Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. Rozliczony. Wykup pobyt w górach lub nad morzem i pomóż psim maluszkom dojechać do Supergogi ! Do 17.08, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, kado napisał:

Przy kawce w pracy zapraszamy:)

13 minut temu, AniaGucio napisał:

Dzień dobry!

Dzień dobry, witam serdecznie. Tak, wciąż zapraszamy na bazarek, mimo, ze zebraliśmy na transport potrzebą kwotę. Cała nadwyżka będzie przeznaczona na leczenie maluszków. Szczeniaczki udało się umieścić w klinice w Poznaniu. Jedna z suczek jest w ciężkim stanie. Oby przeżyła...

Posted
51 minut temu, Jo37 napisał:

Za transport zapłacimy więcej bo pan zboczył szukając lecznicy. Jeszcze nie wiadomo ile.

To czekamy na info w sprawie dodatkowych kosztów.

Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

Mam nadzieję, że mimo wszystko zostanie nadwyżka i będzie można leczenie dofinansować.

Ja też mam taką nadzieję. Dzień dobry Agatko !

Jeszcze dwa dni bazarku przed nami. Gdyby ktoś zechciał jeszcze wspomóc maluszki w leczeniu, to wciąż zapraszam !

Posted
2 godziny temu, AniaGucio napisał:

Zapraszamy! Może ktoś jeszcze wspomoże szczeniaczki?!

Witaj Aniu !  Jak dotąd nie ma nowych wiadomosci o stanie ich zdrowia. Bądźmy dobrej myśli.

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

Czekamy zatem cierpliwie. Oby wieści były lepsze niż dotychczas. 

Dostałam SMS od Supergopgi -, że chora z objawami jest jedna sunia. Pozostałe mają testy negatywne.

W środę dostaną drugą dawkę surowicy i zdrowe będą zabrane z kliniki. Więcej będę wiedziała wieczorem.

Posted
5 godzin temu, Jo37 napisał:

Dostałam SMS od Supergopgi -, że chora z objawami jest jedna sunia. Pozostałe mają testy negatywne.

W środę dostaną drugą dawkę surowicy i zdrowe będą zabrane z kliniki. Więcej będę wiedziała wieczorem.

Dzięki Joasiu za wieści. Gdybyś miała jakieś info, to daj znać. Boję się o tą suczkę z objawami parwo. Dobrze, ze udało się załatwić surowicę, będą miały większe szanse.

Posted
Dnia 14.08.2020 o 19:30, Jo37 napisał:

Za transport zapłacimy więcej bo pan zboczył szukając lecznicy. Jeszcze nie wiadomo ile.

Dnia 14.08.2020 o 20:23, Havanka napisał:

To czekamy na info w sprawie dodatkowych kosztów.

Pan Artur pomimo stresu, jaki przeżył i pomimo nadrobionych km nie zwiększył kwoty za transport, do zapłaty jest 600 zł.

Bardzo dziękujemy!

Posted
9 godzin temu, Tola napisał:

Pan Artur pomimo stresu, jaki przeżył i pomimo nadrobionych km nie zwiększył kwoty za transport, do zapłaty jest 600 zł.

Bardzo dziękujemy!

To wspaniale ! Zostanie większa kwota na leczenie. Bardzo dziękujemy Panu Arturowi !

Dziś już ostatni dzień bazarku. O godzinie 20.00 zamykamy, ale do tego czasu można jeszcze wspomóc maluszki jakimś grosikiem.

Posted

Bazarek dobiegł do końca.

Dzięki Waszej kochani hojności, udało się zebrać potrzebną kwotę na transport i drugie tyle na leczenie szczeniaczków !

Mam już prawie wszystkie deklarowane kwoty, za które bardzo dziękuję.

Dziękuję za ogromną pomoc, bo bez niej te maluszki nie miałyby żadnych szans !

Dokładne rozliczenie zrobię po otrzymaniu wszystkich wpłat.

shiba-inu-szczeniak-obrazy_csp22069488.jpg

Posted

Mam już na koncie wszystkie wpłaty ! Serdecznie dziękuję !!!

Zrobiłam już przelew w kwocie 600 zł za transport. Tola założyła, dlatego wpłaciłam na jej konto.

NA BAZARKU ZEBRALIŚMY KWOTĘ  1270 ZŁ !!!

KOSZT TRANSPORTU                         -  600 ZŁ

NA LECZENIE ZOSTAJE                          670 ZŁ

• Upvote 1