Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. Rozliczamy. Bazarek w całości dla Tuptusia/Boryska. Do 26.07.2020 r. godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, ludwa napisał:

Poprosze tez kt. I szybka wysylke:)

Pięknie dziękujemy               579444602_kwiatki7.gif.5a7a0da4c1fbacc899276653c5488ca8.gif

Jaka wysyłka - poczta, InPost, czy Ruch?

Na PW podałam nr konta.

Posted

Dziękuję za zaproszenie i mam pytanie o buty nr 20 /Na razie proszę o rezerwację/ Czy są czarne i czy jest możliwość zrobienia zdjęcia zelówki? Chodzi mi o ich stan,czy były dużo używane...? Jeszcze wysokość koturny

• Like 2
Posted
21 minut temu, Malgoska napisał:

podrzucę

jakie śliczne kotki się załapały do zdjęć

Witamy serdecznie  :)  kotki to Majusia wielbicielka porcelany i Szaraczek/Szaruś fetyszysta :D

12 minut temu, Bogusik napisał:

Dziękuję za zaproszenie i mam pytanie o buty nr 20 /Na razie proszę o rezerwację/ Czy są czarne i czy jest możliwość zrobienia zdjęcia zelówki? Chodzi mi o ich stan,czy były dużo używane...? Jeszcze wysokość koturny

Pięknie witamy :) 

Buty są czarne, wysokość koturny 10 cm, ale jest też 2 cm platforma pod stopą i palcami. Dlatego napisałam, że są wygodne i stabilne. 

Właściwie były NIE używane. Zaraz zrobię zdjęcie podeszwy i wyślę do Elik. 

Posted
11 minut temu, omi napisał:

Buty są czarne, wysokość koturny 10 cm, ale jest też 2 cm platforma pod stopą i palcami. Dlatego napisałam, że są wygodne i stabilne. 

Właściwie były NIE używane. Zaraz zrobię zdjęcie podeszwy i wyślę do Elik. 

Ok bardzo dziękuję i poczekam jeszcze na zdjęcie :)

Posted
20 minut temu, helli napisał:

Podaruję serduszko, 100

Proszę o nr konta

Witam serdecznie :) 

Pięknie dziękujemy za serce dla Tuptusia. 

Posted
5 minut temu, kropka73 napisał:

poproszę serduszko - 40zł

i nr konta

Pięknie witamy :)

i z serca dziękujemy za serduszko dla psinki 

Posted

Dziękuję za zaproszenie, już tu byłam, ale sobie poszłam. Zastanawiam się co robią z fajnymi markowymi ciuchami osoby, które kupują rozmiary od 36 do 46, bo przecież nie dla siebie i nie z w trosce o beneficjentów. Cegiełki w takim razie poproszę za 50,00 zł.

• Like 1
Posted
9 minut temu, Aska7 napisał:

Dziękuję za zaproszenie, już tu byłam, ale sobie poszłam. Zastanawiam się co robią z fajnymi markowymi ciuchami osoby, które kupują rozmiary od 36 do 46, bo przecież nie dla siebie i nie z w trosce o beneficjentów. Cegiełki w takim razie poproszę za 50,00 zł.

Aska witaj :) 

Na pytanie Ci nie odpowiem...

Bardzo dziękuję za cegiełkę/cegłę dla Tuptusia :)