Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
24 minuty temu, caryca26 napisał:

Kurczę niestety szukałam i okazało się , że go gdzieś zgubiłam :(

poszukaj, musi być razem z innymi, wszystkie zdjęcia robione na brązowym materiale, znaczy w tym samym czasie

Posted
25 minut temu, Perełka1 napisał:

poszukaj, musi być razem z innymi, wszystkie zdjęcia robione na brązowym materiale, znaczy w tym samym czasie

Brązowy materiał to moja kanapa i zawsze na niej robię fotki , jeszcze będę szukać ale razem z innymi go nie  było , możliwe , że siostra mi podebrała i nie powiedziała ...

Posted
1 godzinę temu, caryca26 napisał:

Obcas 8 cm , wysokość od pięty 16 cm

Bardzo dziękuję.

Niestety, kozaczki nie dla mnie :-(. Moja złamana noga jeszcze nie gotowa na taki obcas :-(.

Posted
38 minut temu, AlfaLS napisał:

Bardzo dziękuję.

Niestety, kozaczki nie dla mnie :-(. Moja złamana noga jeszcze nie gotowa na taki obcas :-(.

Spoko pewnie poczekają do następnych bazarków aż Ci  się noga podleczy bo mało kto ma taki mały rozmiar :)

Posted
11 minut temu, caryca26 napisał:

Spoko pewnie poczekają do następnych bazarków aż Ci  się noga podleczy bo mało kto ma taki mały rozmiar :)

No ja to mam w ogóle nogę jak chineczka :-). Małe 34 wręcz 33... Ale przy kozaczkach mogę poszaleć i kupić większe bo tu nie widać że są za duże :-).