Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, coś czuję, że niedługo w biurze będzie więcej psów, niż na boksach. :D
Chociaż Kuba chyba niedługo pójdzie do domu, więc stan się nie zmieni- 2 .

Posted

Niestety Fuga nie mieszka już w biurze..
Wróciła do boksu- jest ze szczeniakami.
Nasz jeden z biurowych rezydentów- Kuba- nie akceptował jej i 3 razy spuścił jej manto. Na szczęście nic się nie stało..

Posted

Rybc!a napisał(a):
Niestety Fuga nie mieszka już w biurze..
Wróciła do boksu- jest ze szczeniakami.
Nasz jeden z biurowych rezydentów- Kuba- nie akceptował jej i 3 razy spuścił jej manto. Na szczęście nic się nie stało..

najwyzszy czas,aby Kuba znalazł dom:roll:

Posted

Powtarzam: FUDZE NIC SIĘ NIE STAŁO, oprócz tego, że się denerwowała.
Ze szczeniakami dogaduje się bardzo dobrze, nie ma żadnych sprzeczek, ani bójek.

Charly, mam nadzieję, że ty również dołożysz wszelkich starań, aby Kuba ten dom znalazł .

Posted

Dziewczyny, a wklejacie niunie na dogo do dzialu : Przygarne psa ???
Tam ciagle sa nowe watki o poszukiwaniach malych psiakow.....; moze tam szybciej ja ktos pokocha, jak bedziecie wklejac watek i zdjecia ?

Posted

Ania i Kropka z Olsztyna miała taką sunię .Suczka pojechała do domu . Wydaje mi się ,że zgłosiło się więcej chętnych domów . Może skontaktujecie się z Anią i również ta malizna znajdzie dom .

Posted

No wlasnie.... Ania na pewno ma jeszcze kontakty do ludzi, ktorzy chcieli adoptowac jej psinke.
To szansa dla tego malenstwa. Nieprawdopodobne, ze taka niunka siedzi w schronisku !

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z pewną panią na temat Fugi- gdy znajdzie wolny dzień, przyjedzie ją zobaczyć, ale to oczywiście jeszcze nic pewnego.. Najważniejsze jest to, że w domu nie ma dzieci i to spokojna rodzina..

Posted

dostałam dziś z allegro takie zapytanie:

Czy psinka mieszkała w bloku? Jak reaguje na dzieci (mam 4-o letnią córkę, ale jest spokojna, miałyśmy już pieska)? Niestety mieszkam na południu Polski, czy jest możliwość przywiezeineia psinki? Iza
mail. [email protected]

skontaktujcie sie z panią ja nic nie wiem o Fuguni...

Posted

Fuga trafiła do domu z ogłoszenia, już o nim pisałam. Pani kilkakrotnie dzwoniła, dopytywała się. Zamieszkała w Malborku- tam ponoć trudno o psa. Dzisiaj przyjechała- bardzo sympatyczna, życzliwa osoba- nie chciała oglądać żadnych innych psów, wybrała Fugę i koniec . :) Podobał jej się też Tede- ale choć małych gabarytów- waga ponad 30 kilogramów :D Zapraszam na jego wątek - 1 zdjęcie w moim podpisie. :)
Fuga przyjedzie do nas jeszcze na chwilę, za jakiś czas- na sterylizację :)