Tola Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Melduję, że 600 zł dotarło. Ja też pięknie dziękuję wszystkim za pomoc, dzięki Waszym Wielkim Sercom i hojności kolejne psie życia pokonały tyle km i być może uda się je uratować. Eluni bardzo dziękuję za pracę przy bazarku, za wspaniały dar łączenia ludzkich serc, bo nie ma nic piękniejszego, niż wspólna pomoc zwierzakom. 1 Quote
Tola Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Z ostatniej chwili - chora sunia żyje, ale niestety kolejny szczeniak jest chory:( Quote
Havanka Posted August 19, 2020 Author Posted August 19, 2020 12 minut temu, Tola napisał: Melduję, że 600 zł dotarło. Ja też pięknie dziękuję wszystkim za pomoc, dzięki Waszym Wielkim Sercom i hojności kolejne psie życia pokonały tyle km i być może uda się je uratować. Eluni bardzo dziękuję za pracę przy bazarku, za wspaniały dar łączenia ludzkich serc, bo nie ma nic piękniejszego, niż wspólna pomoc zwierzakom. Dziękujemy Tolu za te piękne słowa i za potwierdzenie odbioru 600 zł. 11 minut temu, Tola napisał: Z ostatniej chwili - chora sunia żyje, ale niestety kolejny szczeniak jest chory:( Znowu smutne wieści, ale jest nadzieją, ze podana surowica pokona tą straszną chorobę. Quote
AniaGucio Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 19 godzin temu, Havanka napisał: Mam już na koncie wszystkie wpłaty ! Serdecznie dziękuję !!! Zrobiłam już przelew w kwocie 600 zł za transport. Tola założyła, dlatego wpłaciłam na jej konto. NA BAZARKU ZEBRALIŚMY KWOTĘ 1270 ZŁ !!! KOSZT TRANSPORTU - 600 ZŁ NA LECZENIE ZOSTAJE 670 ZŁ Super wieści :) Quote
AniaGucio Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 18 godzin temu, Tola napisał: Z ostatniej chwili - chora sunia żyje, ale niestety kolejny szczeniak jest chory:( Trzymamy kciuki za malucha! Quote
Havanka Posted August 20, 2020 Author Posted August 20, 2020 18 minut temu, AniaGucio napisał: Super wieści :) Tak Aniu, ladna sumka się uzbierala. Czekam na numer konta Supergogi. Quote
Havanka Posted August 23, 2020 Author Posted August 23, 2020 Dostałam dane do wpłaty na leczenie szczeniaczków. Na konto Supergogi przelałam kwotę 670 zł. Czekam na potwierdzenie. Quote
Jo37 Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Z mojego bazarku na razie wpłaciłam na surowicę 1085 zł. Do tej pory na leczenie zebraliśmy razem 1755 zł. 1 1 Quote
agat21 Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Wspaniale, oby teraz tylko psiaczki dały radę.. Quote
Havanka Posted August 27, 2020 Author Posted August 27, 2020 12 godzin temu, agat21 napisał: Wspaniale, oby teraz tylko psiaczki dały radę.. Tak Agatko, oby udało im się wygrac z tą straszną chorobą. Quote
supergoga Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Bardzo dziękujemy za wpłatę 670 zł na chore szczeniaczki zamojskie. Walczymy, aby te które zostały miały swoją szansę na dobre życie. Quote
Havanka Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 12 minut temu, supergoga napisał: Bardzo dziękujemy za wpłatę 670 zł na chore szczeniaczki zamojskie. Walczymy, aby te które zostały miały swoją szansę na dobre życie. Pięknie dziękuję za potwierdzenie i za opiekę nad maluszkami. Oby pozostałym udało się pokonać chorobę... Bazarek rozliczony. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za ogromną pomoc w sfinansowaniu podróży i leczenia szczeniaczków ! Quote
Recommended Posts