Radek Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: a w miedzyczasie hopsi Na to zawsze dobra pora. Quote
Kamila Proc Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 7 minut temu, Tyśka) napisał: Podrzucę, smutno bez Nadziejki... oj tak Quote
Nadziejka Posted August 12, 2021 Author Posted August 12, 2021 Serdenki dzien dobry niechaj bedzie dobry i caluni rok kazdenkiemu koszmar moj nasz zaczal sie dopiero zaczal ...nie wiem jak nie wiem jak bedziemy zyc normalnie nawet ten strach zabija nie pozwala na sen na oddech normalny policja nie moze nic ...spedzilam tam 2 godziny nie mozna nic zrobic powstrzymac boc narazie ...nic nam nie zrobiono ... mam unikac za wszelka cene unikac na kazdem kroku i nawet jak w dzien idziemy gdzies tez unikac jakby sie pojawil.. udawac jakby nic ...isc dalej gdzie ide....nie zwraca uwagi na zadne wyzwiska na nic...chyba zeby z jakim mordem lecial na nmnie wtedy uciekac lub patrzec gdzie jacys ludzie .... no i tak...to wszytko koszmar nie do opissanja kochani nie umiem nawet powiedziec jak bardzo znienilo zycie na koszmar koszmarow nie ma snu a jaksen to jacys umarli we snie mnie nawoluja... nie chodze nigdzie nawet do apteki ...nawet smieci wyrzucuc nigdzie a jesli juz do pracy do pedem na autobusy a jesli juz do sklepu musze czy na spacerek to tylko z kims Prosze modlcie za nas modlcie jesli mozecie serca bo wszytko trwa i trwac bedzie ..... Quote
Nadziejka Posted August 12, 2021 Author Posted August 12, 2021 Dnia 9.08.2021 o 12:36, Nuncek napisał: poproszę nr 5 - ksiażke - za 20 zł i nr 11 - skarpety - 2 pary (jeśli tyle jest) - po 6 zł każda Wujciu juz wpisuje juz wpisuje i ogromnie dziekuje za wszytko dziekuje dolozyjam druga pare skarpetuniek dolozylam Dziekuje Quote
Ewa Marta Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 14 minut temu, Nadziejka napisał: Serdenki dzien dobry niechaj bedzie dobry i caluni rok kazdenkiemu koszmar moj nasz zaczal sie dopiero zaczal ...nie wiem jak nie wiem jak bedziemy zyc normalnie nawet ten strach zabija nie pozwala na sen na oddech normalny policja nie moze nic ...spedzilam tam 2 godziny nie mozna nic zrobic powstrzymac boc narazie ...nic nam nie zrobiono ... mam unikac za wszelka cene unikac na kazdem kroku i nawet jak w dzien idziemy gdzies tez unikac jakby sie pojawil.. udawac jakby nic ...isc dalej gdzie ide....nie zwraca uwagi na zadne wyzwiska na nic...chyba zeby z jakim mordem lecial na nmnie wtedy uciekac lub patrzec gdzie jacys ludzie .... no i tak...to wszytko koszmar nie do opissanja kochani nie umiem nawet powiedziec jak bardzo znienilo zycie na koszmar koszmarow nie ma snu a jaksen to jacys umarli we snie mnie nawoluja... nie chodze nigdzie nawet do apteki ...nawet smieci wyrzucuc nigdzie a jesli juz do pracy do pedem na autobusy a jesli juz do sklepu musze czy na spacerek to tylko z kims Prosze modlcie za nas modlcie jesli mozecie serca bo wszytko trwa i trwac bedzie ..... Nadziejko, to brzmi bardzo groźnie:( Miej zawsze przygotowaną komórkę i nagrywaj takie wyzwiska. Może jak policja zobaczy filmik, to coś z tym zrobi:( Trzymaj się kochana, nie daj się strachowi, choć wiem, jak to się łatwo pisze nie będąc na Twoim miejscu:( 2 Quote
Nadziejka Posted August 12, 2021 Author Posted August 12, 2021 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: bardzo sie zmartwilam... Kamilenko takie zycie dzis w swiecie calem ze czasem trzeba uciekac na kazdem kroku w kezdenkim zyciu w kazdej chwili w pracy jeno oddech w pracy ale niewielki nie moge uciekac gdzies dalej bo nie ma jak nie ma gdzie imusze byc gotowa na wiele lat w strachu nie wiem co to za zycie o kazdenkiego mojego skarbunia o nas ... nie wiem nie umiem nawet wyobrazic jak zaczac kazdy dzien Quote
Nadziejka Posted August 12, 2021 Author Posted August 12, 2021 Pomyslcie pomodlcie prosze za nas za nadziejkowo bedzie nam lzej stokroc lzej kochane serducka Quote
Nadziejka Posted August 12, 2021 Author Posted August 12, 2021 Dokladam fantusiowo z inszego kramku Bardzo bardzo dziekuje za wszystko Badzcie badzcie z nadziejkami Zestaw ksiazek num 18 Cena wywolawcza za zestaw 11 zl Zestaw ksiazek a ,,Piekny pan z telewizji..,, stan idealny str 352 nowa zafoliowana okladka miekka ,,Telewizja jest płytkim medium. Dla kijanek. A jednak, bywa, w jej sieć wpadają też i rekiny. "100 pytań do..." TVP, lipiec 1991 Leszek Moczulski: Byłem po prostu politycznie podejrzany. Dostałem w związku z tym specjalizację wojskową bardzo ładną, a mianowicie statystyk onuc. Tak, proszę pani, jeszcze mam tą książeczkę wojskową z lat 50., gdzie figuruję jako statystyk onuc...... Kręcąc się wokół przełomu lat 80. i 90., które też i telewizję postawiły na głowie, cofam się, a czasem w przód jej dziejów wybiegam. Znajdziecie tu facecje i rzeczy bardzo serio. Ale ogólnie rzecz biorąc, zajmuję się toaletą. Jeśli wybrać punkty, które po transformacji ustroju uwydatniły się na polu pozytywnych zmian szczególnie, to w pierwszym rzędzie postawiłabym na toalety publiczne, a zaraz potem na wizerunek polskich mężczyzn...,, b ,,Moj pomysl na zycie.,, piekna opowiesc .. stan idealny str 352 nowiutenka piekny bialy papier Powieść zaprasza kobiece serca do podążania własną drogą, odkrywania siebie. Melody Sawicka, odnosząc spektakularne sukcesy, pnie się po szczeblach kariery w bankowości. Bohaterka, otoczona gronem przyjaciół, tryska energią i nowymi pomysłami. W niesprzyjających okolicznościach spotyka intrygującego biznesmena, Pawła Baryckiego, który wprowadza zamieszanie w jej uporządkowane dotąd życie. Kiedy wydaje się, że ostatni puzzel trafił na swoje miejsce, do układanki wkrada się niechciany element. Młoda kobieta odnajduje szczęście tam i wtedy, gdy myśli, że wszystko jest stracone... potem potem wszystko znika i szczescie i radosci i nie ostaje nic... c ,, Ksiezniczka mafii,, stan idealny str 304 okladka miekka nowiutka, maly format ,,Mafia to dla większości ludzi organizacja znana wyłącznie z filmów, seriali i książek sensacyjnych. Brutalne potyczki, bezwzględne decyzje, krwawe sposoby sprawowania rządów i wszechobecna korupcja znakomicie wpisują się w scenariusze, które są nam prezentowane na szklanym ekranie. Nie każdy jednak zdaje sobie sprawę z tego, że dla wielu osób tak wygląda rzeczywistość. Sięgnij po książkę pod tytułem "Księżniczka mafii", którą napisała Marisa Merico, i przekonaj się, jak to jest należeć do mafijnej rodziny! "Księżniczka mafii" to autobiografia Marisy Merico, która jako córka Angielki i Włocha uwikłanego w mafijną działalność dorastała w wyjątkowo niebezpiecznym otoczeniu. Choć sama była otoczona miłością okazywaną przez krewnych i na początku nie zdawała sobie sprawy z tego, czym zajmują się jej bliscy, z biegiem czasu stawała się coraz bardziej świadoma. Zaczęto uczyć ją, jak należy popełniać przestępstwa, by mogła pracować przy przemycie broni i narkotyków. Matka Marisy, która wyjechała do Anglii, zrywając kontakty z jej ojcem, pragnęła ustrzec ją przed podążaniem taką ścieżką. Quote
Radek Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Nie jestem w stanie nic mądrego napisać. Bardzo to smutne i przerażające. Quote
elik Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 2 godziny temu, Radek napisał: Bazarek wciąż czynny. I wciąż ma fajowe fanty 🙂 1 Quote
Nadziejka Posted August 12, 2021 Author Posted August 12, 2021 kochani pomodlcie za nas teraz na pacereczku jeszcze widno bylo kolo 19 poszlysmy tylko tu bliziunko...przechodzil ..pokazal znak na gardlo i szybko sie oddalil..... nie wiem nie wiem jak to bedzie to zycie dzwonilam do pracy do dyrektorow, ale nie maja mozliwosci abym tam w pracy zamieszkala gdzies , z miomi zwierzunkami trace powoli trace nadzieje Quote
Nadziejka Posted August 12, 2021 Author Posted August 12, 2021 to bylo b blisko mojej klatki dzien widno i naokolo ludzie z dziecmi z pieskami ... Quote
Recommended Posts