Isabel Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 37 minut temu, UlaFeta napisał: Jestem;) Ja też jestem ;) Quote
jola&tina Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 Ależ tu ruch - dziękuję za pilnowanie bazarku! Też jestem i zapraszam hopsasa :) Quote
UlaFeta Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 28 minut temu, Isabel napisał: Ja też jestem ;) Jako,ze bazar dla Kotow mam pytanie jak to sie stało,ze kocina wypadła z 5 pietra-przegryzła siatke:(. Jaka to była siatka?Mam osiatkowany balkon i zaczelam sie bać:(( Quote
jola&tina Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Jako,ze bazar dla Kotow mam pytanie jak to sie stało,ze kocina wypadła z 5 pietra-przegryzła siatke:(. Jaka to była siatka?Mam osiatkowany balkon i zaczelam sie bać:(( Nie bój się. Na zdjęciach widać, że Twój kot bardzo spokojny, nie ma ochoty nic gryźć. Quote
Isabel Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Jako,ze bazar dla Kotow mam pytanie jak to sie stało,ze kocina wypadła z 5 pietra-przegryzła siatke:(. Jaka to była siatka?Mam osiatkowany balkon i zaczelam sie bać:(( Tak było z początku mówione, że kicia przegryzła siatkę, ale ja tam byłam po tym wypadku i siatka nie była uszkodzona. Najprawdopodobniej kotka odgięła siatkę w jednym miejscu, od dołu, i wyszła. Tam są takie zaczepy mocujące siatkę do wewnętrznej ściany balkonu, ale w jednym miejscu odległość między zaczepami była nieco większa, a ponieważ siatka jest do pewnego stopnia elastyczna, więc kicia musiała się przez tę szczelinę jakoś przesmyknąć - tak przypuszczam. Gdyby balkon miał od zewnątrz parapet, to pewnie nic by się nie stało, ale tam jest tylko wąska balustrada - no i stało się co się stało :( Poprzednia kotka żyła u państwa 17 lat i nie przeszło jej do głowy majstrować przy zabezpieczeniu balkonu. Quote
jola&tina Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 Dopiero teraz trafiłam na wątek Esmeraldy. To niesamowite, że ona przeżyła - 5 piętro :( Quote
jola&tina Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 Dobrej nocy wszystkim stworzeniom :) życzę. Quote
Isabel Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Dopiero teraz trafiłam na wątek Esmeraldy. To niesamowite, że ona przeżyła - 5 piętro :( Na szczęście na dole była trawa i krzaki, a nie chodnik czy parking. Quote
jola&tina Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 Miłego dnia! 8 godzin temu, Isabel napisał: Na szczęście na dole była trawa i krzaki, a nie chodnik czy parking. To ją uratowało. No i to, że jest kotem a nie psem :) Quote
Tyśka) Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Przyszłam na bazarek, coś tutaj widzę, ale muszę pomyśleć... szafę mam malutką :( Quote
Kamila Proc Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 26 minut temu, mdk8 napisał: 10 cegiełek poproszę braaawo Quote
jola&tina Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 31 minut temu, mdk8 napisał: 10 cegiełek poproszę Dziękuję bardzo. Wieczorkiem wyślę konto :) 31 minut temu, Tyś(ka) napisał: Przyszłam na bazarek, coś tutaj widzę, ale muszę pomyśleć... szafę mam malutką :( Myśl, myśl i coś wymyśl :) - ale najważniejsze, że jesteś! 5 minut temu, Kamila Proc napisał: braaawo braaaawo!!!!!! Quote
jola&tina Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 6 minut temu, Livka napisał: Hopla :) Śliczny burasek :) 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: A u mnie relaks przy kawie :) Dobry pomysł - też idę zrobić sobie kawę :) Quote
Recommended Posts