Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, guccio napisał:

Dziwię się też, że inne koty w typie moich u szczebrzeszyniakow znajdują domy a moje nie.Moze dlatego, że jestem BDT i mogę sobie poczekać.

Tylko nikt nie wie, że kotki są na bdt. Nie ma reguły z tymi adopcjami. Myślę, że w końcu coś drgnie i wyjadą na swoje.

Posted
7 godzin temu, guccio napisał:

Miałam właśnie telefon z Katowic z ogłoszenia Bgra.Pani prosiła o wstępną rezerwacje koteczki bo mąż w pracy a tak się wszystkie podobają,że jeszcze przedyskutują który kotek.

Zaciskam mocno.Kicia by poszła na jedynaczke czy na dokocenie?

• Like 1
Posted
32 minuty temu, UlaFeta napisał:

Zaciskam mocno.Kicia by poszła na jedynaczke czy na dokocenie?

Na jedynaczkę.Domek bardzo rokujący.Oby wyszło.Miejsce bardzo potrzebne,zaczyna się kocią żeniaczki.Za kciuki dzięki.

• Like 2
Posted
Dnia 23.02.2021 o 23:11, Nadziejka napisał:

Ciociu sciskam kciuki sciskam ogromnie
 z zakonczonego lada dzien beda wszystkie pieniazki
             posle ok 57 zl dla kocinkow
  • Like 1
Posted
16 minut temu, Nadziejka napisał:
               Ciociu sciskam kciuki sciskam ogromnie
 z zakonczonego lada dzien beda wszystkie pieniazki
             posle ok 57 zl dla kocinkow

Nie wiem jak mam Ci dziękować...

Posted
Posted
2 minuty temu, Tyśka) napisał:

Bardzo Ci dziękuję.Fatum jakieś z moimi kotami.Tak bardzo trzeba miejsca żebym mogła te pozostałe załatwić.

Posted
1 godzinę temu, guccio napisał:

Wczorajsza pani od koteczki nie odezwała się...

Przed chwilą był telefon znów o kotkę.

Zobaczymy,ma dzwonić...

Jest ruch,będzie dobrze:)

Poczekamy.

• Like 1
Posted

Wczorajsza pani od koteczki nie odezwała się...

Przed chwilą był telefon znów o kotkę.

Zobaczymy,ma dzwonić...

Na razie sporo osób pisze do mnie i chyba piszą bo im się nudzi. Gdzieś  jednak są te domy. Martwię się o te, które czekają na miejsce w Twoim domu, oby to cudem były same kocurki. 

• Like 1
Posted

Pan i pani zdecydowani poczekać,są zorientowani ,że wizyta,że trzeba zorganizować transport.Bgra już wstawiła na FB,że szukamy wizytatora.Ona jest już w grupie.Ja czekam na przyjęcie.Z tego co wiem to z Biłgoraja jeżdżą co dwa tygodnie w tamten rejon.Zabierali raz sunię do adopcji.Namiary gdzieś mam.

• Like 2
Posted

Pan i pani zdecydowani poczekać,są zorientowani ,że wizyta,że trzeba zorganizować transport.Bgra już wstawiła na FB,że szukamy wizytatora.Ona jest już w grupie.Ja czekam na przyjęcie.Z tego co wiem to z Biłgoraja jeżdżą co dwa tygodnie w tamten rejon.Zabierali raz sunię do adopcji.Namiary gdzieś mam.

Jak nikt wcześniej nie będzie mógł to wizytacja dopiero pod koniec tygodnia. Przeszukam swoje notatki bo powinnam mieć kontakt do kierowcy z Twoich okolic. 

• Like 1
Posted

Lolek też ma domek.W Siemianowicach.Do tej pory wiadomo,że wizyta w sobotę,chyba,że ktoś zgłosi się na wcześniejsze.

Trzymam kciuki :) Może uda się jednym transportem. 

Posted

Lolek też ma domek.W Siemianowicach.Do tej pory wiadomo,że wizyta w sobotę,chyba,że ktoś zgłosi się na wcześniejsze.

HURA:)

• Like 1