Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted

Moje różne nieszczęśniki trzymane w kenelu miały zwyczaj wsadzania do kuwety koca/poduszki/polarka/czegokolwiek na czym leżały... Amperek też tak robi. Muszę codziennie wymieniać choć kawałek ;/

Posted
12 minut temu, sue napisał:

Moje różne nieszczęśniki trzymane w kenelu miały zwyczaj wsadzania do kuwety koca/poduszki/polarka/czegokolwiek na czym leżały... Amperek też tak robi. Muszę codziennie wymieniać choć kawałek ;/

Ja tam delikatnie to okresle-bajzel na kółkach.

Posted
22 minuty temu, Tyśka) napisał:

Najważniejsze, że apetyt dopisuje i powolutku przekonują się, że u Ciebie jest bezpiecznie :)

Jak zaczną mruczando uskuteczniać na mój widok to znaczy,że po stresie.

Posted
18 godzin temu, guccio napisał:

Dwa kotki coraz śmielsze.Jeden nieufny ale zaczyna przyglądać się jak coś koło nich robię.

Chodzą do kuwety ale zrobily w klatce mieszankę wylanaj wody i żwirku porozsypywanego.

Apetycik mają.

fajowo

Posted
6 godzin temu, guccio napisał:

Dzisiaj rozmawiałam w sprawie wizyty p.a dla Bolka ze znajomą Bgra.Wizyte zrobi.

Pani,która chce Bolusia zapewnia,że decyzji nie zmieni i poczeka.

Boluś ma cudowne usposobienie, szybciutko rozkocha swój nowy domek :) pa w drodze, transport z tego co wiem się krystalizuje,żeby tylko nie zapeszyć. 

• Like 2
Posted
10 godzin temu, guccio napisał:

Dzisiaj rozmawiałam w sprawie wizyty p.a dla Bolka ze znajomą Bgra.Wizyte zrobi.

Pani,która chce Bolusia zapewnia,że decyzji nie zmieni i poczeka.

3 godziny temu, Bgra napisał:

Boluś ma cudowne usposobienie, szybciutko rozkocha swój nowy domek :) pa w drodze, transport z tego co wiem się krystalizuje,żeby tylko nie zapeszyć. 

Modecor - Products - SUGAR WHITE DAISIES D5

Pozdrawiam sciskam za wszystko
  • Like 2
Posted
12 minut temu, Tyśka) napisał:

To nie zapeszam i odświeżam ogłoszenia Bolka. Jeśli chcecie to mogę podmienić nr telefonu z Isabel na nr guccio, mnie bez różnicy. :) 

Myślę ,że nie ma sensu zmieniać.

Przy następnej trójce,jak będziesz tak dobra i zechcesz pomóc-mozna zmienić.Jakos mi się udało wytłumaczyć ten nieszczęsny+. Może i przy następnej trójce?

Bardzo Ci dziękuję 

Posted

Kotki zrobiły bajzel w kenelu.Zwirek z wodą to nieciekawa kompozycja.Na próbę kupiłam silikonowy.Zobacze jak to cenowo wychodzi bo batonitowego idzie bard,o dużo.Mam też więcej paskudnych zapachów.Koty są już dojrzałe i pewnie dlatego.Zapowiadaja się na miziaki.

20210328_111055_compress44.jpg

20210328_110608~2_compress77.jpg

• Like 5
Posted
29 minut temu, guccio napisał:

Kotki zrobiły bajzel w kenelu.Zwirek z wodą to nieciekawa kompozycja.Na próbę kupiłam silikonowy.Zobacze jak to cenowo wychodzi bo batonitowego idzie bard,o dużo.Mam też więcej paskudnych zapachów.Koty są już dojrzałe i pewnie dlatego.Zapowiadaja się na miziaki.

20210328_111055_compress44.jpg

20210328_110608~2_compress77.jpg

Mogę zaproponować imiona? Nie znamy  jeszcze płci kotów, więc może Iva/o, Ivo/a i Lea/o 

Roboty ci nie zazdroszczę, spodziewam się jak "pachnie", dobrze, że to w drugim mieszkaniu, chyba potem pomoże tylko remont. Ciężko z tymi flejtuchami ;) na dworze bidy żyły 9 m-cy to nikt się nie spodziewał, że będzie łatwo. Kocham Cię Guccio wiesz :) 

• Like 3
Posted
22 minuty temu, Radek napisał:

Tak sobie czytam i dochodzę do wniosku, że koty są trudniejsze w obsłudze niż psy. 

Niby nie trzeba wyprowadzać...Ale w przypadku leczenia to już całkiem przechlapane.Ostatnio z wetem oboje byliśmy ciut poszkodowani ..

Posted
3 minuty temu, Bgra napisał:

Nie rycz :) weź wieśniaka na spacer i wyluzuj trochę :) 

Ale ja się poryczałam że wzruszenia.W życiu bym nie pomyślała,że tyle dobrych dusz wkoło mnie, chociaż tak daleko jesteście.

To takie dobre ryczenie...

• Like 2
Posted
21 minut temu, Bgra napisał:

Nie rycz :) weź wieśniaka na spacer i wyluzuj trochę :) 

Wyjaśnię niezorientowanym-wiesniak to mój ukochany pies Buliinek adoptowany od Ewu.

• Like 2