ewka i haker Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 wszystko sie pomieszało:roll::angryy: Breska Quote
Magda i Saga Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Redek to chyba ma jakieś super chody u fotografa, ale co się dziwić jak się chłopak umie zachować i podziękowac za uwagę :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Magda i Saga napisał(a):Redek to chyba ma jakieś super chody u fotografa, ale co się dziwić jak się chłopak umie zachować i podziękowac za uwagę :evil_lol: oj miał miał:lol::loveu: starałam sie zrobić jak najwięcej bo ktos mówił ze mało ma zdjęć;) poza tym moj pies go pokochał:oops::roll: Jinx ASti Jinx Quote
ewka i haker Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 piekne nie jest ale mina mnie powaliła:evil_lol: choco Quote
Mudik Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dzięki dziewczyny za zdjęcia mudików i szpicki!:multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ostatnie na dzis:) wczoraj doszła następna płyta:evil_lol: z tego co widziałam to sa jakieś openy chyba każda klasa wzrostowa Quote
Aussie Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 To na 100% Czad. Najłatwiej je odróżnić po tym, że Czadek ma pół głowy białe i niebieskie oko na tym. No i jest mocniejszy od Maczka. A podpisane Niutka? to jest Tola z przewodniczką Niuką :evil_lol: Jeszcze raz dzięki za moje dziewczyny! :loveu: Tylko czemu tak mało Astusi? :razz: Quote
Sajko Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Podpisane Mac wygląda mi na Czada, ale pewna nie jestem- oba futra:evil_lol: Quote
AniaP Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [FONT=Verdana]Dzięki, dzięki dobrym duszkom za zdjęcia mojego futrzusia. :loveu:[/FONT] [FONT=Verdana]No i jeszcze – sorki, że tak późno :oops:, ale ponoć lepiej późno niż wcale. ;)[/FONT] [FONT=Verdana]Wszystkim dobrym duszkom, które zorganizowały zawody i od mnie wielkie dzięki :buzi::Rose: za super organizację, liczne nagródki, świetną atmosferę… Słowem dawno mi się tak fajnie nie biegało. :bigcool:[/FONT] [FONT=Verdana]A innym dobrym duszkom bardzo dziękuję za odnalezienie naszej książeczki startowej. :buzi:[/FONT] Quote
FikuMiku Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Magda i Saga napisał(a):Redek to chyba ma jakieś super chody u fotografa, ale co się dziwić jak się chłopak umie zachować i podziękowac za uwagę :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewo, aż mi się w oczach mieni :) Same Redzie :loveu::loveu::loveu: Bardzo, ale to bardzo dziękuję! I polecam modela na przyszłość...:evil_lol: Quote
Recommended Posts