jankamałpa Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Dziś poszedł przelew za hotelik. Zmienili/ ulepszyli mi konto bankowe i po tych ulepszeniach to nie mogę się odnleźć Quote
jankamałpa Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 12 minut temu, jankamałpa napisał: Dziś poszedł przelew za hotelik. Zmienili/ ulepszyli mi konto bankowe i po tych ulepszeniach to nie mogę się odnleźć Na koncie są już wpłaty od Mruczki, elficzkowej i Omi. Bardzo dziękuje. Quote
b-b Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Wierzyć się nie chce ,że nikt nie dzwoni :((((( Quote
Tyśka) Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniach, może teraz coś ruszy. Polcia jest bardzo bliska mojemu sercu, szkoda że nie mam komu jej polecić :( Quote
jankamałpa Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Tak sobie zaglądam nad bo spać nie mogę. Quote
jankamałpa Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 6 godzin temu, Tyśka) napisał: Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniach, może teraz coś ruszy. Polcia jest bardzo bliska mojemu sercu, szkoda że nie mam komu jej polecić :( A na fb oglosilas. Quote
jankamałpa Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 56 minut temu, kiyoshi napisał: Z Lublina nikt nie dzwonił?? Niestety nie :(. Ogłoszenie jest super i widoczne, ale cisza. Wszystkie ogłoszenia Poli są super bo każdy piszący włożył serce w pisanie żeby Pola miała dobry domek. Tylko na domek jak narazie cały czas czekamy. Quote
kiyoshi Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Niestety nie :(. Ogłoszenie jest super i widoczne, ale cisza. Wszystkie ogłoszenia Poli są super bo każdy piszący włożył serce w pisanie żeby Pola miała dobry domek. Tylko na domek jak narazie cały czas czekamy. Do mnie pisała wczoraj Pani Ania z tego ogłoszenia na Lublin. Miała dzwonić, więc może jeszcze będzie. Nie wiem co to za dom, wymieniam z nią tylko dwie krótkie wiadomosci Quote
jankamałpa Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Do mnie pisała wczoraj Pani Ania z tego ogłoszenia na Lublin. Miała dzwonić, więc może jeszcze będzie. Nie wiem co to za dom, wymieniam z nią tylko dwie krótkie wiadomosci To czekamy na telefon. Na razie nie dzowniła. Quote
Tyśka) Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 Byłoby fajnie, jakby się odezwała :) Quote
jankamałpa Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Na koncie wpłaty od: syna b-b, Nesiowatej, Pani Marzenki, AnnyG-R. Bardzo dziękuję. Quote
agat21 Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Poleciały moje dwie deklaracje: za wrzesień i październik, bo chyba wrzesień przegapiłam? :/ Quote
jankamałpa Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Przed chwilą, agat21 napisał: Poleciały moje dwie deklaracje: za wrzesień i październik, bo chyba wrzesień przegapiłam? :/ Miałam zapytać, ale pomyślałam sobie - poczekam jeszcze :). Quote
agat21 Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 minutę temu, jankamałpa napisał: Miałam zapytać, ale pomyślałam sobie - poczekam jeszcze :). No tak mnie coś sumienie dręczyło - teraz wiem dlaczego! :D Na przyszłość nie czekaj na moje sumienie tylko od razu mnie w łeb, ok? ;)) Quote
jankamałpa Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 minutę temu, agat21 napisał: No tak mnie coś sumienie dręczyło - teraz wiem dlaczego! :D Na przyszłość nie czekaj na moje sumienie tylko od razu mnie w łeb, ok? ;)) No ok :), ale staram się być cierpliwa bo teraz to różnie jest z tymi naszymi dochodami, pracą, a po drugie to mnie też się zapominało zapłacić nawet chyba przez kilka miesięcy deklaracji , a potem olśnienie :). Quote
Tyśka) Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 Dnia 6.10.2020 o 03:53, jankamałpa napisał: A na fb oglosilas. Jeszcze nie, niestety w mojej pracy ciągle łapię zastępstwa, wracam późno, ale pamiętam i pokażę niunię na nowo na FB, rozgościła się w moim sercu na dobre i chciałabym, aby znalazła już swoich Ludzi. Quote
jankamałpa Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Wyróżniłam Pole na Wrocław za 17,81 zł bo się już skończyło. Niestety cisza jak makiem zasił :(. Quote
jankamałpa Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 29 minut temu, jankamałpa napisał: Wyróżniłam Pole na Wrocław za 17,81 zł bo się już skończyło. Niestety cisza jak makiem zasił :(. Chyba wywołałam wilka z lasu bo miałam zapytanie smesem o Pole - samotny mężczyzna i 4 piętro w bloku. Podziękowalam za zainteresowanie i chęć pomocy, ale ze względu na łapkę jest to niemożliwe. Pola to ma "szczęście" do ludzi :(. Quote
jankamałpa Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Na koncie wpłaty od Karen116 i agat21. Bardzo dziękuję. Quote
Nadziejka Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 janko posylam ku Tobie z zakonczonego kramku dla Polenki 98 zl Dziekuje Cudnie cioci koja za wielka wplate dla Poelnki z kramku Dziekuje z calej duszy Dobrymduszkom Serduszkom Kupujacym wspierajacym !Rozliczony 98 zl !Dziekuje Stokroc! Mkolaj duzy home you,ksiazki przydasie dla Polenki naszej!do 24.09. Quote
jankamałpa Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 4 minuty temu, Nadziejka napisał: janeczko posylam ku Tobie z zakonczonego kramku dla Polenki 98 zl Dziekuje z calej duszy Dobrymduszkom Serduszkom kupujacym wspierajacym !Rozliczony 98 zl !Dziekuje Stokroc! Mkolaj duzy home you,ksiazki przydasie dla Polenki naszej!do 24.09. Bardzo dziękuję jak dotrą na konto to potwierdzę :). Quote
jankamałpa Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 22 godziny temu, Nadziejka napisał: janko posylam ku Tobie z zakonczonego kramku dla Polenki 98 zl Dziekuje Cudnie cioci koja za wielka wplate dla Poelnki z kramku Dziekuje z calej duszy Dobrymduszkom Serduszkom Kupujacym wspierajacym !Rozliczony 98 zl !Dziekuje Stokroc! Mkolaj duzy home you,ksiazki przydasie dla Polenki naszej!do 24.09. Potwierdzam, że pieniądze już na koncie. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Na koncie także wpłaty od elik, Istar, jaguśki. Dziękuję. Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Polenko stokrotko najnajalepszego wszelkiego Quote
Recommended Posts