blanol Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wielkie, wielkie dzięki za filmik z BONusiowym przebiegiem:sweetCyb: Quote
Aussie Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ewka i haker napisał(a): A Asti jeszcze mam;) Cieszkam się :-) Quote
ewka i haker Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 kilka moich oświadczam ze skończyłam robic wszystkie płyty Rasta Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nie ma za co ;) Mam jeszcze filmiki tylko czasu mam mało :razz:, po kolei obrabiam i wstawiam :cool3: więc jeszcze kilka będzie :cool3: Quote
Ania & Mia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zawody bardzo mi się podobały i chciałabym nosić smycze na zawodach w przyszłym roku ale chyba bede miala inne zajecia bo planuje moj pierwszy start wlasnie na przyszlorocznych zawodach :loveu: Quote
ewka i haker Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 coka? bardzo podobało mi sie bieganie tego psa Mac czad Quote
ewka i haker Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 jestem słodka:loveu: troszkę groźniejsza:evil_lol: mac Quote
Aussie Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dzięki za moje dziewczynki :loveu: A to zdjęcie Toli: http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/zawody%20bydgoszcz%20wystawa/just%20czesc2/IMG_2035.jpg mnie zabiło :roflt: Quote
machoj Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ewka i haker dzięki za foty mojego zawsze "rozdziawionego" chłopaka :loveu: :loveu::loveu: A na palisadzie biedak czeka na przewodnika, który mu gdzieś bardzo z tyłu został :grin:. Ale dlaczego na górze, a nie na strefie ? :evil_lol: Quote
Veliti Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 machoj napisał(a): A na palisadzie biedak czeka na przewodnika, który mu gdzieś bardzo z tyłu został :grin:. Ale dlaczego na górze, a nie na strefie ? :evil_lol: Gosiu bo tylko tam może Wawa na Ciebie popatrzeć z góry :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
machoj Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rzeczywiście - jest wtedy ponad mną, ale minę ma jakąś niepewną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ciesze ze sie podobają w razie co mam oryginały jakby komuś sie jakieś szczególnie podobało Quote
Recommended Posts