Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.06.2021 o 08:49, Nadziejka napisał:

Czaruje kolejny pisnuniom i czesc druga bedzie na pomoc kocinkom Marietkowym

Pin on Tatty Teddy
     Kramik na dwa piesionki i kotelki Marietkowe rozliczam
 Zapraszam na kolejny  Na Pomoc Dla Kocinkow Pani Marietty Z Calej Duszy                           

Posted
1 godzinę temu, UlaFeta napisał:

Dzięki Tobie♥️

E tam... Wszystko Twoja zasługa :)

Ale dużo się tu dzieje na wątku, kotki domki znajdują :) A w naszej Arkadii zakoceni po uszy, maluchów pełno, adopcje stoją.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Isiak napisał:

E tam... Wszystko Twoja zasługa :)

Ale dużo się tu dzieje na wątku, kotki domki znajdują :) A w naszej Arkadii zakoceni po uszy, maluchów pełno, adopcje stoją.

Koty znajdują 🏠 na Śląsku 😹.

P.Marietta nie złapała dwóch kotek i pojawiły się maluchy.Na szczęście tylko 2.Jeden ma ogłoszenia a drugi jeszcze jest za mały.Kocice będą łapane jak odkarmia maluchy.

Tam nie ma dt,nie ma gdzie kotów zabierać 😭.

Posted
6 godzin temu, UlaFeta napisał:

Jacuś teraz Kacperek 🤣

IMG-20210623-WA0001.jpg

6 godzin temu, UlaFeta napisał:

Agatka teraz Abi i Emilka🤣

IMG-20210615-WA0002.jpg

Dnia 2.07.2021 o 14:46, UlaFeta napisał:

Koty znajdują 🏠 na Śląsku 😹.

P.Marietta nie złapała dwóch kotek i pojawiły się maluchy.Na szczęście tylko 2.Jeden ma ogłoszenia a drugi jeszcze jest za mały.Kocice będą łapane jak odkarmia maluchy.

Tam nie ma dt,nie ma gdzie kotów zabierać 😭.

Pozdrawiam tulinkam wszystkie wszystkie                              

Posted
Dnia 1.07.2021 o 21:12, guccio napisał:

To jest okaz buraska taaaaaki!!!!!

Gucinkowo calunkie tez najmocniej pozdrawiamy

Cioci cos mniej ostatnio                                    

Posted
30 minut temu, Nadziejka napisał:

Gucinkowo calunie jak sie trzymacie?

u nas znow upaly o matunku

Pozdrawiam Wszystkich.Jeszcze trochę mnie nie będzie.

Posted

Kilka dni wyjętych z życia, moja migrena dała mi fest w kość, jeszcze kilka dni zrobię nowe ogłoszenia tomaszowskim psiakom. Tysiu zdjęcia dostałam, dzięki🙂

Posted
3 godziny temu, Bgra napisał:

Kilka dni wyjętych z życia, moja migrena dała mi fest w kość, jeszcze kilka dni zrobię nowe ogłoszenia tomaszowskim psiakom. Tysiu zdjęcia dostałam, dzięki🙂

Na spokojnie poogłaszaj, kiedy poczujesz się lepiej. Wyślę Ci jeszcze Misia Maćka, po ostatniej wizycie okazało się że owczaruś nasz ma... nie 6, a 10 lat minimum :( A taki śliczny jest, puchaty no i charakter ma cudowny. Później poproszę Cię o link do ogłoszeń (chociaż jednego - na pdostawie tego jednego znajdę resztę), wyślę Dziewczynom ze Stowarzyszenia.

Ja wracam po przerwie, choć nie na długo. Mam tylko luźniejszy dzień, próbuję ponadrabiać chociaż parę wątków. Sporo się u mnie dzieje, ciężko będzie wrócić w rytm regularnego odwiedzania Forum. Niemniej jednak... chociaż tutaj się przywitam :)

• Like 2
Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

Na spokojnie poogłaszaj, kiedy poczujesz się lepiej. Wyślę Ci jeszcze Misia Maćka, po ostatniej wizycie okazało się że owczaruś nasz ma... nie 6, a 10 lat minimum 😞 A taki śliczny jest, puchaty no i charakter ma cudowny. Później poproszę Cię o link do ogłoszeń (chociaż jednego - na pdostawie tego jednego znajdę resztę), wyślę Dziewczynom ze Stowarzyszenia.

Ja wracam po przerwie, choć nie na długo. Mam tylko luźniejszy dzień, próbuję ponadrabiać chociaż parę wątków. Sporo się u mnie dzieje, ciężko będzie wrócić w rytm regularnego odwiedzania Forum. Niemniej jednak... chociaż tutaj się przywitam 🙂

Dzięki 🙂 zawsze przy migrenie martwię się czy  to tylko ona, mam jeszcze około 1 cm guza, pozostałość po 2 operacjach. Nie można było tego usunąć, mogłabym stracić resztkę widzenia. Więc nerwy nie pomagają. Jak tylko minie to biorę się do roboty. 

Posted
35 minut temu, Bgra napisał:

Dzięki 🙂 zawsze przy migrenie martwię się czy  to tylko ona, mam jeszcze około 1 cm guza, pozostałość po 2 operacjach. Nie można było tego usunąć, mogłabym stracić resztkę widzenia. Więc nerwy nie pomagają. Jak tylko minie to biorę się do roboty. 

😭😭😭😭😭😭Zdrowiej♥️♥️