guccio Posted March 1, 2023 Author Posted March 1, 2023 Czekając na zabieg-smutna Wieczorynka. Jadę po nią po 15-tej. 2 Quote
guccio Posted March 1, 2023 Author Posted March 1, 2023 Test giardia niestety dodatni 😒 Dojazd 20 zł. Quote
guccio Posted March 1, 2023 Author Posted March 1, 2023 Dnia 1.03.2023 o 18:27, uxmal napisał: jak się czuje Wieczorynka? Chcę łapą lać przez kraty wszystko co się rusza w pobliżu 🙂 Quote
uxmal Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Dnia 1.03.2023 o 18:59, guccio napisał: Chcę łapą lać przez kraty wszystko co się rusza w pobliżu 🙂 :))))) Quote
jola&tina Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Wpisałam dzisiejsze wydatki Wieczorynki do rozliczenia na stronie 100 1 Quote
guccio Posted March 2, 2023 Author Posted March 2, 2023 Dnia 2.03.2023 o 01:13, Nadziejka napisał: Pozdrawiam zapraszam z serca calego 💓💓 ❤️ Quote
guccio Posted March 2, 2023 Author Posted March 2, 2023 Wydatki luty 29 zł -oplata za paczkę z podarowana karmą. Razem 284.14 zł Quote
guccio Posted March 2, 2023 Author Posted March 2, 2023 Wieczorynka jakby trochę mniej wnerwiona na zamknięcie w klatce.Bylo siu...nie było ku.... chociaż je. 2 Quote
guccio Posted March 2, 2023 Author Posted March 2, 2023 Mam na koncie 360 zł -kochana skarbnik Jola zaraz przelała ❤️❤️❤️❤️❤️ 1 Quote
guccio Posted March 2, 2023 Author Posted March 2, 2023 O Soni z krzywą główką,bialaczkowej-wiesci z azylu dla bialaczkowych w Otwocku 1 Quote
Nadziejka Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Dnia 2.03.2023 o 20:01, guccio napisał: O Soni z krzywą główką,bialaczkowej-wiesci z azylu dla bialaczkowych w Otwocku 🍀❤️ Quote
guccio Posted March 3, 2023 Author Posted March 3, 2023 Zapraszamy https://www.dogomania.com/forum/topic/359121-nieplanowanyekspresowyna-kotydo-8-marcado-godż20-tej/#comment-17969733 Quote
Isiak Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Kociary, potrzebuję rady. Czy kocur po wykastrowaniu przestanie znaczyć mieszkanie? I czym umyć meble, w czym wyprać chodniki, dywany i łóżko, żeby przestało śmierdzieć? Gad leje wszędzie, na ciuchy, meble, chodnik, łóżko, do wanny i zlewu w kuchni. Mimo ciągłego mycia i sprzątania smród w mieszkaniu jest taki, że trudno funkcjonować. Znajoma wyrzuciła już nawet łóżko i kupiła nowe, pilnowała, a i tak nie upilnowała i już kocur na nie nalał. Ona zawsze miała w domu czyściutko i pachnąco, a teraz wstyd nawet drzwi otworzyć komukolwiek, bo smród bucha jak z meliny. Ja jej poradziłam domestos, ale nie wiem, czy miałam rację. Może coś innego jest skuteczniejsze, może są jakieś specjalistyczne preparaty? Ona ma trzy koty, dwie kotki i kocura. Quote
guccio Posted March 5, 2023 Author Posted March 5, 2023 Dnia 5.03.2023 o 13:05, Isiak napisał: Kociary, potrzebuję rady. Czy kocur po wykastrowaniu przestanie znaczyć mieszkanie? I czym umyć meble, w czym wyprać chodniki, dywany i łóżko, żeby przestało śmierdzieć? Gad leje wszędzie, na ciuchy, meble, chodnik, łóżko, do wanny i zlewu w kuchni. Mimo ciągłego mycia i sprzątania smród w mieszkaniu jest taki, że trudno funkcjonować. Znajoma wyrzuciła już nawet łóżko i kupiła nowe, pilnowała, a i tak nie upilnowała i już kocur na nie nalał. Ona zawsze miała w domu czyściutko i pachnąco, a teraz wstyd nawet drzwi otworzyć komukolwiek, bo smród bucha jak z meliny. Ja jej poradziłam domestos, ale nie wiem, czy miałam rację. Może coś innego jest skuteczniejsze, może są jakieś specjalistyczne preparaty? Ona ma trzy koty, dwie kotki i kocura. Oj współczuję 😟Miałam tymczasowego lejącego śmierdząco.Po kastracji stopniowo zanikało ale i tak było czuć.Pytalam wetki ile potrwa-od dwóch tygodni do pół roku. Zależy od osobnika. Ja znalazłam to Bardzo dobry-mozna kupić przez internet tylko cena-ja dałam 45 można stosować na tkaniny,dywany,i całą resztę w domu.Nawet bezpośrednio na zwierzaka. Moje tymczasy mają osobno,u mnie był remont jak przestał. Quote
Isiak Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Dzięki guccio. Poszukam w necie tego środka, ale cena faktycznie wysoka. Znajoma nie ma stałej pracy. W poniedziałek idzie dowiedzieć się o kastrację na koszt gminy. Ona miała jedną swoją kotkę, a potem uratowała życie tej dwójce rodzeństwa, gdyby nie zabrała tych kociąt, to ich właściciel by je zabił. Kotki podrosły no i jest klops. Ale czy kocur po kastracji przestanie obsikiwać i będzie chodził tylko do kuwety, czy już taki nawyk mu pozostanie? Mój rudzielec przygarnięty spod bloku jest pod tym względem absolutnym aniołkiem - czysty, nie załatwia się poza kuwetą i nawet nic nie niszczy w domu, w przeciwieństwie do naszej Kici - demolki. Quote
guccio Posted March 5, 2023 Author Posted March 5, 2023 Dnia 5.03.2023 o 16:04, Isiak napisał: Dzięki guccio. Poszukam w necie tego środka, ale cena faktycznie wysoka. Znajoma nie ma stałej pracy. W poniedziałek idzie dowiedzieć się o kastrację na koszt gminy. Ona miała jedną swoją kotkę, a potem uratowała życie tej dwójce rodzeństwa, gdyby nie zabrała tych kociąt, to ich właściciel by je zabił. Kotki podrosły no i jest klops. Ale czy kocur po kastracji przestanie obsikiwać i będzie chodził tylko do kuwety, czy już taki nawyk mu pozostanie? Mój rudzielec przygarnięty spod bloku jest pod tym względem absolutnym aniołkiem - czysty, nie załatwia się poza kuwetą i nawet nic nie niszczy w domu, w przeciwieństwie do naszej Kici - demolki. A ile ma kuwet?Niech spróbuje dostawić jedną.u mnie jak lały to dawałam do kuwet kocimiętkę. Była jednak taka tymczaska,która miała złe nawyki i nic nie pomogło... Mało tego, im pozostałe zaczęły robić to samo.Czasami kot jak jest tylko jeden to mu przechodzi.Na to nie ma reguły. Quote
Recommended Posts