Onaa Posted May 9 Author Posted May 9 Ostatnie trzy dni Gucio ma coś słabsze , odmawia wchodzenia po schodach, czeka żeby go wnieść.Mam nadzieję że to przejściowe. Quote
Radek Posted May 12 Posted May 12 Dnia 9.05.2025 o 18:27, Onaa napisał: Ostatnie trzy dni Gucio ma coś słabsze , odmawia wchodzenia po schodach, czeka żeby go wnieść.Mam nadzieję że to przejściowe. Pewnie to tylko słabsza forma. Nasza Gajulka też czasami życzy sobie być wnoszoną po schodach. Quote
Onaa Posted May 14 Author Posted May 14 Dziękujemy za Wasze dobre słowa i pozdrowienia 🌸. Gucio ma się lepiej :). 6 Quote
bou Posted May 14 Posted May 14 Dnia 4.05.2025 o 18:18, Onaa napisał: A Gucio zrobił się radośniejszy 😊. A przed operacją był taki smutny. Nie gniewajcie się,ale jakoś trudno mi się dopatrzyć radości w spojrzeniu Gucia...Widzę coś przeciwnego...obym źle widziała. Quote
Radek Posted Wednesday at 07:01 PM Posted Wednesday at 07:01 PM Dnia 14.05.2025 o 12:14, Onaa napisał: Gucio ma się lepiej :). I to jest ważna informacja. Quote
Nadziejka Posted Wednesday at 07:25 PM Posted Wednesday at 07:25 PM Reniu wszelkiego zdrowego ciepłego spokojnego dla Ciebie Gucia Tofinki do serca przytulam ♡ ♡ ♡ 1 Quote
Radek Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Zostawię trochę głasków i dobrych myśli dla Gucia. 2 Quote
Onaa Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Pozdrawiamy serdecznie z Guciem 🤗, co można robić w jesienną pogodę w maju 😁. 3 Quote
Nadziejka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 🙂 Cudowny Gucinek Niechaj Wam Tylko Dobro Tylko Szczęście Tylko Zdrówko Sprzyja Quote
Recommended Posts