Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie

Po śmierci ukochanej Hopi szykuję się powoli do przygarnięcia kolejnej psiny. Gabarytu do 6 kg (mieszkam na 3 pietrze bez windy i muszę mieć siłę żeby w razie wu- jak w ostatnich dniach Hopi- móc wnieść psiaka po schodach). Najlepiej suczka ale nie jest to obligatoryjne. Może być pies starszy, chory- nie będzie to powód odrzucenia. O mnie? Mam 4 zdrowe koty, pracuje w domu i pies zostaje w domu sam jak jestem na siłowni, zakupach i to tyle. Raczej wolałabym psa wyrośniętego z wieku nadmiernej aktywności a wielbiciela Netflix and chill. Choć będzie ze mna jeździł na spływy, chodził do restauracji, na grille, do znajomych. Szukam psa towarzysza który wypije ze mna kawę nad rzeką i pobuszuje w trawie, może porzucamy piłkę ale najaktywniejsza  na świecie nie jestem. Lubie psie przytulasy i całusy, nie denerwują mnie kupy na podłodze ani pogryzione meble (koty załatwiły już i tak większość). Po tego w którym się zakocham dojadę wszędzie gdzie dojeżdża PKP. Pomożecie? Mimo ze czuje się jak bym zdradzała Hopi to życie bez psa jest beznadziejne. 

Posted
2 godziny temu, dziadziowa napisał:

Tak jak napisałam- do 6 kg a lokalizacja nieważna byle dojeżdżała komunikacja publiczna (nie mam samochodu). Podjadę wszędzie.

W Fundacji JUDYTA było ostatnio parę małych suniek - może zapytaj tam? :) Mają siedzibę w Sochaczewie (i Płońsku).

Posted

Dobry Wieczór  :) znam  śliczna ok 6 letnią, małą czarną sunię.  Jest troszkę wycofana i trzebaby z nią popracować . :)

Sunia przebywa w hoteliku w okolicach Warszawy. 

image.png.625be0380003d5e55c510da14b714cd7.png

• 2 weeks later...
Posted

Gdybys nie znalazła wcześniej suczki,a byłabyś gotowa pokryć koszt wykonania sterylizacji ( dziś to ok. 450 zł), to za 2 mies. bedzie do adopcji 4 letnia sunia w typie maltańczyka. Akurat teraz ma cieczkę, więc nie da się tego ogarnąć wczesniej. Z tym, że sunia do adopcji bedzie z umową adopcyjną i wizytą PA.