kinga_kinga7 Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Ten przeuroczy koci kawaler znaleziony został w lesie, porzucony/wyrzucony w zimę w środku lasu! Przyszedł do mojej babci, która mieszka pod lasem, na wsi, był wychudzony, miał zranione oczko. Ma max 3 latka, przed adopcją zostanie wykastrowany. Szukamy mu wspaniałego, opiekuńczego domu i opiekuna, który już nigdy nie potraktuje go jak ten poprzedni! Straszna z niego przylepa, jest spragniony człowieka, czułości i miłości. Jakiś czas temu z tego właśnie lasu, gdzie najlepiej pozbyć się kłopotu przywiozłam do siebie porzuconą, ciężarną kotkę, u mnie urodziła 3 maluszki, potem została wysterylizowana i wszystkie znalazły swoje rodziny, może pamiętacie kocią rodzinkę Miejmy nadzieję, że on też ją odnajdzie... Mile widziana też pomoc dla niego, może ktoś mógłby i chciał kupić mu dobre jakościowo puszeczki, mleczko, które uwielbia! Aha, ten kawaler nie dość, że nie ma rodziny to i imienia :( Quote
agat21 Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Piękny kocurek, podobny do mojego Emiliana :) Wyślij mi proszę na pw adres, pod który wysłać puszeczki. Mam jeszcze jedną wizytę z moim psem u weta w tym miesiącu, jak nie zedrze ze mnie znowu skóry, to wyślę chociaż kilka puszeczek. Jak zedrze, to wyślę na początku marca. Quote
kinga_kinga7 Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 59 minut temu, agat21 napisał: Piękny kocurek, podobny do mojego Emiliana :) Wyślij mi proszę na pw adres, pod który wysłać puszeczki. Mam jeszcze jedną wizytę z moim psem u weta w tym miesiącu, jak nie zedrze ze mnie znowu skóry, to wyślę chociaż kilka puszeczek. Jak zedrze, to wyślę na początku marca. Dziękujemy ślicznie ;-);-);-) Quote
guccio Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Dzień dobry.Przyszlam do kocurka z zaproszenia.Jest śliczny.Sama jestem na etapie sterylizowana/kastrowania,karmienia siódemki kotków z naszego podwórza więc nie mam możliwości pomocy. Zostaję u przystojniaka.Bede kibicować i trzymać mocno kciuki za zdrówko i znalezienie domku. 2 Quote
Tyśka) Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Rownież przyszłam z zaproszenia. Czy kotek jest ogłaszany? Quote
kinga_kinga7 Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 Dnia 14.02.2021 o 18:35, Tyśka) napisał: Rownież przyszłam z zaproszenia. Czy kotek jest ogłaszany? Tak, zrobiłam mu na olx Lublin i Radzyń, po obecnie jest pod Radzyniem. Dziękuje,że zaglądacie do niego ;-) Quote
kinga_kinga7 Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 Ogłoszenia kiciuś ma, ale niestety milczą :-( Quote
guccio Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 9 godzin temu, kinga_kinga7 napisał: Ogłoszenia kiciuś ma, ale niestety milczą :-( Mam trzy u siebie do adopcji i też na razie nic. Quote
kinga_kinga7 Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 1 godzinę temu, guccio napisał: Mam trzy u siebie do adopcji i też na razie nic. Nic czekamy Quote
kinga_kinga7 Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 6 minut temu, Olena84 napisał: Dziękuję za zaproszenie! Witamy ;-);-) Quote
mari23 Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 identycznego buraska karmi moja mama, pól-dziki, prześliczny, też pod lasem, tylko na przeciwległym krańcu Polski Quote
kinga_kinga7 Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 21 minut temu, mari23 napisał: identycznego buraska karmi moja mama, pól-dziki, prześliczny, też pod lasem, tylko na przeciwległym krańcu Polski Dziękujemy za przybycie :) Najważniejsza jest dla mnie kastracja kocurka! Gdzie spać ma, jeść ma - co tydzień wożę zakupy :) Saszetki, kocie mleko. Ogłoszenia są, więc myślę, że to kwestia czasu, dobrze, że idzie do wiosny... A może ktoś chciałby sprawić mu prezen bądź się dorzucić do zakupu saszetek? Lubi sobie zjeźć nasz kawler więc zrobiłabym mu jakieś zapasy Quote
mari23 Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 12 minut temu, kinga_kinga7 napisał: Dziękujemy za przybycie :) Najważniejsza jest dla mnie kastracja kocurka! Gdzie spać ma, jeść ma - co tydzień wożę zakupy :) Saszetki, kocie mleko. Ogłoszenia są, więc myślę, że to kwestia czasu, dobrze, że idzie do wiosny... A może ktoś chciałby sprawić mu prezen bądź się dorzucić do zakupu saszetek? Lubi sobie zjeźć nasz kawler więc zrobiłabym mu jakieś zapasy poproszę o nr konta :) 1 Quote
kinga_kinga7 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Mam nadzieje, że już niedługo tel w sprawie adopcji się ruszą bo jaka na razie NIC :( a on ciągle czeka ! Quote
kinga_kinga7 Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 Nasz buras dostał wspaniałe niespodzianki od cioteczki Agat21 i Mari23, od agat jedzonko a od mari pieniążka, 50,- Jesteście dziewczyny kochane i wspaniałe ;-);-);-) 1 Quote
kinga_kinga7 Posted March 11, 2021 Author Posted March 11, 2021 Dziękuje, że zaglądacie do niego ;-) U buraska nic nowego, nadal czeka na tego jedynego człowieka i dom, który jak na razie milczy :-( Ale wierze, że to kwestia czasu! Ja trochę przeziębiona jestem, zaprychana więc podaję tylko jedzonko Quote
guccio Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 A z jakiego rejonu burasek?Ja mam dużo zapytań z mojego ogłoszenia na Śląsk i jeszcze 4 będę ogłaszać. Quote
kinga_kinga7 Posted March 11, 2021 Author Posted March 11, 2021 37 minut temu, guccio napisał: A z jakiego rejonu burasek?Ja mam dużo zapytań z mojego ogłoszenia na Śląsk i jeszcze 4 będę ogłaszać. Lubelskie, obecnie przebywa pod Radzyniem Quote
Recommended Posts