Radek Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Teraz już ranna melduje się Taka bardzo poranna:) Quote
Tyśka) Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Kochani, proszę zerknijcie na wątek tuptusia naszego - okazało się, że psiak od 2lat przebywa w tym miejscu i nie daje się dotknąć... wiem, że wszyscy chcieliśmy, aby wyjechał, Livka i Wy tutaj mocno się zaangażowaliście w pomoc, ale teraz nie wiadomo co będzie dalej... Potrzebne Wasze porady. Quote
Radek Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Kochani, proszę zerknijcie na wątek tuptusia naszego - okazało się, że psiak od 2lat przebywa w tym miejscu i nie daje się dotknąć... Właśnie przeczytałem:/ Najgorsze są sprzeczne informacje. Gdyby mógł bezpiecznie zostać na posesji z budą i chociaż minimalną opieką byłoby chyba najlepiej. Quote
Livka Posted July 22, 2020 Author Posted July 22, 2020 Witam się popracowo :) 8 godzin temu, Jo37 napisał: Poproszę sałatkę owocową. Dziękuję najserdeczniej :) 7 godzin temu, malti napisał: 1 sałatkę owocową proszę :) Bardzo, bardzo dziękuję :) 6 godzin temu, Monika z Katowic napisał: Trzy koktajle owocowe poproszę :) Ślicznie dziękuję Moniczko :) Quote
Livka Posted July 22, 2020 Author Posted July 22, 2020 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Kochani, proszę zerknijcie na wątek tuptusia naszego - okazało się, że psiak od 2lat przebywa w tym miejscu i nie daje się dotknąć... wiem, że wszyscy chcieliśmy, aby wyjechał, Livka i Wy tutaj mocno się zaangażowaliście w pomoc, ale teraz nie wiadomo co będzie dalej... Potrzebne Wasze porady. Zerknę Quote
Livka Posted July 22, 2020 Author Posted July 22, 2020 Szkoda Tuptusia ... co robić ? Zapraszamy, tak czy inaczej pieniążki Tuptusiowi-Borysiowi będą potrzebne. Quote
Livka Posted July 23, 2020 Author Posted July 23, 2020 Dzień dobry - udało się zajrzeć rano :) Miłego, spokojnego dnia wszystkim :) 1 Quote
Radek Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 2 godziny temu, Livka napisał: Dzień dobry - udało się zajrzeć rano :) Nawet bardzo rano:) Miłego dnia. Quote
Recommended Posts