elik Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Bingusiowi dorobiłam jeszcze jedno ogłoszenie, na Sanok (ale miasto mogę zmienić): https://www.olx.pl/d/oferta/uroczy-maly-piesek-w-typie-pinczera-CID103-IDKwKfj.htmll Dzięki wielkie Tysiu Może zostawmy ten Sanok, może akurat tam ktoś wypatrzy Bingusia. Tylko czy będzie kto miał zrobić wizytę PA? Quote
elik Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 1 godzinę temu, b-b napisał: Ja ze swojego też wykreśliłam dwupak 😉 Dzięki Boguniu, wielkie dzięki Może solo będzie miał większe szanse. Quote
Tyśka) Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 6 minut temu, elik napisał: Dzięki wielkie Tysiu Może zostawmy ten Sanok, może akurat tam ktoś wypatrzy Bingusia. Tylko czy będzie kto miał zrobić wizytę PA? Nie mam pojęcia czy ktoś z Dogomanii mieszka w okolicy, na szybko wygooglałam, że w Sanoku jest TOZ. Dodałam tutaj, bo to już niedaleko DT (chyba?). :) Jeśli nie będzie odzewu to przy kolejnym odświeżaniu ogłoszenia zmienię na większe miasto. Quote
mari23 Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Dnia 6.07.2021 o 14:05, elik napisał: Ja też nie 😞 Piesio nie stary, malutki, miły, ładny, a nawet choćby "głupiego" zapytania o niego nie ma 😞 Kompletnie tego nie rozumiem. Wakacje :( u mnie 1 adopcja a 4 przybyło :( zapytania jeśli już są, to albo właśnie głupie, albo wcale :( :( Może po wakacjach ktoś wypatrzy naszego okruszka, jest taki delikatny, rozczulający.... chyba z ludźmi coś złego się dzieje, że tego nie widzą, nie czują :( :( 1 Quote
elik Posted July 12, 2021 Author Posted July 12, 2021 Dnia 12.07.2021 o 09:15, mari23 napisał: Może po wakacjach ktoś wypatrzy naszego okruszka, jest taki delikatny, rozczulający.... chyba z ludźmi coś złego się dzieje, że tego nie widzą, nie czują 😞 😞 Chciałabym, żeby ta psia mimoza miała czuły, kochający domek, a tymczasem nie ma żadnej wizji na takowy. Zero telefonów 😞 Quote
elik Posted July 16, 2021 Author Posted July 16, 2021 Na konto Bingusia wpłynęły poniższe kwoty: 10,00 zł od Nesiowata - 6.07. 20,00 zł od livka - 12.07. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
Tyśka) Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Dnia 7.07.2021 o 08:47, Tyśka) napisał: Bingusiowi dorobiłam jeszcze jedno ogłoszenie, na Sanok (ale miasto mogę zmienić): https://www.olx.pl/d/oferta/uroczy-maly-piesek-w-typie-pinczera-CID103-IDKwKfj.htmll Z Sanoku przeniosłam do Rzeszowa. Większe miasto, większe możliwości. :) Powodzenia, psinko! Quote
elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 55 minut temu, Tyśka) napisał: Z Sanoku przeniosłam do Rzeszowa. Większe miasto, większe możliwości. 🙂 Powodzenia, psinko! Bardzo dziękuję Tysiu Wypromowałam to ogłoszenie. Quote
Tyśka) Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Bardzo dziękuję Tysiu Wypromowałam to ogłoszenie. Dziękuję:) Oby telefon się rozdzwonił. Quote
mari23 Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Dnia 21.07.2021 o 07:18, Tyśka) napisał: Z Sanoku przeniosłam do Rzeszowa. Większe miasto, większe możliwości. :) Powodzenia, psinko! Powodzenia, kruszyneczko!!! Jesli trzeba, ogłoszę go na jakieś inne miasto, tylko proszę o wskazówkę - które miasto. 1 Quote
elik Posted July 25, 2021 Author Posted July 25, 2021 Dnia 21.07.2021 o 11:43, Tyśka) napisał: Dziękuję:) Oby telefon się rozdzwonił. To ja dziękuję 🙂 Jak na razie to totalne zero 😞 Ani jednego telefonu nie było, a to przecież taki fajny, malutki, śliczny piesio. Quote
elik Posted July 25, 2021 Author Posted July 25, 2021 2 godziny temu, b-b napisał: Ja mam na Wieliczkę - czy zmienić? Dzięki Boguniu 🙂 Jeśli znajdziesz chwilkę, to może na Katowice? Za moment będę pakować się na powrót do Krakowa. Jak już będę w kraku, to wyróżnię ogłoszenie. Niechby już chłopak miał swój DS. Quote
b-b Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 Dnia 25.07.2021 o 15:25, elik napisał: Dzięki Boguniu 🙂 Jeśli znajdziesz chwilkę, to może na Katowice? Za moment będę pakować się na powrót do Krakowa. Jak już będę w kraku, to wyróżnię ogłoszenie. Niechby już chłopak miał swój DS. Na Katowice :) https://www.olx.pl/d/oferta/maly-slodziak-szuka-swojego-opiekuna-CID103-IDKu7Pf.html Może ktoś go wypatrzy?... Quote
Tyśka) Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 35 minut temu, b-b napisał: Na Katowice :) https://www.olx.pl/d/oferta/maly-slodziak-szuka-swojego-opiekuna-CID103-IDKu7Pf.html Może ktoś go wypatrzy?... Ja miałam na Katowice jedno ogłoszenie. Na jakie miasto zmienić, elik? Quote
elik Posted July 27, 2021 Author Posted July 27, 2021 23 minuty temu, elik napisał: Nie wiem co się stało, że są tylko emotki, a nie ma mojego tyekstu. Ostatnio zdarza się, że napiszę post, kliknę w =Odpowiedz= a post nie pojawia się na wątku. Czy Wam też się tak zdarza? A napisałam: Bardzo dziękuję Boguniu Quote
elik Posted July 27, 2021 Author Posted July 27, 2021 10 minut temu, Tyśka) napisał: Ja miałam na Katowice jedno ogłoszenie. Na jakie miasto zmienić, elik? Ty Tysiu miałaś początkowo na Kraków-Bronowice, potem Sanok, a teraz Rzeszów. A może ja się mylę? Quote
Tyśka) Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Ty Justysiu miałaś początkowo na Kraków-Bronowice, potem Sanok, a teraz Rzeszów. A może ja się mylę? Miałam dwa ogłoszenia. Jedno na Kraków, które potem przeniosłam na Katowice i drugiej na Sanok, które teraz przeniosłam na Rzeszów. Można się pogubić... :) Ale to nic nie szkodzi, po prostu to z Katowic przeniosę na Wrocław, o ile tam ogłoszenia nie ma. Quote
elik Posted July 27, 2021 Author Posted July 27, 2021 Boguniu, bardzo Cię proszę zobacz w ogłoszeniu (tylko Ty możesz) do kiedy jest promowane. Dopiszę na I stronie, żeby ewentualnie przedłużyć, gdy się skończy. Quote
Tyśka) Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 1. ogłoszenie: https://www.olx.pl/d/oferta/bingo-nieduzy-mix-pinczer-kochany-lagodny-przyjaciel-CID103-IDJtVC4.html 2. ogłoszenie: https://www.olx.pl/d/oferta/uroczy-maly-piesek-w-typie-pinczera-CID103-IDKwKfj.html (promowane do 20.08) Quote
elik Posted July 27, 2021 Author Posted July 27, 2021 3 minuty temu, Tyśka) napisał: Miałam dwa ogłoszenia. Jedno na Kraków, które potem przeniosłam na Katowice i drugiej na Sanok, które teraz przeniosłam na Rzeszów. Można się pogubić... 🙂 Ale to nic nie szkodzi, po prostu to z Katowic przeniosę na Wrocław, o ile tam ogłoszenia nie ma. A to bardzo przepraszam, ja zapisałam tylko jedno 😞 Czy mogłabyś podrzucić ten drugi link na Katowice ? Teraz będzie Wrocław. Poprawię, żeby już się nie mylić. EDIT Dzięki Tysiu, napisałaś, zanim zdążyłam skończyć pisanie postu i wysłać na wątek 🙂 Quote
Tyśka) Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 1 minutę temu, elik napisał: A to bardzo przepraszam, ja zapisałam tylko jedno 😞 Czy mogłabyś podrzucić ten drugi link na Katowice ? Teraz będzie Wrocław. Poprawię, żeby już się nie mylić Nic się nie stało, masz wiele na głowie:) Już link podrzuciłam niżej w poście, za chwilę przeniosę na Wroclaw. Quote
elik Posted July 27, 2021 Author Posted July 27, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Już link podrzuciłam niżej w poście, za chwilę przeniosę na Wroclaw. Tak 🙂 Widziałam. Pisałyśmy razem, ale Ty pierwsza wysłałaś swój posty na wątek 🙂 Quote
elik Posted July 27, 2021 Author Posted July 27, 2021 Poprawiłam w I poście i myślę, że teraz jest ok 🙂 Lecę zobaczyć tego Bruna z Twojego podpisu Tysiu. Quote
Recommended Posts