Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - rozliczony. Sie zrobił i serdecznie zapraszam :)

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie, dziękuję za obecność na wątku i przepraszam za moją nieobecność. Zaczęłam dzień dosyć wcześnie, bo o godz. 5:30 wyprawieniem męża do pracy, potem spacer z psem, bieg na badanie krwi - kolejka gigantyczna, potem zakupy, po powrocie z zakupów sąsiadka z prośbą o duże zakupy dla niej (niewychodząca), potem obiad, a w międzyczasie spacer z psem. Uffff jestem padnięta, a jeszcze trochu prac przede mną  :(  Ale dość użalania się nad sobą, bywało gorzej.

• Like 1
Posted
22 godziny temu, Negra & Anna napisał:

Dziękuję za zaproszenie :)

17 godzin temu, Radek napisał:

Jeszcze podrzucę na dobranoc.

10 godzin temu, Radek napisał:

Słoneczne dzień dobry.

8 godzin temu, Nadziejka napisał:

42 zl z gr..Rozliczony! Dziekuje Pieknie! Dla Bialego Ksiecia Alesia Oriona  wyrwanego z koszmaru ..maly kramik roznosci.Zapraszam sercem calem do 23  lipiec g 24.oo - Zakończone - Dogomania

8 godzin temu, guccio napisał:

W górę bazarku.

6 godzin temu, Aldrumka napisał:

Zaglądam 

5 godzin temu, Isabel napisał:

Podniosę :)

4 godziny temu, Radek napisał:

Czynne cały czas. Niezależnie od pogody.

4 godziny temu, Kamila Proc napisał:

dzien doberek

48 minut temu, Kamila Proc napisał:

zapraszamy niezmiennie

22 minuty temu, Radek napisał:

Urządzanie się?

Dziękuję Wam bardzo za przybycie i dbanie o bazareczek, żeby nie spadł całkiem na samo dno, bo kasiorka baaaardzo potrzebna. Wczoraj dowiedziałam sie, że mój Timuś ma się kiepsko, że najprawdopodobniej czeka go operacja i to za jednym zamachem w kilku miejscach  :(  Biedaczysko moje kochane  :(  Co się dzieje, że prawie wszystkie psiaki mają jakieś guzy. Z moich osobowistych guzy miały usuwane Luna, Oruś, Sarunia, Binguś.  Teraz czeka to Timusia  :(

Posted
22 godziny temu, Aldrumka napisał:

Wymiary i rozmiar z metki nr 62 ogrodniczek poproszę

I skład bluzeczki nr 7

Na metce jest napisane - Spodnie 3/4 bermudy. Tkanina wzorzysta ha, ha,ha. 

Zmierzę i podam.

Indyjska bluzka koszulowa rozmiar 42.   Na metce materiał 100% cottonalgodon ?  Nie wiem co to, ale w dotyku materiał miękki, jak bawełna.

EDIT

pas  44 cm    dł nogawki zewn. 26 cm     prostokąt szer. dół  27 cm   góra  22 cm   wys. 29 cm

Posted
8 godzin temu, malagos napisał:

Eliku, to poproszę za cw tę torebkę nr 42 

Bardzo serdecznie dziękuję    658447718_dzikujlicznie2.jpg.7d349bdcccd48a9454babe5e709e0532.jpg

Jaka będzie wysyłka  ?

Posted
7 godzin temu, guccio napisał:

Wypatrzylam książkę ciekawą-14 za CW poproszę.

Dzięki wielkie    buziaczki-5.gif.32c2d583a3a4fee008c22fd07aab9fa0.gif

Paczaj, paczaj, może jeszcze coś wypaczysz  :)

Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

Urządzanie się?

Też, ale głównie praca i dojazdy, które teraz zajmują 2,5h w jedną stronę (w tym 3 przesiadki). Trochę męczące. ;) 

Posted
5 godzin temu, WiosnaA napisał:

Serio Elu ??....skleroza już u mnie totalna :(

Ale fajna niespodzianka...przydadzą się w wakacje, jeśli tylko dzieci wypuszczą z tej Anglii :(

Aaaa widzisz, U mnie też sklerolzja daje popalić, ale to jakoś udało mi sie pamiętać  :)

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Dziękuję Wam bardzo za przybycie i dbanie o bazareczek, żeby nie spadł całkiem na samo dno, bo kasiorka baaaardzo potrzebna. Wczoraj dowiedziałam sie, że mój Timuś ma się kiepsko, że najprawdopodobniej czeka go operacja i to za jednym zamachem w kilku miejscach  :(  Biedaczysko moje kochane  :(  Co się dzieje, że prawie wszystkie psiaki mają jakieś guzy. Z moich osobowistych guzy miały usuwane Luna, Oruś, Sarunia, Binguś.  Teraz czeka to Timusia  :(

A jaka operacja? 

Moj osobisty kundelek aktualnie ma kilka brodawek na ciele, w tym i na powiece (nie miał zadnej), dwa lata temu mial też wycinany guz z brzucha :( Do tego tył coraz bardziej siada, coraz większe zmiany reumatyczne i demencja, głuchutki i śleputki się robi... Psiaki zbyt wcześnie się starzeją. :(

Posted
3 godziny temu, Tyśka) napisał:

Dzień dobry! Ja dopiero dzisiaj dotarłam na bazarek, ale i czasu mi brakuje... zaglądam tylko na wybrane wątki.

Bardzo dziękuję elik za uwzględnienie Krecika. Jednak zerknęłam na jego konto... i miewa się dobrze, za to Tuptusiowi u Moli@ może zabraknąć, bo czeka go czyszczenie ząbków, kastracja oraz badanie chorego serduszka... dlatego proponuję, aby zamienić beneficjenta tych mocih fantów z Krecika na Tuptusia.

A to Tuptuś nie pojechał do DS? Miał jechać pod koniec czerwca.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

A to Tuptuś nie pojechał do DS? Miał jechać pod koniec czerwca.

Nie pojechał, cisza w tym temacie. Albo jeszcze nie skończyła się przeprowadzać, albo jednak zrezygnowała. A zrobic kastrację i czyszczenie ząbków Tupolkowi trzeba. Jemu bardziej przyda się kasiorka niż Krecikowi :)

Posted
Przed chwilą, Tyśka) napisał:

A jaka operacja? 

Moj osobisty kundelek aktualnie ma kilka brodawek na ciele, w tym i na powiece (nie miał zadnej), dwa lata temu mial też wycinany guz z brzucha :( Do tego tył coraz bardziej siada... Psiaki zbyt wcześnie się starzeją. 

Timuś ma rozlazły guz w uszku i drugi gdzieś na zewnątrz.  Kasia była z nim wczoraj u weta i wet zaleca usunięcie tych guzów  :(

2 minuty temu, Tyśka) napisał:

Nie pojechał, cisza w tym temacie. Albo jeszcze nie skończyła się przeprowadzać, albo jednak zrezygnowała. A zrobic kastrację i czyszczenie ząbków Tupolkowi trzeba. Jemu bardziej przyda się kasiorka niż Krecikowi :)

W takim razie przeleje dla niego to co miał dostać ode mnie z poprzedniego bazarku, ale nie dostał, bo domek wisiał w powietrzu.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Timuś ma rozlazły guz w uszku i drugi gdzieś na zewnątrz.  Kasia była z nim wczoraj u weta i wet zaleca usunięcie tych guzów  :(

W takim razie przeleje dla niego to co miał dostać ode mnie z poprzedniego bazarku, ale nie dostał, bo domek wisiał w powietrzu.

O raaany :( Bedzie dobrze!!!

Dziekuje :) 

Posted
Przed chwilą, Tyśka) napisał:

O raaany :( Bedzie dobrze!!!

Dziekuje :) 

Szkoda, że domek się nie odzywa. Wiadomo, najlepiej na swoim. Może jeszcze dadzą głos  :)

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Szkoda, że domek się nie odzywa. Wiadomo, najlepiej na swoim. Może jeszcze dadzą głos  :)

Może, ale 10.05 jest zabiegi więc do domku jeszcze hoho ;)

Posted
8 minut temu, Tyśka) napisał:

Może, ale 10.05 jest zabiegi więc do domku jeszcze hoho ;)

Oby się jednak odezwał, bo określałaś go jako b.dobry, jakby skrojony na miarę Tuptusia.

Posted
1 godzinę temu, lunarmermaid napisał:

Poproszę nr 47 w opcji KT. 

Nr 28, 60, 62 i 80 za wywoławczą. 

Paczkomat. 

Witam serdecznie    736048585_kwiatki10.gif.9a12edd7bd6f6c45e32351de9c1274e2.gif   

i bardzo dziękuję za pomoc psiaczkom bezdomniaczkom      kwiaty1.jpg.ffe73ef28975c6d712ebdd1783b621a6.jpg

Biegnę zanotować   biegnie.jpg.9373f509529c3cda4a8ed340a9c48ac0.jpg

Posted
40 minut temu, NikaEla napisał:

dotarłam z zaproszenia .dzień dobry :)

Witam cieplutko i zapraszam do kolejnych odwiedzin   

1149357105_gifsikorka.gif.ac8978857e6c4e918ee95d2441d844f7.gif