elik Posted May 23, 2020 Author Posted May 23, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Poproszę 2. Kolczyki srebrne za 50 zł Pozdrawiam :) Livka wspaniała kobieto wielkie dzięki Pędzę zanotować 1 Quote
themagda Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Dziewczyny jakie wy jesteście dobre dla tej mojej stareńkiej Lali inny by ją usśpił lub wyrzucił niech sie schroniska tyle wyrzuconych chorych psów a wy macie serce w tych czasach ludzie z sercem to rzedkość chyba wszyscy tacy znaleźli sie na dogo . Jedno wiem jak ktoś kocha psy to to jest człowiek szlachetny a ten co dla niego pies nie ma wartości to ma serce z kamienia na szczęscie tu są sami tacy lepsi ludzie. Może kiedyś będzie okazja żebym się wam odwdzięczyła. Quote
elik Posted May 23, 2020 Author Posted May 23, 2020 1 godzinę temu, Martika&Aischa napisał: Dzień dobry :) Dzień dobry Marticzko :) 1 Quote
Radek Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: no to w gore Sztuka musi być widoczna. Quote
rozi Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: I jeszcze w górkę! Elik, robisz bazarek w zakończonych, nie będziesz miała jak przenieść https://www.dogomania.com/forum/topic/351971-sie-robi-i-sie-prosi-coby-nie-pisać-na-razie/ Quote
Kamila Proc Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 40 minut temu, Radek napisał: Sztuka musi być widoczna. moj byly roznie o tym mowil 1 Quote
elik Posted May 23, 2020 Author Posted May 23, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Elik, robisz bazarek w zakończonych, nie będziesz miała jak przenieść https://www.dogomania.com/forum/topic/351971-sie-robi-i-sie-prosi-coby-nie-pisać-na-razie/ O kurtka :(Jak się to mogło stać? Już tyle zrobiłam :( Ale w czym to będzie przeszkadzać? Quote
Babcia Ania Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 9 minut temu, elik napisał: O kurtka :(Jak się to mogło stać? Już tyle zrobiłam :( Ale w czym to będzie przeszkadzać? Oprócz tego, że nikt nie będzie widział wątku na stronie głównej bazarku, to w niczym. :(((( Quote
elik Posted May 23, 2020 Author Posted May 23, 2020 Przed chwilą, Babcia Ania napisał: Oprócz tego, że nikt nie będzie widział wątku na stronie głównej bazarku, to w niczym. :(((( Kurcze, jak się to mogło stać? Otwarłam noty temat w bazarkach. No cóż muszę wszystko przenieść na właściwe miejsce :( Tyle pracy na marne :( Quote
Babcia Ania Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 8 minut temu, elik napisał: Kurcze, jak się to mogło stać? Otwarłam noty temat w bazarkach. No cóż muszę wszystko przenieść na właściwe miejsce :( Tyle pracy na marne :( Spróbuj napisać do moda, może przeniesie wątek. Niedawno na forum była Pianka 1 Quote
elik Posted May 23, 2020 Author Posted May 23, 2020 8 minut temu, Babcia Ania napisał: Spróbuj napisać do moda, może przeniesie wątek. Niedawno na forum była Pianka Bardzo dziękuję :) Spróbuję. Quote
elik Posted May 23, 2020 Author Posted May 23, 2020 1 minutę temu, Radek napisał: Czas pożegnać się na dzisiaj. 1 Quote
Radek Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 33 minuty temu, Kamila Proc napisał: nadszedl czas wstania I zaglądania na bazarek:) Miłej niedzieli. 1 Quote
Kamila Proc Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 55 minut temu, Radek napisał: I zaglądania na bazarek:) Miłej niedzieli. nawzajem Wujaszku Quote
Recommended Posts