Nadziejka Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Rozliczony poslalam dla Fidunia 74 zl Cegielenka Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl dziekuje stokorc! mam na koncie juz Cegielenka Zycia Kasia Kasienka Nadziejkowa Ciotenka 10 zl dziekuje stokrosci! Cegielenka Zycia Ciocia koja 20 zl dziekuje stokrosci!mam juz na koncie! Nadziejkowa Dyr P Ania kup teraz 16 zl mam na koncie dziekuje serce! num 8 zajaczek srebrny ceramika nowy 7 zl num 9 zajaczki dwa ceramika srebrne nowe 9 zl Selenga za wywolawcza mam na konce 15 zl dziekuje pieknie num 2 ksiazka,,Emerycka szajka idzie...,, nowa 5 zl num 4 20 czekoladek ptasikowe mleczko 8 zl Malgoska za wywolawcza pw wyslane num 7 figi damskie szare 3 zl Nadziejkowy , Babuniowy kramik maluszy Dla malenkiego kruszeczka rudeczka kasztaneczka Niezwyklego starszuniego Zapraszamy z calego serca do 20 marca godz 22.00 Jezeli Dobraduszka zazyczy sobie kup teraz,wtedy prosze dolozyc zlotoweczke czy 2 zl Nigdy nie doliczalam za tasme czy opakowania,babelki wszelkie opakowania Teraz do kazdej wysylki bede prosic 30 gr koszt tasmy Wysylam Poczta Polska Quote
Nadziejka Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Num 1 piekna bluzeczka damska w paseczki firma Principle piekne wyraziste kolory stan idealny tutaj zdj podbnej z googla ale ta z gogla to nawt tr brzydunia.... rozmiar 20 ale nie jest jakas wielka moze byc i na 40 tke ,rozciaga sie i ladnie uklada bardzo fajny material wymiary szerokosci 2 x 51 cm dlugosci od ramienia 59 cm dekold w lodeczke cena wywol 4 zl nowa wywol 3 zl nowa wywol 2 zl Num 1 a skarpetki mlodziezowe damskie i dziecece tez moga byc sportowe noweczki 1 para uwaga kolor mocny rozowy rozmiar 39-42 cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Num 2 ksiazka komedia o staruszkach.. ,,Emerycka Szajka Idzie Na Calosc,, stan idealny nowa stron 448 cena wywol 9 zl obnizka nowa wywol 7 zl nowa wywol 5 zl Selenga za wywol dziekuje pieknie! opis,,Nic nie jest w stanie powstrzymac emeryckiej szajki.. emeryci ktorzy uciekli z domu opieki.. Zdeterminowani chcac poprawic jakosci zycia starszych ubogich osob,ruszaja do akcjii! Przy pomocy swinek skarbonek i smieciarki...dokonuja spektakularnego napadu na bank.. Niedlugo potem otwieraja restauracje z szybkimi randkami i potancowkami dla seniorow Martha i jej przyjaciele mierza wiele wyzej. Chca pomagac wszystkim tym,kt ledwo wiaza koniec z koncem i polowac na prawdziwych przestepcow,oszustow podatkowych W pogoni za fortuna ,wioda ryzykowne zycie wsrod szczwanych miliarderow i ...mafii we francuskim Saint Tropez...,, Dostalam w prezencie od mojej cudownej znajomej kotunkowej Num 2 a ksiazka ,,Czwarta Sciana,, wstarzasajace..' str 320 nowiutenka cena wywol 6 zl nowa wywol 3 zl nowa wywol 2 zl opis: ,,Bejrut, rok 1982. Samuel – Grek, Żyd. Wszystkiego po trochu. Ten niegdyś młody lewicowy student o poglądach propalestyńskich, teraz reżyser na łożu śmierci, miewa piękne, choć szalone pomysły. W ogarniętym wojną domową Libanie zamierza wystawić „Antygonę” Jeana Anouilha. Ten projekt wydaje się być obłędem, bowiem Samuel chce, by na scenie zagrali obok siebie chrześcijanie, szyici, Palestyńczycy i druzowie. Z powodu choroby nie może jednak udać się do Bejrutu osobiście, prosi więc o to swego przyjaciela Georges’a. Francuz niewiele myśląc, wsiada do samolotu i leci do ogarniętego wojną Libanu. Czwarta ściana to dzieło wyjątkowe, w którym mała historia przeplata się z wielką, kameralność z tragedią grecką zrewidowaną przez dramaturga Jeana Anouilha. Powieść głęboko porusza, szczególnie we fragmentach o Libanie, gdy po masakrze palestyńskich obozów w Sabrze i Szatili rodzi się ból i wściekłość. „Chciałem podzielić się tymi trudnymi sprawami, a byłem z tym wszystkim zupełnie sam. To tak, jakbym niósł worek z kamieniami. Gdy oddawałem wam po jednym, mój wór stawał się lżejszy”. Sorj Chalandon Quote
Nadziejka Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Num 3 ksiazka,,Zakupoholiczka wychodzi za maz,, ciut strasza stron 460 stan bardzo dobry minus ciut przyszarzala okladka cena wywol 6 zl obnizka nowa wywol 4 zl nowa wywol 1 zl ,,Rebeca Blomwood ma wymarzona prace jest osobistym doradca zakupowym zamiast wydawania wlasnych pieniedzy,calymi dniami gospodaruje zawartoscia portfeli innych i jeszcze jej za to placa.. Idealne zajecie, idealny meszczyzna cudowny Luke Brandon a takze idelany slub Tak .luke oswiadczyl sie Rebece i juz niemal slychac weselne dzwony Bohaterka zaczyna wielki maraton zakupowy a Rodzice Becki maja swoja wizje tego dnia i zaczynaja sie klopoty,, szalona komedia polecam polecam Quote
Nadziejka Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Num 4 ptasie mleczko Wawel 20 szt czekoladki okragle cena wywol 8 zl Selenga za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Num 5 ramka bielutenka nowa zapakowana fabrycznie b ladna cena wywol 4 zl obnizka nowa wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Num 6 serce ceramika.. piekne kolor ecru dosc spore lezace naprawde piekna ozdoba cena wywol 5 zl obnizka nowa wywol 4 zl nowa wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Num 7 figi damskie szare bawelna z domieszka rozmiar xl cena wywol 3 zl Malgoska za wywol dziekuje pieknie bez zadnych ,,znaczkow,, na materiale Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Num 8 ozdoba srebrny zajaczek maly od Babusi ceramika sliczny 1 szt cena wywol 5 zl sprzedane Nadziejkowa Dyr P Anna kup teraz 7 zl dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Num 9 dwa cudne seramiczne zajaczki'srebruski od Babuni nowe cena wywol za zestawik 8 zl Ellig za wywolawcza dziekuje pieknie! sprzedane! Nadziejkowa Dyr Anna kup teraz 9 zl dziekuje dziekuje! Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Num 10 ksiazka,,Swiat Judyty,, nowiutenka stron 350 polecam serdecznie i na prezenta byc moze cena wywol 6 zl obnizka nowa wywol 5 zl nowa wywol 2 zl ,,W moim pokoju jest swiat..mowi Judyta osierocona prze matke w wieku 10 lat Swiat zrobiony jest z rzezcy ktorych nikt nie chcial.. Swiat jest miniatura krainy z mlekiem i miodem Dla Judyty wszystko jest inne kiedy staje sie celem atakow klasowego tyrana nadciagajacy nieuchronnie Koniec -zaczyna traktowac osobiscie..,, Num 10 a ksiazka polecam ,,George Clooney potrzebny od zaraz,, stron 240 stan b dobry cena wywol 7 zl nowa wywol 2 zl Czy George Clooney zagra tę rolę? Wioletka i jej przyjaciółka Febe biorą sprawy w swoje ręce. Gdy mama Wioletki, szukając prawdziwej miłości, zaczyna się spotykać z żałosnym Dickiem Matiasem (ksywa Śledzik), dziewczyny postanawiają wyswatać ją z... George’em Clooneyem. W końcu tata Wioletki jest hollywoodzkim reżyserem seriali telewizyjnych – czy dziewczynie uda się spotkać na planie filmowym ze sławnym aktorem? I jak przekonać go do randki z mamą? Szalona pomysłowość bohaterki, jej szczerość sprawiają, że trzymamy za nią kciuki. Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Maluni kasztanek po strasznem zyciu odpoczywa juz dlugo dlugo w bezpiecznym cudownym domku i kikou Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Kramik maluszy..ale Nadziejeczki pr juz wszystko wyprzedaly przez lata.. Zajaczki srebrniczki nowiuskie podarowala Nasza Cudna Babcia , Babcia Mojej Synciowej Calujemy Przytulamy Stokroc Dziekujemy Zapraszamy na kramcik malusi Quote
Ellig Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Piękny bazarek dla Fidusia, serdecznie dziekujemy! nr 9 Zajączki poprosze za wyw. 1 Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Cegiełka za 10 zł Ciociu Wielkie Serce Dziekuje Najmocniej Dziekuje Za Wszystko Pieknie Dziekuje 5 godzin temu, Ellig napisał: Piękny bazarek dla Fidusia, serdecznie dziekujemy! nr 9 Zajączki poprosze za wyw. Witam Serdecznie Eligowa Ciociu Bardzo Dziekuje Bardzo Ciesze Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Zajaczki nowiutkie 8 i 9 sprzedane Nadziejkowa Dyr P Anna kup teraz Dziekuje Pieknie Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 5 godzin temu, Ewa Marta napisał: Bardzo dziękujemy za bazarek:) 5 godzin temu, Ellig napisał: Piękny bazarek dla Fidusia, serdecznie dziekujemy! nr 9 Zajączki poprosze za wyw. Ciocie a num konta ten ktory mam juz w pw? Kolejna Cegielenka od Naszej Ciotenki Kasienki Nadziejkowej Kotenkowej 10 zl Dziekuje Stokroc Dziekuje Quote
Selenga Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Ja się odchudzam, ale poproszę nr 4 ptasie mleczko za cw 1 Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 36 minut temu, Selenga napisał: Ja się odchudzam, ale poproszę nr 4 ptasie mleczko za cw 11 minut temu, Malgoska napisał: nr 7 poprosze Dziekuje Dobreduszki Dziekuje Stokrosci Ciocia Selenga bedzie wspolna paczunka z bazareczkow Malgoska bedzie duza paczusza w mnostwem fantuskow z wielu bazareczkow Pozdrawiam Spokojnego wieczoru Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Spokojnej nocy Wedruje jeszcze wedruje zapraszam Na malusim pacereczku bylysmy teraz na szybciutenko Alez poubierane na to zimnisko i teraz juz siup pod koldereczki Spokojnej nocy wszystkim istotkom Quote
Recommended Posts