guccio Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 16 minut temu, UlaFeta napisał: A by mogła zostac Warszawianką:)Tak tylko pytam. O dziewczynke pytałam:) To jest dziewczynka 1 Quote
UlaFeta Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Cudna,a nie ma tam BUREJ dziewczynki:)Całej:)Takiej w moim typie. Quote
guccio Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 3 minuty temu, UlaFeta napisał: Cudna,a nie ma tam BUREJ dziewczynki:)Całej:)Takiej w moim typie. Zostały na wolności do kastracji czy sterlizacji 3 młode,jeden cały bury tylko ciemniejszy.Nie wiem co.Dowiem się dopiero jak złapię. 2 Quote
UlaFeta Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 1 minutę temu, guccio napisał: Zostały na wolności do kastracji czy sterlizacji 3 młode,jeden cały bury tylko ciemniejszy.Nie wiem co.Dowiem się dopiero jak złapię. Oki.Nie pali się. Powodzenia w łapance. 1 Quote
guccio Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 3 minuty temu, UlaFeta napisał: Oki.Nie pali się. Powodzenia w łapance. Dzięki. Quote
Tyśka) Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Wspaniale, że dziewczynka się przekonuje do człowieka :) Nie ma odzewu w sprawie Bolka i Lolka? Quote
guccio Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Wspaniale, że dziewczynka się przekonuje do człowieka :) Nie ma odzewu w sprawie Bolka i Lolka? Na razie nie.Mam u siebie trzy kotki.Koteczki nie wypuszczę na wolność. Raz, że śniegu po kolana i coraz mroźniej a po drugie jest szansa że kotka zaufa człowiekowi.Zostala jeszcze trójka do zabiegów.Nie mam gdzie umieścić po. Muszę czekać na wyadoptowanie.A czas goni.To koty 7 miesięcy. Quote
Tyśka) Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Dorobiłam jeszcze jedno ogłoszenie Bolusiowi i Lolusiowi, tym razem na Warszawę: https://www.olx.pl/oferta/towarzyskie-przesliczne-kocurki-komu-pomrucza-do-ucha-CID103-IDHns39.html Wykorzystałam wyróżnienie po koteczkach-siostrzyczkach pani Krysi. Promowanie trwa do 20.02. Quote
guccio Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 5 minut temu, Tyśka) napisał: Dorobiłam jeszcze jedno ogłoszenie Bolusiowi i Lolusiowi, tym razem na Warszawę: https://www.olx.pl/oferta/towarzyskie-przesliczne-kocurki-komu-pomrucza-do-ucha-CID103-IDHns39.html Wykorzystałam wyróżnienie po koteczkach-siostrzyczkach pani Krysi. Promowanie trwa do 20.02. Teksty w Twoim wydaniu przemawiają do serc, są super.Dziekuje. Quote
Tyśka) Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Dziękuję... oby w końcu trafiły do czyjegoś serca. Tak marzę o rodzinie/rodzinach dla kocurków... 1 Quote
bakusiowa Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Guccio, zrób więcej zdjęć kocurkom żeby było z czego wybrać . Quote
Baltimoore Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 16 godzin temu, UlaFeta napisał: Oki.Nie pali się. Powodzenia w łapance. ULaFeta to poczekaj :)) Będzie miała guccio dodatkową motywacje do łapania :)) 1 Quote
bakusiowa Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 To super, że może któryś będzie miał domek dogomaniacki. 1 Quote
UlaFeta Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: To super, że może któryś będzie miał domek dogomaniacki. Tylko to odległość:( Quote
Isabel Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 14 godzin temu, Tyśka) napisał: Nie ma odzewu w sprawie Bolka i Lolka? No właśnie nie ma. Ja je nawet za każdym razem proponuję, jak ktoś nie jest zdecydowany co do kota, albo kotek o którego pyta jest już zarezerwowany. Proponuję oczywiście dwupak, bo tak byłoby najlepiej. 5 godzin temu, UlaFeta napisał: Tylko to odległość:( Rozumiem, że chodzi o Warszawę, a tam mamy transport, już tyle kotków pojechało. 1 Quote
guccio Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 Poprzednio jak wstawiłam to post przepadł Quote
Nadziejka Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 ❤ pozdrawiam cieplutko wszystkie lapenki z nadzieja na lepsze i na lagodniejsza zime Quote
UlaFeta Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: swietne chlopaki Do wziecia:) Quote
Tyśka) Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Wspaniale :) Dodałam zdjęcia do warszawskiego ogłoszenia. Pani Zuzia od p. Krysi obiecała zrobić olx na Lublin. Quote
guccio Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Wspaniale :) Dodałam zdjęcia do warszawskiego ogłoszenia. Pani Zuzia od p. Krysi obiecała zrobić olx na Lublin. Dzięki za chłopaków. Koteczka stopniowo przerodziła się w miziulca,deptacza,gracza.Jak przerwę to łebkiem traca rękę.Pomalutku dała się dotknąć a potem z dnia na dzień było lepiej. Tylko na razie nie chce wyjść z kenela. Nazwałam ja Tosia. Quote
bakusiowa Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 46 minut temu, guccio napisał: Dzięki za chłopaków. Koteczka stopniowo przerodziła się w miziulca,deptacza,gracza.Jak przerwę to łebkiem traca rękę.Pomalutku dała się dotknąć a potem z dnia na dzień było lepiej. Tylko na razie nie chce wyjść z kenela. Nazwałam ja Tosia. I to w tak krótkim czasie. Quote
Recommended Posts