Baltimoore Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 :))) Nadziejko, ekstra że wstawiłaś link do wątku tego zagłodzonego biedaka. I jeszcze bardziej ekstra, że ktoś się zajął organizowaniem pomocy dla niego. Quote
guccio Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 1 godzinę temu, Mazowszanka13 napisał: I jeszcze rękawiczki, poz.27 poproszę. Dopisuję. Quote
guccio Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 2 godziny temu, jola&tina napisał: Na wieczorne zakupy zapraszamy! Guccio, zauważyłam teraz, że dwa razy są fanty nr 4. Popraw numer nie kupionej jeszcze bluzeczki na 4a i będzie ok :) Jak dobrze, że ktoś pomaga. Quote
jola&tina Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 55 minut temu, guccio napisał: Jak dobrze, że ktoś pomaga. Wszystko zapisane, możesz spokojnie iść spać :) 1 godzinę temu, Radek napisał: Ruch taki, że podrzucać nie trzeba ;) Podrzucania nigdy dość :) 1 Quote
guccio Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 8 minut temu, jola&tina napisał: Wszystko zapisane, możesz spokojnie iść spać :) Podrzucania nigdy dość :) Jola&tina-mi wszystko wychodzi jak Ty wspierasz i potwierdzisz ze wszystko ok. Quote
jola&tina Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 47 minut temu, guccio napisał: Jola&tina-mi wszystko wychodzi jak Ty wspierasz i potwierdzisz ze wszystko ok. Cała przyjemność po mojej stronie :) Dobrej nocy. Quote
Radek Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 10 godzin temu, jola&tina napisał: Podrzucania nigdy dość :) To i dziś popilnuję :D 3 godziny temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Bardzo ładne słowa w stopce. 1 Quote
guccio Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 Cały czas bazarek czynny.Zapraszam. 1 Quote
Nadziejka Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Ciocia Guciowa kotenkowa mnie sie ogromnie szal podoba i mysle o kolejnych miasiaczkach do mordunkowania dla moich smokow skrabenkow Quote
Nadziejka Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Ciocia gucinkowa a dasz rade poslac przesyleczke zwyklym priorytetem? Num 9 1 szt , num 10 , num 32 serdecznie prosimy 1 Quote
guccio Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 10 minut temu, Nadziejka napisał: Ciocia gucinkowa a dasz rade poslac przesyleczke zwyklym priorytetem? Num 9 1 szt , num 10 , num 32 serdecznie prosimy Jak przyjmą na poczcie nie ma sprawy.Bardz dziękuję za zakupy. Quote
guccio Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Ciocia Guciowa kotenkowa mnie sie ogromnie szal podoba i mysle o kolejnych miasiaczkach do mordunkowania dla moich smokow skrabenkow Miśki z myślą o mordunku wystawiałam. 1 Quote
Nadziejka Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Haha dobrze ciociu dobrze pozdrawiam serdecznie Quote
guccio Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 5-tego wysłałam paczkę do halszki,dzisiaj do mazowszanka13. Na koncie mam wpłaty od jankamałpa,Radek i Aśka7. Dziękuję bardzo. Quote
Recommended Posts