Radek Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Nie wiem, czy dam radę zajrzeć przed 20, więc już teraz poproszę o cegiełkę za 50 złotych. Taniu, trzymaj się. Nadziejko, konto to samo co zawsze? 2 Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 10 minut temu, Radek napisał: Nie wiem, czy dam radę zajrzeć przed 20, więc już teraz poproszę o cegiełkę za 50 złotych. Taniu, trzymaj się. Nadziejko, konto to samo co zawsze? Dziekujemy Calem Serduchem Stokroc Klaniam Wujenku Wujeneczku Serce Wielkie Dziekujemy Cudna wielka Cegielenka Slij prosze Cegielenke na konto Agnieszki Taniusiowej zaraz posle num Quote
Radek Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Bardzo dziękuję za PW, za chwileczkę robię przelew. 2 Quote
Tola Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Nadziejka poprosiła mnie o parę slów o wystawieniu zbiórki na Zrzutce lub Pomagam, tylko ja nigdy tam nie wystawiałam zbiórek, wiem natomiast, że mogą tam prosić o pomoc na różne cele osoby prywatne, trzeba chyba mieć chyba konto na FB... Na pewno wszystko jest jasno wytłumaczone. Na Ratujemy Zwierzaki zbiórki o pomoc dla zwierzaków mogą chyba prosić tylko organizacje... Quote
Tola Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 https://pomagam.pl/info?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=1644329277&utm_content=412660900305&utm_term=zrzutka&gclid=Cj0KCQjwutaCBhDfARIsAJHWnHtTOt_1IW5uSL3hudTqi8U-2hFRzuQmvpsLNM8pytMnpjsuKZfwqL4aArurEALw_wcB Pod tym adresem jest w punktach wytłumaczone, jak założyć zbiórkę, jest też filmik Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 8 minut temu, Tola napisał: Nadziejka poprosiła mnie o parę slów o wystawieniu zbiórki na Zrzutce lub Pomagam, tylko ja nigdy tam nie wystawiałam zbiórek, wiem natomiast, że mogą tam prosić o pomoc na różne osoby prywatne, trzeba chyba mieć chyba konto na FB... Na pewno wszystko jest jasno wytłumaczone. Na Ratujemy Zwierzaki zbiórki o pomoc dla zwierzaków mogą chyba prosić tylko organizacje... 5 minut temu, Tola napisał: https://pomagam.pl/info?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=1644329277&utm_content=412660900305&utm_term=zrzutka&gclid=Cj0KCQjwutaCBhDfARIsAJHWnHtTOt_1IW5uSL3hudTqi8U-2hFRzuQmvpsLNM8pytMnpjsuKZfwqL4aArurEALw_wcB Pod tym adresem jest w punktach wytłumaczone, jak założyć zbiórkę, jest też filmik Dziekujemy serdecznie podeslalam juz dzisiaj Agnieszce Taniusiowej Agniesia ma konto na fb Bedzie probowala wyczarowac na zrzutce albo Ratujemy .. 1 Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 Pozdrawiamy Ogromnie Dziekujemy Dobreduszki Rozliczonko na konto Agnieszki Anula 32 zl za ksiazka na konto Agi Anula 12 zl za mydelka na konto Agi Sara2011 Cegielka Zycia 10 zl dziekujemy stokroc pieniazki slemy na konto Agnieszki beataczl Cegielka Zycia 20 zl dziekujemy cudnie piekniazki slemy na konto Agnieszki Ciocia Nesiowata Cegielka Zycia 10 zl dziekuje stokroc slemy na konto Agnieszki Wujenek Radek Cegielka Zycia 50 zl dziekujemy stokroc slemy na konto Agnieszki Quote
Nadziejka Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Dnia 15.03.2021 o 22:18, agnieszkal2 napisał: Pozdrawiamy z calego serducha Agnieszko Jak dasz rade to prosze wpisz tutaj potwierdz wplaty z bazareczku i juz bedzie rozliczony razem chyba 134 zl Anula 32 zl za ksiazka na konto Agi Anula 12 zl za mydelka na konto Agi Sara2011 Cegielka Zycia 10 zl dziekujemy stokroc pieniazki slemy na konto Agi beataczl Cegielka Zycia 20 zl dziekujemy cudnie piekniazki slemy na konto Agi Ciocia Nesiowata Cegielka Zycia 10 zl dziekuje stokroc slemy na konto Agi Wujenek Radek Cegielka Zycia 50 zl dziekujemy stokroc slemy na konto Agi Quote
agnieszkal2 Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Kochani! Przepraszam, ze nie pisałam wczoraj, pół dnia spedzilysmy w klinice na kontroli. Była robiona morfologia i biochemia krwi. Wyniki ,dzięki Bogu, są lepsze!!! Tania przyszla o własnych siłach! Krew bylo ciężko pobrać, bo Taniula miala bardzo pokłute lapki z poprzednich tygodni, ale w końcu się udało. Kontynuujemy leczenie Palladią, tylko mniejszymi dawkami. Antybiotyk odstawiony. Bardzo Wam dziękujemy za pomoc, bo kazda wizyta i lekarstwa są bardzo drogie..Wczoraj np. poszło 280... A teraz rozliczenie.Potwierdzam przelewy, które przyszły dla Taniuli z bazarku: Nadziejka 32 zł Anula 15 zł Anna Gr 50 zł Sara2011 10 zł Beatacz 20 zł Nadziejka 10 zł Radek 50 zl Baaaardzo Wam dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestescie Bardzo Kochani!!!!!!!!!!! Pozdrawiamy ,Tania i Agnieszka Quote
Nadziejka Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 2 godziny temu, agnieszkal2 napisał: Kochani! Przepraszam, ze nie pisałam wczoraj, pół dnia spedzilysmy w klinice na kontroli. Była robiona morfologia i biochemia krwi. Wyniki ,dzięki Bogu, są lepsze!!! Tania przyszla o własnych siłach! Krew bylo ciężko pobrać, bo Taniula miala bardzo pokłute lapki z poprzednich tygodni, ale w końcu się udało. Kontynuujemy leczenie Palladią, tylko mniejszymi dawkami. Antybiotyk odstawiony. Bardzo Wam dziękujemy za pomoc, bo kazda wizyta i lekarstwa są bardzo drogie..Wczoraj np. poszło 280... A teraz rozliczenie.Potwierdzam przelewy, które przyszły dla Taniuli z bazarku: Nadziejka 32 zł Anula 15 zł Anna Gr 50 zł Sara2011 10 zł Beatacz 20 zł Nadziejka 10 zł Radek 50 zl Baaaardzo Wam dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestescie Bardzo Kochani!!!!!!!!!!! Pozdrawiamy ,Tania i Agnieszka Agnieszko te 2 wplaty pisallam w tytule ze od Anula 32 zl od Nesiowata 10 zl nie sa odemnie Anula 32 zl za ksiazka na konto Agi Anula 15 zl za mydelka na konto Agi Sara2011 Cegielka Zycia 10 zl dziekujemy stokroc pieniazki slemy na konto Agi beataczl Cegielka Zycia 20 zl dziekujemy cudnie piekniazki slemy na konto Agi Ciocia Nesiowata Cegielka Zycia 10 zl dziekuje stokroc slemy na konto Agi Wujenek Radek Cegielka Zycia 50 zl dziekujemy stokroc slemy na konto Agi Dziekujemy Cudnie Dobreduszki Anna Gr nie byla tutaj na bazarku , moze byla czytala na wateczku i poslala Taniuli Sercem calem Agnieszko modlimy pozdrawiamy ogromnie Quote
agnieszkal2 Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Tak,tak, wszystko się zgadza, bardzo Wam dziękuję!!! Leczenie Tani jest bardzo drogie, kolejna seria z Palladią w roli głównej przed nami, ale przecież to moja Najukochańsza Córka!!! Wyniki i fotki z wczoraj..popatrzcie na jej ogonek...machala nim wczoraj kilka razy...Na spacerku i kiedy witala się z innymi pieskami... Quote
Nadziejka Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 1 minutę temu, agnieszkal2 napisał: Tak,tak, wszystko się zgadza, bardzo Wam dziękuję!!! Leczenie Tani jest bardzo drogie, kolejna seria z Palladią w roli głównej przed nami, ale przecież to moja Najukochańsza Córka!!! Wyniki i fotki z wczoraj..popatrzcie na jej ogonek...machala nim wczoraj kilka razy...Na spacerku i kiedy witala się z innymi pieskami... Quote
agnieszkal2 Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Tak wczoraj Tania zbiegała po schodach... (Mieszkamy na ósmym!) 1 Quote
Nadziejka Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 2 minuty temu, agnieszkal2 napisał: Tak wczoraj Tania zbiegała po schodach... (Mieszkamy na ósmym!) Quote
Radek Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 9 godzin temu, agnieszkal2 napisał: popatrzcie na jej ogonek...machala nim wczoraj kilka razy...Na spacerku i kiedy witala się z innymi pieskami... Pani Agnieszko, przesyłam dobre myśli i z całego serca zaciskam kciuki za Tanię. 1 Quote
Nadziejka Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 Dnia 26.03.2021 o 06:27, Radek napisał: Pani Agnieszko, przesyłam dobre myśli i z całego serca zaciskam kciuki za Tanię. Dnia 20.03.2021 o 22:50, Tola napisał: https://pomagam.pl/info?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=1644329277&utm_content=412660900305&utm_term=zrzutka&gclid=Cj0KCQjwutaCBhDfARIsAJHWnHtTOt_1IW5uSL3hudTqi8U-2hFRzuQmvpsLNM8pytMnpjsuKZfwqL4aArurEALw_wcB Pod tym adresem jest w punktach wytłumaczone, jak założyć zbiórkę, jest też filmik Dnia 25.03.2021 o 20:53, agnieszkal2 napisał: Tak wczoraj Tania zbiegała po schodach... (Mieszkamy na ósmym!) Zapraszam na zaczarowany malenki kramik dla bardzo chorusianej Taniusi i dla Szczebrzeszyniaczkow Obiecalam kolejny Taniusi , ale dolaczylam tez watus Szczebrzeszunkow Quote
Nadziejka Posted August 26, 2021 Author Posted August 26, 2021 Dnia 10.03.2021 o 11:36, Anula napisał: Poproszę wszystkie mydełka. Ciociu dzis posylam wielka paczusze z kilku bazarkow potem podam num ekonomiczna Pozdrawiam dziekuje pieknie podaje num paczki 00 3 5900773 3 47994495 8 Quote
Anula Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Paczka dotarła.Serdecznie dziękuję,także za gratisik. Quote
Nadziejka Posted August 27, 2021 Author Posted August 27, 2021 6 godzin temu, Anula napisał: Paczka dotarła.Serdecznie dziękuję,także za gratisik. Dziekuje pozdrawiam Quote
Recommended Posts