Nadziejka Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 ❤ ❤ Zagladam z mnostwem cieplutkich pozdrowien lapeczkom lapucinkom wszystkim i Wam dziewczynki dzielne 1 Quote
aagataa8 Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 Z nowości z Punktu: 1. Łatka ma ds w Łodzi, czekamy tylko na transport. O jej synka Olusia juz "się biją", telefony rozgrzane do czerwoności :) Na pewno wybierzemy dobry domek. 2. Trafił do nas psiak, dosyć spory i bardzo przytulaśny, ogłaszany czy komuś nie zaginął, bo bardzo zadbany. 3. Dajmon, kudłacz znalazł wspaniały domek w Kozienicach :* 4. Łapka suni Łapki została skonsultowana dzisiaj w Radomiu u chirurga. Częściowo jej nie czuje, szczególnie przy paluchu na którym jest rana. Plan: w środę zabieg oczyszczenia i szycia rany, RTG. Potem w razie czego jest szansa "przeniesienia" mięśni zginacza i prostownika i wsadzenia łapy w ortezę. Jest duża szansa ze to przyniesie efekt i zacznie używać tej łapki, na razie mamy ćwiczyć (wyciągać jej tą łapę i nadawać prawidłowe ułożenie). 2 Quote
agat21 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Dzieje się u Was! Fajnie o tym wszystkim słyszeć :) Przejrzę w weekend ogłoszenia z zagubionymi psami pod kątem tego przytulasa :) 1 Quote
elik Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Fajnie, że tyle psiaczków znalazło dobre domy :) Gratuluję! 1 Quote
aagataa8 Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 11 godzin temu, agat21 napisał: Dzieje się u Was! Fajnie o tym wszystkim słyszeć :) Przejrzę w weekend ogłoszenia z zagubionymi psami pod kątem tego przytulasa :) Jakbys mogła to byłoby super! Ja się dziś lub jutro postaram o lepsze zdjęcia :) 11 godzin temu, elik napisał: Fajnie, że tyle psiaczków znalazło dobre domy :) Gratuluję! Jakoś to idzie i oby tak dalej :) Quote
aagataa8 Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 Nowy bazarek dla Orońszczaków: https://www.dogomania.com/forum/topic/353015-mini-bazarek-dla-orońszczaków-na-zimę-jak-znalazł-do-31012021-do-godz-1800/ Zapraszamy serdecznie :) 1 Quote
Nadziejka Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Oronskim lapenkom Rozliczam!bedzie ok 73 zl,Krecikowi Tysi 57 zl Rozliczony!Z Calego Serca Dla Psiaczkow Punkt P W Oronsku 17.01 2021 Rozliczam kramik num 4 dla lapuniek Waszych Agatku jeszcze jedna wplatenka i bedzie ok 73 , posle 1 Quote
Nadziejka Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Trzymam serduchem sciskam za lapunki wszystkie Quote
aagataa8 Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 39 minut temu, Nadziejka napisał: Trzymam serduchem sciskam za lapunki wszystkie Przyda się :) jutro Łapka ma pierwsza operację oczyszczenia rany i szycia :/ Trzymajcie kciuki :* Quote
agat21 Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Nie miałam czasu napisać, ale na razie w przejrzanych ogłoszeniach nie widziałam psiaczka podobnego do przytulaska. Jak duży on jest? Quote
Nadziejka Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 13 godzin temu, Nadziejka napisał: Rozliczony!Oronskim lapenkom 74 zl,Krecikowi Tysi 57 zl Rozliczony!Psiaczkom Punkt P W Oronsku i Krecikowi17.01 2021 Agacku 74 zl dla Was wyslalam z zakonczonego Stokroc pooozdrawiam lapunki brzusienki 1 Quote
aagataa8 Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 19 godzin temu, agat21 napisał: Nie miałam czasu napisać, ale na razie w przejrzanych ogłoszeniach nie widziałam psiaczka podobnego do przytulaska. Jak duży on jest? Dziękuję Ci bardzo :* Tak do kolana, może delikatnie za... Waży ok. 20 kg, ubity jest ;) 1 Quote
aagataa8 Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 11 godzin temu, Nadziejka napisał: Agacku 74 zl dla Was wyslalam z zakonczonego Stokroc pooozdrawiam lapunki brzusienki Potwierdzam, wpłynęło 74 zł :) Dziękujemy pięknie :* Quote
aagataa8 Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 Łapka juz po operacji, ma opatrzoną łapę i amputowanego jednego palca, przy tej dużej ranie. Dochodzi do siebie u mnie w domu, widać ze mieszkanie jako takie nie jest jej obce, kojarzy co to lodówka, kanapa itp. 3 Quote
Nadziejka Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Tulamy te wszystkie istotki Agatko jak cudnie ze moze byc u Ciebie psinunia Niechaj wydobrzeje w ciepelku Jak Twoje psiinunie przyjely Lepenke? Pozdrawiam sciskam sciskam z calego serca za wszystko 1 Quote
aagataa8 Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Tulamy te wszystkie istotki Agatko jak cudnie ze moze byc u Ciebie psinunia Niechaj wydobrzeje w ciepelku Jak Twoje psiinunie przyjely Lepenke? Pozdrawiam sciskam sciskam z calego serca za wszystko Niestety nie przyjęły dobrze, moje psiny są bardzo zaborcze. Muszę je izolować od siebie... Quote
Nadziejka Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Serduszka mam nadzieje ze noc minela spokojnie kokanym lapunkom wszystkim i Wam Agaciu Agaciu milion pozdrowien lapenkom wszystkim i Dobrymduszkom ktore maja wsaze paisninie w domkach i temu maluszkowi bez siusienka wszelkiego dobruskiego Agacku jak bedziesz miala czasu to potwierdz prosze na bazareczku zakonczonem 1 Quote
aagataa8 Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 Dobra wiadomość: Donacik (ten psiaczek po amputacji prącia) zostaje na stałe w swoim domu tymczasowym u rodziców wolontariuszki Oli :* Do towarzystwa ma suczkę Mrówkę, wiec nie będzie się nudzil :) Zobaczcie jaki szczęśliwy :) 4 Quote
Nadziejka Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 9 minut temu, aagataa8 napisał: Dobra wiadomość: Donacik (ten psiaczek po amputacji prącia) zostaje na stałe w swoim domu tymczasowym u rodziców wolontariuszki Oli :* Do towarzystwa ma suczkę Mrówkę, wiec nie będzie się nudzil :) Zobaczcie jaki szczęśliwy :) Quote
aagataa8 Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Masakra! Nie ma w tym tygodniu dnia, żeby nie przywieźli nowego psa :( Luna Bianco Moon Karmelek Quote
Recommended Posts