Jump to content
Dogomania

Zamieszkał u wspaniałej Rodziny we Wrocławiu. Okruszek Bilbo, teraz Bingo - więzień mimo woli, jeśli już, to za winy "swojego pana". Bez grosza przy duszy, a czeka go duuuże leczenie :( Okruszek bardzo prosi o pomoc w finansowaniu leczenia.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Ja ze swojego też wykreśliłam dwupak 😉

Dzięki Boguniu, wielkie dzięki   kwietki.jpg.37f533d84b3e33ff716965599424c82e.jpg

Może solo będzie miał większe szanse.

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Dzięki wielkie Tysiu   1034557553_dzikujpiknie.jpg.84e48f1434e157b3820a83176c6477e5.jpg

Może zostawmy ten Sanok, może akurat tam ktoś wypatrzy Bingusia. Tylko czy będzie kto miał zrobić wizytę PA?

Nie mam pojęcia czy ktoś z Dogomanii mieszka w okolicy, na szybko wygooglałam, że w Sanoku jest TOZ.  Dodałam tutaj, bo to już niedaleko DT (chyba?). :) Jeśli nie będzie odzewu to przy kolejnym odświeżaniu ogłoszenia zmienię na większe miasto.

Posted
Dnia 6.07.2021 o 14:05, elik napisał:

Ja też nie  😞   Piesio nie stary, malutki, miły, ładny, a nawet choćby "głupiego" zapytania o niego nie ma  😞  Kompletnie tego nie rozumiem.

Wakacje :( u mnie 1 adopcja a 4 przybyło :(  zapytania jeśli już są, to albo właśnie głupie, albo wcale :( :(

Może po wakacjach ktoś wypatrzy naszego okruszka, jest taki delikatny, rozczulający.... chyba z ludźmi coś złego się dzieje, że tego nie widzą, nie czują :( :(

• Like 1
Posted
Dnia 12.07.2021 o 09:15, mari23 napisał:

Może po wakacjach ktoś wypatrzy naszego okruszka, jest taki delikatny, rozczulający.... chyba z ludźmi coś złego się dzieje, że tego nie widzą, nie czują 😞 😞

Chciałabym, żeby ta psia mimoza miała czuły, kochający domek, a tymczasem nie ma żadnej wizji na takowy. Zero telefonów  😞

Posted

Na konto Bingusia wpłynęły poniższe kwoty:

10,00 zł  od Nesiowata   -  6.07.
  20,00 zł  od livka    -  12.07.

Bardzo serdecznie dziękuję

134405361_dziki.gif.4ab273f53f4f56694133aac0969092ea.gif      1212177914_kwiatki15.jpeg.4b936423e1ea7ee235a792ebdadf0748.jpeg

Posted
55 minut temu, Tyśka) napisał:

Z Sanoku przeniosłam do Rzeszowa. Większe miasto, większe możliwości. 🙂 Powodzenia, psinko!

Bardzo dziękuję Tysiu   580692065_dajekwiat.gif.01f6ffb19a88065118c76a1d5ead8048.gif

Wypromowałam to ogłoszenie.

1283816693_Bingoprzelog..png.acef6a9d8e752fbcd84b6f43c46b06d0.png

Posted
Dnia 21.07.2021 o 07:18, Tyśka) napisał:

Z Sanoku przeniosłam do Rzeszowa. Większe miasto, większe możliwości. :) Powodzenia, psinko!

Powodzenia, kruszyneczko!!!

Jesli trzeba, ogłoszę go na jakieś inne miasto, tylko proszę o wskazówkę - które miasto.

• Like 1
Posted
Dnia 21.07.2021 o 11:43, Tyśka) napisał:

Dziękuję:) Oby telefon się rozdzwonił.

To ja dziękuję  🙂  Jak na razie to totalne zero  😞  Ani jednego telefonu nie było, a to przecież taki fajny, malutki, śliczny piesio.

Posted
2 godziny temu, b-b napisał:

Ja mam na Wieliczkę - czy zmienić?

Dzięki Boguniu  🙂  Jeśli znajdziesz chwilkę, to może na Katowice?  Za moment będę pakować się na powrót do Krakowa. Jak już będę w kraku, to wyróżnię ogłoszenie. Niechby już chłopak miał swój DS.

Posted
23 minuty temu, elik napisał:

buziaczki-5.gif 

kciuki ok 8.jpg

Nie wiem co się stało, że są tylko emotki, a nie ma mojego tyekstu.  Ostatnio zdarza się, że napiszę post, kliknę w =Odpowiedz=  a post nie pojawia się na wątku. Czy Wam też się tak zdarza?

A napisałam:       Bardzo dziękuję Boguniu

Posted
10 minut temu, Tyśka) napisał:

Ja miałam na Katowice jedno ogłoszenie. Na jakie miasto zmienić, elik?

Ty Tysiu miałaś początkowo na Kraków-Bronowice, potem Sanok, a teraz Rzeszów. A może ja się mylę?

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Ty Justysiu miałaś początkowo na Kraków-Bronowice, potem Sanok, a teraz Rzeszów. A może ja się mylę?

Miałam dwa ogłoszenia. Jedno na Kraków, które potem przeniosłam na Katowice i drugiej na Sanok, które teraz przeniosłam na Rzeszów. Można się pogubić... :) Ale to nic nie szkodzi, po prostu to z Katowic przeniosę na Wrocław, o ile tam ogłoszenia nie ma.

Posted

Boguniu, bardzo Cię proszę zobacz w ogłoszeniu (tylko Ty możesz) do kiedy jest promowane. Dopiszę na I stronie, żeby ewentualnie przedłużyć, gdy się skończy.

2046907511_Bingoog.png.95f3517a7bc3491cb425ed626778d376.png

Posted
3 minuty temu, Tyśka) napisał:

Miałam dwa ogłoszenia. Jedno na Kraków, które potem przeniosłam na Katowice i drugiej na Sanok, które teraz przeniosłam na Rzeszów. Można się pogubić... 🙂 Ale to nic nie szkodzi, po prostu to z Katowic przeniosę na Wrocław, o ile tam ogłoszenia nie ma.

A to bardzo przepraszam, ja zapisałam tylko jedno  😞   Czy mogłabyś podrzucić ten drugi link na Katowice ?   Teraz będzie Wrocław. Poprawię, żeby już się nie mylić.

EDIT

Dzięki Tysiu, napisałaś, zanim zdążyłam skończyć pisanie postu i wysłać na wątek  🙂

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

A to bardzo przepraszam, ja zapisałam tylko jedno  😞   Czy mogłabyś podrzucić ten drugi link na Katowice ?   Teraz będzie Wrocław. Poprawię, żeby już się nie mylić

Nic się nie stało, masz wiele na głowie:)

Już link podrzuciłam niżej w poście, za chwilę przeniosę na Wroclaw.

Posted
Przed chwilą, Tyśka) napisał:

Już link podrzuciłam niżej w poście, za chwilę przeniosę na Wroclaw.

Tak  🙂 Widziałam. Pisałyśmy razem,  ale Ty pierwsza wysłałaś swój posty na wątek  🙂