Jump to content
Dogomania

R O Z L I C Z O N Y ***** Gdyby babcia miała wąsy *** patent *** i bufet PRL *** dla śleputka Tuptusia na leczenie

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, rozi napisał:

A odnośnie zjedzenia czegoś bardzo dużo i efektów - nie potrafię dać przykładu, ponieważ wszystkiego jem bardzo dużo.

Nie wierzę! :o

Posted
25 minut temu, Iv_ napisał:

Nie wierzę! 😮

Nie podpuszczaj mnie   😄

Swobodnie zjadam na raz trzydzieści pierogów, pół godziny później kolejne dziesięć/piętnaście. Ale mówię o moich, cudze mi tak nie smakują. Gołąbki (duże) trzy sztuki na raz, za chwilę jeszcze dwa, za godzinę jeszcze dwa... No, gołąbki to w zasadzie jem, aż się skończą. Niezależnie od pory dnia, czy tam doby  :DDD

Posted
5 godzin temu, Iv_ napisał:

Noooo dziwne :))) (ale niezła jesteś) 

Mój brat jak miał jakieś 7,8 lat zjadł osiem mielonych na raz tak mu smakowały. A następne mielone zjadł dopiero po trzydziestce. Dziwnie nie?! Hahaha :)))

A ja zjadłam 2 pudełka ptasiego mleczka na raz (wtedy jeszcze po 500g każde) i za każdym razem jak widziałam ptasie mleczko, to dostawałam ślinotoku i jadłam. 

To dopiero niepojęte ;)) 

Rzeczywiście bardzo dziwne :D

Posted
3 godziny temu, rozi napisał:

A odnośnie zjedzenia czegoś bardzo dużo i efektów - nie potrafię dać przykładu, ponieważ wszystkiego jem bardzo dużo.

A pół blachy seromakowca w każdy piątek plus dużą paczkę chipsów serowo cebulowych dałabyś radę? 

Wszystko za jednym posiedzeniem, bez przerwy na ułożenie. 

Posted
47 minut temu, uxmal napisał:

A pół blachy seromakowca w każdy piątek plus dużą paczkę chipsów serowo cebulowych dałabyś radę? 

Wszystko za jednym posiedzeniem, bez przerwy na ułożenie. 

Chipsów nie jadam w ogóle, więc nie. A seromakowiec nie wiem, sama nie piekę, natomiast szarlotki chyba całą blachę dałabym radę  :DDD

Posted
2 godziny temu, rozi napisał:

Nie podpuszczaj mnie   😄

Swobodnie zjadam na raz trzydzieści pierogów, pół godziny później kolejne dziesięć/piętnaście. Ale mówię o moich, cudze mi tak nie smakują. Gołąbki (duże) trzy sztuki na raz, za chwilę jeszcze dwa, za godzinę jeszcze dwa... No, gołąbki to w zasadzie jem, aż się skończą. Niezależnie od pory dnia, czy tam doby  :DDD

O Dżizas :o

Ja pierogów nie zjem wiecej jak 15 na raz, a dosyć nieduże robię. 

No no jestem pod wrażeniem :) 

Szacun Katarzyno! 

A gołąbki to dwa jak większe, a trzy jak mniejsze i więcej nie dam rady :/

Ale lodów litr na raz żaden problem, czy pół kilo cukierków jakiś ulubionych ;) 

Posted

Lodów litr zgadzam się całkowicie. Chyba że są kupione dwa litry, też się zmieszczą pomalutku  :))

A tego PRL-owskiego bloku też potrafiłam sporo zjeść, podobnie jak tzw. szyszek, czyli ryż dmuchany zlepiony polewą, jedno i drugie pycha  buja_w_oblokach.gif

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Lodów litr zgadzam się całkowicie. Chyba że są kupione dwa litry, też się zmieszczą pomalutku  :))

A tego PRL-owskiego bloku też potrafiłam sporo zjeść, podobnie jak tzw. szyszek, czyli ryż dmuchany zlepiony polewą, jedno i drugie pycha  buja_w_oblokach.gif

Oooo szyszki uwielbiałam. Nawet te z płatków owsianych. Blok też. 

I domową czekoladę. Moja "bratowa" zawsze przynosi ją nam na święta :) 

Posted
19 minut temu, Iv_ napisał:

Oooo szyszki uwielbiałam. Nawet te z płatków owsianych. Blok też. 

I domową czekoladę. Moja "bratowa" zawsze przynosi ją nam na święta 🙂

Szyszki z kajmakiem - DoradcaSmaku.pl

Posted
14 minut temu, Anula napisał:

Dziękuję za zaproszenie.Poproszę za 50zl co jeszcze zostało.Przelew będzie jeden tj.Bogusik i ja.Dane już mam.

milosc.gif

Anula, wszystko jest, dam Ci dwie potrawy z bufetu, i jednak patent, bo on naprawdę dobry jest, podpowiesz komuś kiedyś, jeśli sama nie potrzebujesz.

Dziękuję!

Posted
1 minutę temu, rozi napisał:

milosc.gif

Anula, wszystko jest, dam Ci dwie potrawy z bufetu, i jednak patent, bo on naprawdę dobry jest, podpowiesz komuś kiedyś, jeśli sama nie potrzebujesz.

Dziękuję!

Bardzo dziękuję.No własnie szwagierka ma problem z owłosieniem.Niedawno szukałyśmy plastrów i zostały kupione.

Pieniążki już przelane.