rozi Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 3 minuty temu, Nesiowata napisał: A na porcję ryżu z truskawkami można liczyć? Jak najbardziej! Zapisuję. 1 Quote
rozi Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 A odnośnie zjedzenia czegoś bardzo dużo i efektów - nie potrafię dać przykładu, ponieważ wszystkiego jem bardzo dużo. Quote
koja Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Dziękuję za zaproszenie - chyba o ten bazarek chodziło :) Poproszę patent. Quote
rozi Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 9 minut temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie - chyba o ten bazarek chodziło 🙂 Poproszę patent. Zapisuję! Quote
rozi Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 Zadzwonił telefon. Pani Anna zamawia patent i cały bufet. Quote
Iv_ Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 2 godziny temu, rozi napisał: A odnośnie zjedzenia czegoś bardzo dużo i efektów - nie potrafię dać przykładu, ponieważ wszystkiego jem bardzo dużo. Nie wierzę! :o Quote
rozi Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 25 minut temu, Iv_ napisał: Nie wierzę! 😮 Nie podpuszczaj mnie 😄 Swobodnie zjadam na raz trzydzieści pierogów, pół godziny później kolejne dziesięć/piętnaście. Ale mówię o moich, cudze mi tak nie smakują. Gołąbki (duże) trzy sztuki na raz, za chwilę jeszcze dwa, za godzinę jeszcze dwa... No, gołąbki to w zasadzie jem, aż się skończą. Niezależnie od pory dnia, czy tam doby :DDD Quote
uxmal Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 5 godzin temu, Iv_ napisał: Noooo dziwne :))) (ale niezła jesteś) Mój brat jak miał jakieś 7,8 lat zjadł osiem mielonych na raz tak mu smakowały. A następne mielone zjadł dopiero po trzydziestce. Dziwnie nie?! Hahaha :))) A ja zjadłam 2 pudełka ptasiego mleczka na raz (wtedy jeszcze po 500g każde) i za każdym razem jak widziałam ptasie mleczko, to dostawałam ślinotoku i jadłam. To dopiero niepojęte ;)) Rzeczywiście bardzo dziwne :D Quote
uxmal Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 3 godziny temu, rozi napisał: A odnośnie zjedzenia czegoś bardzo dużo i efektów - nie potrafię dać przykładu, ponieważ wszystkiego jem bardzo dużo. A pół blachy seromakowca w każdy piątek plus dużą paczkę chipsów serowo cebulowych dałabyś radę? Wszystko za jednym posiedzeniem, bez przerwy na ułożenie. Quote
rozi Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 47 minut temu, uxmal napisał: A pół blachy seromakowca w każdy piątek plus dużą paczkę chipsów serowo cebulowych dałabyś radę? Wszystko za jednym posiedzeniem, bez przerwy na ułożenie. Chipsów nie jadam w ogóle, więc nie. A seromakowiec nie wiem, sama nie piekę, natomiast szarlotki chyba całą blachę dałabym radę :DDD Quote
Iv_ Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 2 godziny temu, rozi napisał: Nie podpuszczaj mnie 😄 Swobodnie zjadam na raz trzydzieści pierogów, pół godziny później kolejne dziesięć/piętnaście. Ale mówię o moich, cudze mi tak nie smakują. Gołąbki (duże) trzy sztuki na raz, za chwilę jeszcze dwa, za godzinę jeszcze dwa... No, gołąbki to w zasadzie jem, aż się skończą. Niezależnie od pory dnia, czy tam doby :DDD O Dżizas :o Ja pierogów nie zjem wiecej jak 15 na raz, a dosyć nieduże robię. No no jestem pod wrażeniem :) Szacun Katarzyno! A gołąbki to dwa jak większe, a trzy jak mniejsze i więcej nie dam rady :/ Ale lodów litr na raz żaden problem, czy pół kilo cukierków jakiś ulubionych ;) Quote
rozi Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 Lodów litr zgadzam się całkowicie. Chyba że są kupione dwa litry, też się zmieszczą pomalutku :)) A tego PRL-owskiego bloku też potrafiłam sporo zjeść, podobnie jak tzw. szyszek, czyli ryż dmuchany zlepiony polewą, jedno i drugie pycha Quote
rozi Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 2 minuty temu, Jo37 napisał: Z drugiego obiegu poproszę 1 i pół 2. Idę zapisać, dziękuję Jo :)) Quote
Iv_ Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 1 godzinę temu, rozi napisał: Lodów litr zgadzam się całkowicie. Chyba że są kupione dwa litry, też się zmieszczą pomalutku :)) A tego PRL-owskiego bloku też potrafiłam sporo zjeść, podobnie jak tzw. szyszek, czyli ryż dmuchany zlepiony polewą, jedno i drugie pycha Oooo szyszki uwielbiałam. Nawet te z płatków owsianych. Blok też. I domową czekoladę. Moja "bratowa" zawsze przynosi ją nam na święta :) Quote
rozi Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 19 minut temu, Iv_ napisał: Oooo szyszki uwielbiałam. Nawet te z płatków owsianych. Blok też. I domową czekoladę. Moja "bratowa" zawsze przynosi ją nam na święta 🙂 Quote
Anula Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Dziękuję za zaproszenie.Poproszę za 50zl co jeszcze zostało.Przelew będzie jeden tj.Bogusik i ja.Dane już mam. 1 Quote
rozi Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 14 minut temu, Anula napisał: Dziękuję za zaproszenie.Poproszę za 50zl co jeszcze zostało.Przelew będzie jeden tj.Bogusik i ja.Dane już mam. Anula, wszystko jest, dam Ci dwie potrawy z bufetu, i jednak patent, bo on naprawdę dobry jest, podpowiesz komuś kiedyś, jeśli sama nie potrzebujesz. Dziękuję! Quote
Anula Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 1 minutę temu, rozi napisał: Anula, wszystko jest, dam Ci dwie potrawy z bufetu, i jednak patent, bo on naprawdę dobry jest, podpowiesz komuś kiedyś, jeśli sama nie potrzebujesz. Dziękuję! Bardzo dziękuję.No własnie szwagierka ma problem z owłosieniem.Niedawno szukałyśmy plastrów i zostały kupione. Pieniążki już przelane. Quote
Iv_ Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 10 godzin temu, rozi napisał: A te szyszki to po ile? Więcej nie dam jak dwa zeta ;) Może być? Quote
rozi Posted July 12, 2021 Author Posted July 12, 2021 5 godzin temu, Iv_ napisał: A te szyszki to po ile? Więcej nie dam jak dwa zeta 😉 Może być? 2,50 Quote
Recommended Posts