Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To niesamowite, ale poza jedną osobą wszyscy się odezwali, podali namiary do wysyłki i dzięki temu mogłam spokojnie wszystko popakować i z kilkunastoma paczkami podjechałam do paczkomatu:) Wysyłka to już mały pikuś, kilka kliknięć i paczka w drodze:)  Kochani, wszystkim, którzy podali mi namiary do wysyłki puściłam już paczki. Nigdy nie zdarzyło się, żeby mi ktoś nie zapłacił, dlatego dalej będę stosować zasadę zaufania do Ludzi i wysyłania przaesyłek tak szybko, jak to jest możliwe:) Dziękuję Wam, że tak szybko do mnie napisaliście:)

• Like 1
Posted

Kochani! Doszły już wpłaty od: b-b, agat21, Koji, zebrazebra, kikou, Nesiowatej, mari23, Dulskiej, Koki-99, Malgoski i koleżanki spoza dogo, dla której licytowałam rzeczy:) Są też nadpłaty! Bardzo dziękujemy i proszę o cierpliwość, wszystko opiszę na spokojnie. Teraz praca mnie goni:)

• Like 1
Posted
20 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Kochani! Doszły już wpłaty od: b-b, agat21, Koji, zebrazebra, kikou, Nesiowatej, mari23, Dulskiej, Koki-99, Malgoski i koleżanki spoza dogo, dla której licytowałam rzeczy:) Są też nadpłaty! Bardzo dziękujemy i proszę o cierpliwość, wszystko opiszę na spokojnie. Teraz praca mnie goni:)

36 minut temu, Nesiowata napisał:

Odebrane!

Super bardzo dziękujemy! :)

Posted
22 minuty temu, beataczl napisał:

paczka juz u mnie,dziekuje bardzo :)

a wplata dzis przelew poszedl.

Bardzo dziękujemy:)

Czekam jeszcze na 3 wpłaty i na 1 kontakt z podaniem sposobu przesyłki:)

Posted

Kurteczka dotarła, bardzo dziękuję. Jest piękna. Niestety tak jak myślałam, za duża. Albo ją odsprzedam, albo poczeka aż przytyję. Zawsze to łatwiej niż schudnąć ;)

• Like 1
Posted
23 minuty temu, Koki-99 napisał:

Kurteczka dotarła, bardzo dziękuję. Jest piękna. Niestety tak jak myślałam, za duża. Albo ją odsprzedam, albo poczeka aż przytyję. Zawsze to łatwiej niż schudnąć ;)

Szkoda, A może noś  na grubszy sweter?

Posted
11 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Szkoda, A może noś  na grubszy sweter?

Też o tym myślałam, ale i tak będzie mało ;) Pomyślę co z nią zrobić. Za piękna jest żeby wisieć i czekać. Może wróci kiedyś na mój bazarek. Pozdrawiam :)

• Like 1
Posted
22 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Wszystkie paczki wysłane:) Czekam na ostatnią wpłatę:) Wpłaty od Beataczl i Isadory doszły dzisiaj - bardzo dziękuję:)