sue Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Moje różne nieszczęśniki trzymane w kenelu miały zwyczaj wsadzania do kuwety koca/poduszki/polarka/czegokolwiek na czym leżały... Amperek też tak robi. Muszę codziennie wymieniać choć kawałek ;/ Quote
guccio Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 12 minut temu, sue napisał: Moje różne nieszczęśniki trzymane w kenelu miały zwyczaj wsadzania do kuwety koca/poduszki/polarka/czegokolwiek na czym leżały... Amperek też tak robi. Muszę codziennie wymieniać choć kawałek ;/ Ja tam delikatnie to okresle-bajzel na kółkach. Quote
guccio Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 22 minuty temu, Tyśka) napisał: Najważniejsze, że apetyt dopisuje i powolutku przekonują się, że u Ciebie jest bezpiecznie :) Jak zaczną mruczando uskuteczniać na mój widok to znaczy,że po stresie. Quote
Kamila Proc Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 18 godzin temu, guccio napisał: Dwa kotki coraz śmielsze.Jeden nieufny ale zaczyna przyglądać się jak coś koło nich robię. Chodzą do kuwety ale zrobily w klatce mieszankę wylanaj wody i żwirku porozsypywanego. Apetycik mają. fajowo Quote
guccio Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 Dzisiaj rozmawiałam w sprawie wizyty p.a dla Bolka ze znajomą Bgra.Wizyte zrobi. Pani,która chce Bolusia zapewnia,że decyzji nie zmieni i poczeka. 3 Quote
Bgra Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 6 godzin temu, guccio napisał: Dzisiaj rozmawiałam w sprawie wizyty p.a dla Bolka ze znajomą Bgra.Wizyte zrobi. Pani,która chce Bolusia zapewnia,że decyzji nie zmieni i poczeka. Boluś ma cudowne usposobienie, szybciutko rozkocha swój nowy domek :) pa w drodze, transport z tego co wiem się krystalizuje,żeby tylko nie zapeszyć. 2 Quote
Nadziejka Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 10 godzin temu, guccio napisał: Dzisiaj rozmawiałam w sprawie wizyty p.a dla Bolka ze znajomą Bgra.Wizyte zrobi. Pani,która chce Bolusia zapewnia,że decyzji nie zmieni i poczeka. 3 godziny temu, Bgra napisał: Boluś ma cudowne usposobienie, szybciutko rozkocha swój nowy domek :) pa w drodze, transport z tego co wiem się krystalizuje,żeby tylko nie zapeszyć. Pozdrawiam sciskam za wszystko 2 Quote
Tyśka) Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 To nie zapeszam i odświeżam ogłoszenia Bolka. Jeśli chcecie to mogę podmienić nr telefonu z Isabel na nr guccio, mnie bez różnicy. :) Quote
guccio Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 12 minut temu, Tyśka) napisał: To nie zapeszam i odświeżam ogłoszenia Bolka. Jeśli chcecie to mogę podmienić nr telefonu z Isabel na nr guccio, mnie bez różnicy. :) Myślę ,że nie ma sensu zmieniać. Przy następnej trójce,jak będziesz tak dobra i zechcesz pomóc-mozna zmienić.Jakos mi się udało wytłumaczyć ten nieszczęsny+. Może i przy następnej trójce? Bardzo Ci dziękuję Quote
guccio Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 Kotki zrobiły bajzel w kenelu.Zwirek z wodą to nieciekawa kompozycja.Na próbę kupiłam silikonowy.Zobacze jak to cenowo wychodzi bo batonitowego idzie bard,o dużo.Mam też więcej paskudnych zapachów.Koty są już dojrzałe i pewnie dlatego.Zapowiadaja się na miziaki. 5 Quote
Bgra Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 29 minut temu, guccio napisał: Kotki zrobiły bajzel w kenelu.Zwirek z wodą to nieciekawa kompozycja.Na próbę kupiłam silikonowy.Zobacze jak to cenowo wychodzi bo batonitowego idzie bard,o dużo.Mam też więcej paskudnych zapachów.Koty są już dojrzałe i pewnie dlatego.Zapowiadaja się na miziaki. Mogę zaproponować imiona? Nie znamy jeszcze płci kotów, więc może Iva/o, Ivo/a i Lea/o Roboty ci nie zazdroszczę, spodziewam się jak "pachnie", dobrze, że to w drugim mieszkaniu, chyba potem pomoże tylko remont. Ciężko z tymi flejtuchami ;) na dworze bidy żyły 9 m-cy to nikt się nie spodziewał, że będzie łatwo. Kocham Cię Guccio wiesz :) 3 Quote
Bgra Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Moja Kaśka, skarbnik pustego skarpetowego konta ;) z pozdrowieniami przesyła od siebie żwirek, 6x5 litrów. 2 Quote
Radek Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Tak sobie czytam i dochodzę do wniosku, że koty są trudniejsze w obsłudze niż psy. Quote
guccio Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 22 minuty temu, Radek napisał: Tak sobie czytam i dochodzę do wniosku, że koty są trudniejsze w obsłudze niż psy. Niby nie trzeba wyprowadzać...Ale w przypadku leczenia to już całkiem przechlapane.Ostatnio z wetem oboje byliśmy ciut poszkodowani .. Quote
UlaFeta Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 2 godziny temu, Bgra napisał: Kocham Cię Guccio wiesz :) Ja też:) 1 Quote
Bgra Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 6 minut temu, guccio napisał: Kurcze kobitki-poryczalam się. Nie rycz :) weź wieśniaka na spacer i wyluzuj trochę :) Quote
guccio Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 3 minuty temu, Bgra napisał: Nie rycz :) weź wieśniaka na spacer i wyluzuj trochę :) Ale ja się poryczałam że wzruszenia.W życiu bym nie pomyślała,że tyle dobrych dusz wkoło mnie, chociaż tak daleko jesteście. To takie dobre ryczenie... 2 Quote
UlaFeta Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Przed chwilą, guccio napisał: Kurcze kobitki-poryczalam się. Niepotrzebnie. Szanujemy Twoją prace.Bardzo. Quote
guccio Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 21 minut temu, Bgra napisał: Nie rycz :) weź wieśniaka na spacer i wyluzuj trochę :) Wyjaśnię niezorientowanym-wiesniak to mój ukochany pies Buliinek adoptowany od Ewu. 2 Quote
Recommended Posts