaś bardzo dobrze 🙂 1 Quote
Ewa Marta Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 31 minut temu, Nadziejka napisał: Wczoraj bylam podlamana troche wszystkim ... i jeszcze oprocz tego zycia, to w pracy ciezkiej mnie oszukali znow.... na 158 zl ....to jest dla mnie wielka suma ....ale nie dalo sie nic a nic przeliczyc ...wytlumaczyc...wedlug hrabiostwa melionerow wlasnie taka wyplata miala byc jaka otrzymalam ...przykro b przykro Jakie to przykre i podłe, kiedy uczciwych Ludzi oszukują jacyś kombinatorzy. Współczuję Nadziejko bardzo:( 15 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu eliczkowa Dziekuje Calem Sercem Zestaw Sonieczkowy bedzie dla Gucia Gucienka Ewy Marty Gucinek i Watusio Z całego serca Ci dziękujemy Nadziejko:) 11 minut temu, elik napisał: Dług Sonieczki został wyrównany i sunia poszła na swoje oddłużona 🙂 Na pewno dla Gucia przyda się pomoc finansowa. Ewa Marta i Ellig opiekują się całą gromadką bezdomniaków więc wybrałaś bardzo dobrze 🙂 Bardzo dziękujemy za miłe słowa 🙂 1 Quote
Tyśka) Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Nie godzę się na niesprawiedliwosc :( Nardzo mi przykro, Nadziejko. Quote
Nadziejka Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Dziekuje seedenki dziekuje za wsparcie ja mam tak od lat i zawsze sobi obiecuje ze jednak jakos wyrwe te swoje zaharowane grosze...boc teraz mam po podwyzce 11 zl na godz...wiec sobie tak obiecuje i nic ... i trwa tak dalej,na moje ciche prosby ...nic chociaz wielokroc wszytko dobrze oblicza i nawet wczesniej wyplaca,ale to czasem ...zalezy chyba od humoru pozdrawiam pozdrawiam Quote
Radek Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Nie godzę się na niesprawiedliwosc 😞 Nardzo mi przykro, Nadziejko. Za dużo tej niesprawiedliwości. Quote
Nadziejka Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Za duzo wujenku i wszedzie na swiecie ... i nic nie idzie ku lepszemu Wedrujemy z nadzieja jak zawsze na lepsze na lepsze wszytkim istotom 1 Quote
Nadziejka Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Kawa i czekoladki prosze serdenki wieczorkiem poczestowac Quote
Recommended Posts