Havanka Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 Z samego rana, też podrzucamy i zapraszamy !!! Quote
Havanka Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 2 godziny temu, kado napisał: Przy kawce w pracy zapraszamy:) 13 minut temu, AniaGucio napisał: Dzień dobry! Dzień dobry, witam serdecznie. Tak, wciąż zapraszamy na bazarek, mimo, ze zebraliśmy na transport potrzebą kwotę. Cała nadwyżka będzie przeznaczona na leczenie maluszków. Szczeniaczki udało się umieścić w klinice w Poznaniu. Jedna z suczek jest w ciężkim stanie. Oby przeżyła... Quote
Havanka Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 Podrzucę jeszcze wysoko i wciąż zapraszam do pomocy ! Teraz zbieramy na leczenie... Quote
Jo37 Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Za transport zapłacimy więcej bo pan zboczył szukając lecznicy. Jeszcze nie wiadomo ile. Quote
Havanka Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 51 minut temu, Jo37 napisał: Za transport zapłacimy więcej bo pan zboczył szukając lecznicy. Jeszcze nie wiadomo ile. To czekamy na info w sprawie dodatkowych kosztów. Quote
agat21 Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Mam nadzieję, że mimo wszystko zostanie nadwyżka i będzie można leczenie dofinansować. 1 Quote
Havanka Posted August 15, 2020 Author Posted August 15, 2020 9 godzin temu, agat21 napisał: Mam nadzieję, że mimo wszystko zostanie nadwyżka i będzie można leczenie dofinansować. Ja też mam taką nadzieję. Dzień dobry Agatko ! Jeszcze dwa dni bazarku przed nami. Gdyby ktoś zechciał jeszcze wspomóc maluszki w leczeniu, to wciąż zapraszam ! Quote
Havanka Posted August 15, 2020 Author Posted August 15, 2020 23 minuty temu, koja napisał: do góry Podrzucam z Tobą Kojeczko i życzę spokojnej soboty. Quote
AniaGucio Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Zapraszamy! Może ktoś jeszcze wspomoże szczeniaczki?! 1 Quote
Havanka Posted August 15, 2020 Author Posted August 15, 2020 2 godziny temu, AniaGucio napisał: Zapraszamy! Może ktoś jeszcze wspomoże szczeniaczki?! Witaj Aniu ! Jak dotąd nie ma nowych wiadomosci o stanie ich zdrowia. Bądźmy dobrej myśli. Quote
Havanka Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 12 godzin temu, Jo37 napisał: Niestety nic nie wiem co z maluchami. Czekamy zatem cierpliwie. Oby wieści były lepsze niż dotychczas. Quote
Jo37 Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 2 godziny temu, Havanka napisał: Czekamy zatem cierpliwie. Oby wieści były lepsze niż dotychczas. Dostałam SMS od Supergopgi -, że chora z objawami jest jedna sunia. Pozostałe mają testy negatywne. W środę dostaną drugą dawkę surowicy i zdrowe będą zabrane z kliniki. Więcej będę wiedziała wieczorem. Quote
Havanka Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 5 godzin temu, Jo37 napisał: Dostałam SMS od Supergopgi -, że chora z objawami jest jedna sunia. Pozostałe mają testy negatywne. W środę dostaną drugą dawkę surowicy i zdrowe będą zabrane z kliniki. Więcej będę wiedziała wieczorem. Dzięki Joasiu za wieści. Gdybyś miała jakieś info, to daj znać. Boję się o tą suczkę z objawami parwo. Dobrze, ze udało się załatwić surowicę, będą miały większe szanse. Quote
Havanka Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 4 godziny temu, jankamałpa napisał: Poszła wpłata. Dziękuję Janeczko. Jutro na pewno juz bedzie na koncie, to uzupełnię post rozliczeniowy. Quote
Tola Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Dnia 14.08.2020 o 19:30, Jo37 napisał: Za transport zapłacimy więcej bo pan zboczył szukając lecznicy. Jeszcze nie wiadomo ile. Dnia 14.08.2020 o 20:23, Havanka napisał: To czekamy na info w sprawie dodatkowych kosztów. Pan Artur pomimo stresu, jaki przeżył i pomimo nadrobionych km nie zwiększył kwoty za transport, do zapłaty jest 600 zł. Bardzo dziękujemy! Quote
Havanka Posted August 17, 2020 Author Posted August 17, 2020 9 godzin temu, Tola napisał: Pan Artur pomimo stresu, jaki przeżył i pomimo nadrobionych km nie zwiększył kwoty za transport, do zapłaty jest 600 zł. Bardzo dziękujemy! To wspaniale ! Zostanie większa kwota na leczenie. Bardzo dziękujemy Panu Arturowi ! Dziś już ostatni dzień bazarku. O godzinie 20.00 zamykamy, ale do tego czasu można jeszcze wspomóc maluszki jakimś grosikiem. Quote
Havanka Posted August 17, 2020 Author Posted August 17, 2020 Jeszcze tylko 3 i pół godziny do końca. Na koncie pojawiły się kolejne wpłaty, za które bardzo dziękuję ! Quote
Havanka Posted August 17, 2020 Author Posted August 17, 2020 Bazarek dobiegł do końca. Dzięki Waszej kochani hojności, udało się zebrać potrzebną kwotę na transport i drugie tyle na leczenie szczeniaczków ! Mam już prawie wszystkie deklarowane kwoty, za które bardzo dziękuję. Dziękuję za ogromną pomoc, bo bez niej te maluszki nie miałyby żadnych szans ! Dokładne rozliczenie zrobię po otrzymaniu wszystkich wpłat. Quote
Havanka Posted August 19, 2020 Author Posted August 19, 2020 Mam już na koncie wszystkie wpłaty ! Serdecznie dziękuję !!! Zrobiłam już przelew w kwocie 600 zł za transport. Tola założyła, dlatego wpłaciłam na jej konto. NA BAZARKU ZEBRALIŚMY KWOTĘ 1270 ZŁ !!! KOSZT TRANSPORTU - 600 ZŁ NA LECZENIE ZOSTAJE 670 ZŁ 1 Quote
Recommended Posts