Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY ROZLICZONY. II Wiosenna Aukcja Sztuki Pięknej. Do 24 maja godz. 21:00 czasu dogo.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Livka napisał:

Dzień dobry :)

Poproszę  2. Kolczyki srebrne za 50 zł

Pozdrawiam :)

Livka wspaniała kobieto    82123409_kciukiok8.jpg.fb7f5a36982f4979611942744d51838c.jpg      wielkie dzięki      858526676_dzikujlicznie2.jpg.112898814dc33dedfade3df5a07e784e.jpg

Pędzę zanotowaćbiegne.gif.0454b3d2d926ceaf33921477b68099b7.gif

• Like 1
Posted

Dziewczyny jakie wy jesteście dobre dla tej mojej stareńkiej Lali inny by ją usśpił lub wyrzucił niech sie  schroniska tyle wyrzuconych chorych psów a wy macie serce w tych czasach ludzie z sercem to rzedkość chyba wszyscy tacy znaleźli sie na dogo . Jedno wiem jak ktoś kocha psy to to jest człowiek szlachetny a ten co dla niego pies nie ma wartości to ma serce z kamienia  na szczęscie tu są sami tacy lepsi ludzie. Może kiedyś będzie okazja żebym się wam odwdzięczyła.

Posted
9 minut temu, elik napisał:

O kurtka  :(Jak się to mogło stać?  Już tyle zrobiłam :(  Ale w czym to będzie przeszkadzać?

Oprócz tego, że nikt nie będzie widział wątku na stronie głównej bazarku, to w niczym. :((((

Posted
Przed chwilą, Babcia Ania napisał:

Oprócz tego, że nikt nie będzie widział wątku na stronie głównej bazarku, to w niczym. :((((

Kurcze, jak się to mogło stać? Otwarłam noty temat w bazarkach. No cóż muszę wszystko przenieść na właściwe miejsce  :( Tyle pracy na marne :(

Posted
8 minut temu, elik napisał:

Kurcze, jak się to mogło stać? Otwarłam noty temat w bazarkach. No cóż muszę wszystko przenieść na właściwe miejsce  :( Tyle pracy na marne :(

Spróbuj napisać do moda, może przeniesie wątek. Niedawno na forum była   Pianka

• Like 1
Posted
8 minut temu, Babcia Ania napisał:

Spróbuj napisać do moda, może przeniesie wątek. Niedawno na forum była   Pianka

Bardzo dziękuję  :)  Spróbuję.