elik Posted March 27, 2020 Author Posted March 27, 2020 111. Wełniany kubraczek dla psa. Gumki na tylne łapki. Prawie nowy. Długość grzbietu 35. C.W. – 6,00 zł 112. Kubraczek dla psa. Wierzchnia tkanina nieprzemakalna, spód ocieplony. Brak jednej zatrzaski. Długość grzbietu 37. C.W. – 4,00 zł Doszyta pętelka i guzik. Można dorobić zatrzaskę. 113. Zimowy kubraczek dla psa. Otwory: na zamek do zapięcia szelek, pod klapką do obroży. Zapinany na rzepy pod brzuszkiem. Górny materiał nieprzemakalny, doły nogawek regulowane na rzepy, elementy odblaskowe. Nowy. Długość grzbietu 47. C.W. – 25,00 zł Rozpięty - widok od wewnątrz. Kapturek dopinany na zatrzaski . Fanty podarowane przez Koki-99 113 A. Bransoletka w kolorze zielono-miętowym, koraliki akrylowe, szklane i jedelitowe, rurki dystansowe posrebrzane, całość na linkach stalowych. C.W. - 10,00 zł 113 B. Bransoletka czerwono-czarna, koraliki szklane, akrylowe, hematyt, granat, onyks, rurki dystansowe posrebrzane, całość na linkach stalowych. C.W. - 10,00 zł 113 C. Bransoletka w odcieniach niebieskich, koraliki szklane kryształowe, rurki dystansowe posrebrzane, całość na linkach stalowych. C.W. - 10,00 zł 113 D. Bransoletka biało-niebieska na gumce silikonowej, koraliki szklane kryształowe, fasetowane, zawieszka posrebrzana. C.W. - 10,00 zł Quote
elik Posted March 27, 2020 Author Posted March 27, 2020 Fanty podarowane przez Zagrodowy pies polski 114. Elegancka sukienka koktajlowa na imprezę, wesele lub do pracy; miła w dotyku, doskonała na jesień i zimę, lekki, ciepły materiał; krój wysmuklający sylwetkę, rękawy 3/4 tuszują „mewki”; niemnąca, wstawka rozświetlająca sprawia, że sukienka wyróżnia się nowoczesnym krojem. Z boku zamek. szer.ram. - 44 cm, szer.p/pach. - 52 cm, szer. w pasie - 44 cm, dł.do pasa - 39 cm, dł.całkowita - 95 cm. C.W. – 15,00 zł Zdjęcie podprowadzone z netu 115. Ciepła, wełniana spódnica; nowoczesne skórzane wstawki i wyszczuplający krój. szer.pas. - cm szer. dołem - cm długość - cm. C.W. – 8,00 zł 116. Bardzo oryginalny letni płaszczyk/narzutka z cienkiego materiału. szer.ram. - 42 cm szer.p/pach. - 46 cm dł.do przodu - 66 cm dł. tyłu - 108 cm C.W. – 15,00 zł Zdjęcia podprowadzone z netu Quote
Alvenka Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Bardzo dziękujemy elik za trud w organizację bazarku dla Cyganka. Dziękujemy, że możemy liczyć na pomoc w chwilach trudnych i wymagających sporego zaangażowania w pomoc ratowania łapki Cyganiątka. 1 Quote
Aldrumka Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Proszę o podanie składu materiału bluzeczek nr 2 i 15, a tej pierwszej także wymiarów 1 Quote
Alvenka Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 11 minut temu, Aldrumka napisał: Proszę o podanie składu materiału bluzeczek nr 2 i 15, a tej pierwszej także wymiarów Wymiary podane są na zdjęciach a skład tutaj wstawię :) Quote
Aldrumka Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 7 minut temu, Alvenka napisał: Wymiary podane są na zdjęciach a skład tutaj wstawię :) dziękuję to nr 2 jest z wiskozy tak ?, ale wymiarów przy zdjęciu nie ma ; L jednak bywa rózne w cm Quote
elik Posted March 27, 2020 Author Posted March 27, 2020 59 minut temu, Negra & Anna napisał: proszę 25 kt 57 minut temu, Negra & Anna napisał: proszę też 100 kt Witam serdecznie pierwszą klientkę i z radością biegnę zanotować Quote
Aldrumka Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 poproszę nr 2 za wywoławczą o ile jest granatowa i z wiskozy czy wysyłka wszystkich fantów jest z jednego miejsca Quote
elik Posted March 27, 2020 Author Posted March 27, 2020 5 minut temu, Aldrumka napisał: poproszę nr 2 za wywoławczą o ile jest granatowa i z wiskozy czy wysyłka wszystkich fantów jest z jednego miejsca Bardzo dziękuję za przybycie i pomoc dla Cyganka. Tunika jest na 100% granatowa i 100% wiskozy. Na razie fanty są w 3 miejscach, ale po zakończeniu bazarku wylicytowane fanty będą przesłane do mnie i ja będę robić wysyłkę wszystkich fantów. Quote
Aldrumka Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 to jeszcze nr 27 też za wyw. , a później wczytam się w wina 1 Quote
elik Posted March 27, 2020 Author Posted March 27, 2020 2 godziny temu, Aldrumka napisał: to jeszcze nr 27 też za wyw. , a później wczytam się w wina Baaaaardzo dziękujemy i polecany pyszne wina Quote
elik Posted March 27, 2020 Author Posted March 27, 2020 43 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: A podbryknę :))) A brykaj sobie ile wlezie :) Quote
Alvenka Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Zapraszamy serdecznie na zakupy a tym samym pomoc dla Cyganka. Quote
elik Posted March 28, 2020 Author Posted March 28, 2020 Alvenko dopiero teraz mogłam usiąść do kompa. Po porannych zakupach musiałam pędem jechać do wetki, bo moja Masia, która w poniedziałek miała usuniętą śledzionę, bardzo źle się poczuła. Już od rana była "nie w sosie" dlatego nie pojechałam z mężem na działkę, chociaż wybierałam się, bo dzisiaj mamy otwarcie wody. Gdy wróciłam ze sklepu zauważyłam, że ma dreszcze. Natychmiast zamówiłam taksówkę i pojechałam z sunia do weta. Bałam się, że może to być związane z niedawno odbytą operacją. Na szczęście nie! Brzuszek miękki i nie ma temperatury. Wetka stwierdziła, że to jakieś problemy żołądkowe. Zupełnie tego nie rozumiem. Masia dostaje stale to samo - suchą karmę Josera, albo ryż z mięsem i warzywami. Alfik je to samo i jemu nic nie zaszkodziło. Dostała kroplówkę i 3 zastrzyki - antybiotyk, p/bólowe i coś jeszcze.Teraz bidulka leży i odpoczywa. Miałam zapraszać dzisiaj od rana, ale jak zwykle plany planami, a życie życiem. A tu wyjątkowa cisza :( Biorę się więc za zaproszenia. Quote
Malgoska Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 a to wino to gdzieś w Krakowie będzie można odebrać? Quote
elik Posted March 28, 2020 Author Posted March 28, 2020 23 minuty temu, Malgoska napisał: a to wino to gdzieś w Krakowie będzie można odebrać? Wszystko co zostanie wylicytowane będzie można odebrać w Krakowie :) Quote
elik Posted March 28, 2020 Author Posted March 28, 2020 50 minut temu, Figunia napisał: Zagladam z zyczeniami zdrowia! Dzięki Aniu za odwiedzinki :) Także zdrowia życzę i dokładam życzenia spokoju :) 1 Quote
Aldrumka Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Czy wszystkie wina są białe ? Które są wytrawne? Quote
elik Posted March 28, 2020 Author Posted March 28, 2020 11 minut temu, Aldrumka napisał: Czy wszystkie wina są białe ? Które są wytrawne? Nie wszystkie. Te w ciemnych butelkach są czerwone. Które są wytrawne, to poczekamy na wypowiedź Alvenki :) Quote
guccio Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Poproszę 42-zabawka dla kota.Jaką najtańszą przesyłką można wysłać? 1 Quote
Recommended Posts