Jump to content
Dogomania

POLCIA ZNALAZŁA SWOJĄ RODZINĘ, DZIĘKUJĘ <3 Kaleka sunia trafiła na Ludzi, którzy chcą połatać jej pokaleczoną duszę - rozliczenie na s. 10

Recommended Posts

Posted
12 minut temu, jankamałpa napisał:

Dziś poszedł przelew za hotelik. Zmienili/ ulepszyli  mi konto  bankowe i po tych ulepszeniach to nie mogę się odnleźć

image.png.fb3fcca28062ec14580a210ce5626b62.png

Na koncie są już wpłaty od Mruczki, elficzkowej i Omi. Bardzo dziękuje.

Posted
56 minut temu, kiyoshi napisał:

Z Lublina nikt nie dzwonił?? 

Niestety nie :(. Ogłoszenie jest super i widoczne, ale cisza.  Wszystkie ogłoszenia Poli są super bo każdy piszący włożył serce w pisanie żeby Pola miała dobry domek. Tylko na domek jak narazie cały czas czekamy.

Posted
1 godzinę temu, jankamałpa napisał:

Niestety nie :(. Ogłoszenie jest super i widoczne, ale cisza.  Wszystkie ogłoszenia Poli są super bo każdy piszący włożył serce w pisanie żeby Pola miała dobry domek. Tylko na domek jak narazie cały czas czekamy.

Do mnie pisała wczoraj Pani Ania z tego ogłoszenia na Lublin. Miała dzwonić, więc może jeszcze będzie. Nie wiem co to za dom, wymieniam z nią tylko dwie krótkie wiadomosci

Posted
2 godziny temu, kiyoshi napisał:

Do mnie pisała wczoraj Pani Ania z tego ogłoszenia na Lublin. Miała dzwonić, więc może jeszcze będzie. Nie wiem co to za dom, wymieniam z nią tylko dwie krótkie wiadomosci

To czekamy na telefon. Na razie nie dzowniła.

Posted
1 minutę temu, jankamałpa napisał:

Miałam zapytać, ale pomyślałam sobie - poczekam jeszcze :).

No tak mnie coś sumienie dręczyło - teraz wiem dlaczego! :D Na przyszłość nie czekaj na moje sumienie tylko od razu mnie w łeb, ok? ;))

Posted
1 minutę temu, agat21 napisał:

No tak mnie coś sumienie dręczyło - teraz wiem dlaczego! :D Na przyszłość nie czekaj na moje sumienie tylko od razu mnie w łeb, ok? ;))

No ok :), ale staram się być cierpliwa bo teraz to różnie jest  z tymi naszymi dochodami, pracą, a po drugie to mnie też się zapominało zapłacić nawet chyba przez kilka miesięcy deklaracji , a potem olśnienie :).

Posted
Dnia 6.10.2020 o 03:53, jankamałpa napisał:

A na fb oglosilas.

Jeszcze nie, niestety w mojej pracy ciągle łapię zastępstwa, wracam późno, ale pamiętam i pokażę niunię na nowo na FB, rozgościła się w moim sercu na dobre i chciałabym, aby znalazła już swoich Ludzi.

Posted
29 minut temu, jankamałpa napisał:

Wyróżniłam Pole na Wrocław za 17,81 zł  bo się już skończyło. Niestety cisza jak makiem zasił :(. 

Chyba wywołałam wilka z lasu bo miałam zapytanie smesem o Pole - samotny mężczyzna i 4 piętro w bloku. Podziękowalam za zainteresowanie i chęć pomocy, ale ze względu na łapkę jest to niemożliwe. Pola to ma "szczęście" do ludzi :(.

Posted

janko

posylam ku Tobie z zakonczonego kramku dla Polenki 98 zl

Dziekuje Cudnie cioci koja za wielka wplate dla Poelnki z kramku

Dziekuje z calej duszy Dobrymduszkom Serduszkom 

Kupujacym wspierajacym

Białe róże otwarte - zestaw  

!Rozliczony 98 zl !Dziekuje Stokroc! Mkolaj duzy home you,ksiazki  przydasie dla Polenki naszej!do 24.09.

Posted
22 godziny temu, Nadziejka napisał:

janko

posylam ku Tobie z zakonczonego kramku dla Polenki 98 zl

Dziekuje Cudnie cioci koja za wielka wplate dla Poelnki z kramku

Dziekuje z calej duszy Dobrymduszkom Serduszkom 

Kupujacym wspierajacym

Bukiet różowych róż na Bazarek.pl

!Rozliczony 98 zl !Dziekuje Stokroc! Mkolaj duzy home you,ksiazki  przydasie dla Polenki naszej!do 24.09.

Potwierdzam, że pieniądze już na koncie. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Na koncie także wpłaty od elik, Istar, jaguśki. Dziękuję.