Koki-99 237 Posted January 23 Share Posted January 23 36 i 37 zapisałaś mi po 9 zł, a ma być 6 zł. Kiedy będzie rozliczonko, bo chciałabym zapłacić póki mam kasę? Quote Link to post Share on other sites
Poker 7374 Posted January 23 Share Posted January 23 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Nie przepadłaś tylko nie dojechałam jeszcze do Ciebie. Wcale się nie dziwię. Do Wrocławia jest kawał drogi.. 1 Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted January 23 Author Share Posted January 23 12 minut temu, Poker napisał: Wcale się nie dziwię. Do Wrocławia jest kawał drogi.. Chyba szybciej dojechałabym do Wrocławia niż rozliczę 2 bazarki, zapakuję paczki nie mówiąc o wysłaniu. 1 Quote Link to post Share on other sites
Koki-99 237 Posted January 23 Share Posted January 23 Jeśli można to prosiłabym nierejestrowany priorytet, na moje ryzyko ;) Chyba 2 kg nie przekroczymy? Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted January 23 Author Share Posted January 23 47 minut temu, Koki-99 napisał: Jeśli można to prosiłabym nierejestrowany priorytet, na moje ryzyko ;) Chyba 2 kg nie przekroczymy? Wysyłam. Quote Link to post Share on other sites
Nuncek 141 Posted January 29 Share Posted January 29 paczka doszła, dziękujemy! Quote Link to post Share on other sites
Koki-99 237 Posted January 29 Share Posted January 29 Paczuszka już u mnie. Wszystko przepiękne, dziękuję :) Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted January 29 Author Share Posted January 29 6 godzin temu, Nuncek napisał: paczka doszła, dziękujemy! 5 godzin temu, Koki-99 napisał: Paczuszka już u mnie. Wszystko przepiękne, dziękuję :) Bardzo dziękuję za potwierdzenie. Quote Link to post Share on other sites
Figunia 1625 Posted January 30 Share Posted January 30 Moja wpłata nie dotarła? Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted January 31 Author Share Posted January 31 14 godzin temu, Figunia napisał: Moja wpłata nie dotarła? Dotarła tylko dogo mi wykasowało posty i rozliczenie. Nie dotarł za to adres. Quote Link to post Share on other sites
Figunia 1625 Posted January 31 Share Posted January 31 Wysłałam cegiełkę, wiec bez adresu. Dziękuję za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 1 Author Share Posted February 1 18 godzin temu, Figunia napisał: Wysłałam cegiełkę, wiec bez adresu. Dziękuję za odpowiedź. Wysłałaś cegłę a nie cegiełkę. Myślałam, że kupiłaś coś jeszcze. Bardzo dziękuję. Już wpisuję w rozliczenie. 1 Quote Link to post Share on other sites
NikaEla 865 Posted February 1 Share Posted February 1 Piękne ręczniczki już u mnie. Dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 1 Author Share Posted February 1 2 godziny temu, NikaEla napisał: Piękne ręczniczki już u mnie. Dziękuję Dziękuję za potwierdzenie. Quote Link to post Share on other sites
Poker 7374 Posted February 1 Share Posted February 1 Ściereczki dotarły. Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 2 Author Share Posted February 2 13 godzin temu, Poker napisał: Ściereczki dotarły. Dzięki. Dziękuję za potwierdzenie. Quote Link to post Share on other sites
b-b 3048 Posted February 2 Share Posted February 2 Ręczniczki doszły. Dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 3 Author Share Posted February 3 9 godzin temu, b-b napisał: Ręczniczki doszły. Dziękuję. Dziękuję za potwierdzenie. Quote Link to post Share on other sites
Tola 7285 Posted February 3 Share Posted February 3 Paczuszka dotarła, bardzo dziękuję, ściereczki cudne:). Przeleżała u sąsiadki, bo nas wczoraj nie było, dopiero przed chwilką sąsiadka przyniosła. Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 3 Author Share Posted February 3 22 minuty temu, Tola napisał: Paczuszka dotarła, bardzo dziękuję, ściereczki cudne:). Przeleżała u sąsiadki, bo nas wczoraj nie było, dopiero przed chwilką sąsiadka przyniosła. Bardzo dziękuję za potwierdzenie. Quote Link to post Share on other sites
irysek 71 Posted February 3 Share Posted February 3 czy 2a mogę jeszcze za wyw? masz jeszcze jakieś z grzybkami? Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 3 Author Share Posted February 3 8 minut temu, irysek napisał: czy 2a mogę jeszcze za wyw? masz jeszcze jakieś z grzybkami? Wszystkie ściereczki są na nowym bazarku. Poszukam czy jakiś grzybek się nie ostał ale szanse niewielkie. Quote Link to post Share on other sites
Livka 1440 Posted February 6 Share Posted February 6 Paczuszka dotarła - ściereczki super, jak zwykle :) Dziękuję ! Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 6 Author Share Posted February 6 2 godziny temu, Livka napisał: Paczuszka dotarła - ściereczki super, jak zwykle :) Dziękuję ! Bardzo dziękuję za potwierdzenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts