Moli@ Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Bardzo dziękuję za kompedium :) To dla mnie bardzo pomocne przy tworzeniu opisu. Jutro postaram się zrobić chociaż jedno ogłoszenie. Czy mogę podać numer bezpośrednio do Ciebie? Oczywiście.... dorobię zdjęć ale dziś to chyba nie mój dzień ,) "zatrułam" się z sierściuchami świeżym powietrzem... Quote
Tyśka) Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 2 minuty temu, Moli@ napisał: Oczywiście.... dorobię zdjęć ale dziś to chyba nie mój dzień ,) "zatrułam" się z sierściuchami świeżym powietrzem... Świetnie, dziękuję :) Ze zdjęciami na spokojnie. Odpoczywaj :) Quote
elik Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Noooo to i ja trafiłam na watek Tuptusia. Wkrótce będzie kasa z bazarku dla niego więc proszę o nr konta. Quote
Moli@ Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 55 minut temu, elik napisał: Noooo to i ja trafiłam na watek Tuptusia. Wkrótce będzie kasa z bazarku dla niego więc proszę o nr konta. Prowadzę finanse Tuptusia, post rozliczeniowy na pierwszej stroni. Dziękuję :) Quote
Aldrumka Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 19 minut temu, Moli@ napisał: Prowadzę finanse Tuptusia, post rozliczeniowy na pierwszej stroni. Dziękuję :) Póki jest minus to do Ciebie, a potem mogę przejąć :) jeśli chcesz zapraszam też tu https://www.dogomania.com/forum/topic/353349-noworoczny-ślepy-pan-zaprasza-na-kram-dla-tuptusia-od-moli-do-18-kwietnia-godz-2100/ 1 Quote
Moli@ Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 21 minut temu, Aldrumka napisał: Póki jest minus to do Ciebie, a potem mogę przejąć :) jeśli chcesz zapraszam też tu https://www.dogomania.com/forum/topic/353349-noworoczny-ślepy-pan-zaprasza-na-kram-dla-tuptusia-od-moli-do-18-kwietnia-godz-2100/ Fajnie :) Quote
elik Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 45 minut temu, Moli@ napisał: Prowadzę finanse Tuptusia, post rozliczeniowy na pierwszej stroni. Dziękuję :) Nie o post rozliczeniowy, lecz o nr konta proszę :) Mam nadzieje, że już jutro, najpóźniej we wtorek będę mogła zrobić przelew. Myślę, że będzie około 200,00 zł. Quote
Tyśka) Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 1 minutę temu, elik napisał: Nie o post rozliczeniowy, lecz o nr konta proszę :) Mam nadzieje, że już jutro, najpóźniej we wtorek będę mogła zrobić przelew. Juz Ci wysyłam nr konta do Moli@ :) Quote
Tyśka) Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 27 minut temu, Aldrumka napisał: zapraszam też tu https://www.dogomania.com/forum/topic/353349-noworoczny-ślepy-pan-zaprasza-na-kram-dla-tuptusia-od-moli-do-18-kwietnia-godz-2100/ ♡♡♡ Kochana jesteś. Quote
elik Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 5 minut temu, Tyśka) napisał: Juz Ci wysyłam nr konta do Moli@ :) Dzięki :) Quote
Moli@ Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 10 minut temu, elik napisał: Nie o post rozliczeniowy, lecz o nr konta proszę :) Mam nadzieje, że już jutro, najpóźniej we wtorek będę mogła zrobić przelew. Myślę, że będzie około 200,00 zł. Chwileczkę... ,) Quote
Aldrumka Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 13 minut temu, elik napisał: Nie o post rozliczeniowy, lecz o nr konta proszę :) Mam nadzieje, że już jutro, najpóźniej we wtorek będę mogła zrobić przelew. Myślę, że będzie około 200,00 zł. Jeśli będzie więcej niż 148 zł to jednak przelej do mnie. Przejmę finanse a Moli@ ww kwotę natychmiast zwrócę Quote
Aldrumka Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 1 minutę temu, Moli@ napisał: Chwileczkę... ,) Pisałyśmy jednocześnie, czy mój wpis ok? Quote
Moli@ Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 18 minut temu, Aldrumka napisał: Pisałyśmy jednocześnie, czy mój wpis ok? Tak..., kasa niech leci do Ciebie. Mam filmiki (z wczoraj) ze spaceru z Tuptusiem..., motałam się i joi wstawi ,) 1 Quote
Moli@ Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 Pani chce się witać to czemu nie ,) Też możesz mnie pogłaskać ,) Na prawym uszku widoczny "biały paseczek" - miał na obu, po kąpielach zanika (chyba grzybek) Quote
rozi Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 3 godziny temu, Moli@ napisał: 3 godziny temu, Moli@ napisał: 3 godziny temu, Moli@ napisał: Boże, jaki cudny piesek :) Taki pełen nadziei. Dzielny jak nie wiem. Quote
Moli@ Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 Tysiu, dzwoniła Pani ...., nie zapeszyć ale chyba Tuptuś ma dom :) Rodzina do końca miesiąca zakończy przeprowadzkę i Pani chciałaby zabrać małego kiedy to będzie już możliwe. Quote
Tyśka) Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 33 minuty temu, Moli@ napisał: Tysiu, dzwoniła Pani ...., nie zapeszyć ale chyba Tuptuś ma dom :) Rodzina do końca miesiąca zakończy przeprowadzkę i Pani chciałaby zabrać małego kiedy to będzie już możliwe. To nie zapeszam :) Uśmiechnięty Tupolek ma w sobie coś niezwykłego;) ♡ 1 Quote
rozi Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: To nie zapeszam :) Uśmiechnięty Tupolek ma w sobie coś niezwykłego;) ♡ On wszystko ma niezwykłe i zwykłe. Przypomina mi Kapcia z wędrówek po Białym. Quote
Aldrumka Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 4 godziny temu, Moli@ napisał: Tysiu, dzwoniła Pani ...., nie zapeszyć ale chyba Tuptuś ma dom :) Rodzina do końca miesiąca zakończy przeprowadzkę i Pani chciałaby zabrać małego kiedy to będzie już możliwe. To ta pierwsza Pani od przeprowadzki ? Quote
Moli@ Posted April 13, 2021 Author Posted April 13, 2021 6 godzin temu, Aldrumka napisał: To ta pierwsza Pani od przeprowadzki ? Tak :) Quote
Moli@ Posted April 13, 2021 Author Posted April 13, 2021 9 godzin temu, rozi napisał: On wszystko ma niezwykłe i zwykłe. Przypomina mi Kapcia z wędrówek po Białym. Tak, Tuptuś ma zaufanie do opiekuna i naprawdę szybko się uczy. Nie widzi..., długo nie słyszał i chodził tylko na węch. Przecież on nawet miesiąca u mnie nie jest tylko 23 dni - przyjechał w nocy 21.03 a już bez problemu porusza się po mieszkaniu..., radzi sobie w ogrodzie, wczoraj pierwszy raz sam wszedł do domu bez naprowadzania - bez psów biegnących przed nim, siedziałam na ławeczce obserwowałam - nie wchodziłam. 2 Quote
Recommended Posts