Aldrumka Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 przy piórniku nr 2 są też krdki niepodwójne - one też w tym zestawie ? czy maja jakąś firmę Quote
maarit Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Poproszę nr 7 w KT i białego pieska handmade w KT o ile można prosić o wysyłkę pocztą (nie mam w pobliżu paczkomatu), może być kieeeedyś tam, przy okazji ;) Quote
Olena84 Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 19 godzin temu, Aldrumka napisał: przy piórniku nr 2 są też krdki niepodwójne - one też w tym zestawie ? czy maja jakąś firmę Są kredki, nie ukrywam że nie wszystkie nowe:(, firmy nie znam, mogę sprawdzić w domu 19 godzin temu, maarit napisał: Poproszę nr 7 w KT i białego pieska handmade w KT o ile można prosić o wysyłkę pocztą (nie mam w pobliżu paczkomatu), może być kieeeedyś tam, przy okazji ;) Dziękuję ;) Quote
UlaFeta Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 12 godzin temu, Olena84 napisał: Są kredki, nie ukrywam że nie wszystkie nowe:(, firmy nie znam, mogę sprawdzić w domu Dziękuję ;) Rozsortuj.Ja potrzebuje nowe na prezent. Quote
yossariana Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 podrzucę wieczorową porą, co by o poranku bazarek był wysoko :) Quote
Magdarynka Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Poproszę 17 i 18c w KT, numer konta, kwotę do zapłaty wraz z paczkomatem. Czy do świnki skarbonki jest w zestawie futrzany młotek? ;) Obłędna ta świnka :D Quote
Olena84 Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 11 godzin temu, Aldrumka napisał: Do góry Hopsniem, bo już mi sie lajki skończyły 10 godzin temu, UlaFeta napisał: Rozsortuj.Ja potrzebuje nowe na prezent. ok popatrzę jak to wygląda bo wczoraj zapomniałam :( 9 godzin temu, yossariana napisał: podrzucę wieczorową porą, co by o poranku bazarek był wysoko :) dziękuję ;) 9 godzin temu, Magdarynka napisał: Poproszę 17 i 18c w KT, numer konta, kwotę do zapłaty wraz z paczkomatem. Czy do świnki skarbonki jest w zestawie futrzany młotek? ;) Obłędna ta świnka :D Dziękuję!!! Młotka nie ma ale mogę dodać drewniany ;) Polecam świnkę ;) Quote
Recommended Posts