Jump to content
Dogomania

['] ***** OGÓREK *** czyste złoto piesek ***** JUŻ w Domu Stałym *** DZIĘKUJĘ!!! ***

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Aska7 napisał:

?????

Już piszę. Wszyscy się na mnie poobrażali.

Za dwie dziesiąta zadzwoniła osoba znana z pomocy w Radysach (numer mój dostała od Kiyoshi), że jakaś jej znajoma z Wrocławia koniecznie chce adoptować Ogórka. Że wspaniały dom itd.

Za dwie dziesiąta to ja absolutnie nie mogę gadać, więc na cito ogarnęłam informacje i w pośpiechu wyraziłam zgodę pod warunkiem, że ta znajoma odbierze Ogórka dzisiaj.

Ale do pięć po dziesiątej już przemyślałam sprawę, do osoby nie mogłam się dodzwonić, wysłałam więc suchy sms, że zgodę odwołuję.

Dodzwoniłam się trochę później, osoba zapytała, jak mam na nazwisko i oświadczyła, że nie może ze mną rozmawiać.

Posted
10 minut temu, rozi napisał:

Już piszę. Wszyscy się na mnie poobrażali.

Za dwie dziesiąta zadzwoniła osoba znana z pomocy w Radysach (numer mój dostała od Kiyoshi), że jakaś jej znajoma z Wrocławia koniecznie chce adoptować Ogórka. Że wspaniały dom itd.

Za dwie dziesiąta to ja absolutnie nie mogę gadać, więc na cito ogarnęłam informacje i w pośpiechu wyraziłam zgodę pod warunkiem, że ta znajoma odbierze Ogórka dzisiaj.

Ale do pięć po dziesiątej już przemyślałam sprawę, do osoby nie mogłam się dodzwonić, wysłałam więc suchy sms, że zgodę odwołuję.

Dodzwoniłam się trochę później, osoba zapytała, jak mam na nazwisko i oświadczyła, że nie może ze mną rozmawiać.

Możesz przestać się znęcać

Posted

Kochani

Kto Facebookowy pewnie widzi co się dzieje na grupie "mam psa z radys“

Okazało się że Abla my zarezerwowalysmy ale jednocześnie zarezerwował go druga osoba na dom staly

Dziś z samego rana zaczęło się pisanie na fb tej Pani zdecydowanej na DS- odpisałam że spokojnie--Abel jedzie do domu tymczasowego i jego adopcja jak najbardziej będzie możliwa

Osoby które mają mój numer z fb zaczęły jednak do mnie wydzwaniac no więc podałam numer do rozi bo przecież nie jestem osoba decyzyjna, nie mogę też zareczyc za dom który jest z fb eh

W każdym ta Pani zdecydowana na Abla miała go adoptować w środę ale teraz podjęła decyzję że dziś po niego pojedzie. Zgadza się na wizyty przed i po adopcyjne. 

Przepraszam rozi że piszę tutaj ale i tak sporo osób z tego wątku c z yta fb i pewnie nie wie co się dzieje

Aha na chwilę obecną po rozmowie z rozi podtrzymujemy żeby Abel jechać dziś do DT. Nasza rezerwacja była pierwsza

Posted
2 minuty temu, kiyoshi napisał:

Kochani

Kto Facebookowy pewnie widzi co się dzieje na grupie "wyciagajacych z radys“

Okazało się że Abla my zarezerwowalysmy ale jednocześnie zarezerwował go druga osoba na dom staly

Dziś z samego rana zaczęło się pisanie na fb tej Pani zdecydowanej na DS- odpisałam że spokojnie--Abel jedzie do domu tymczasowego i jego adopcja jak najbardziej będzie możliwa

Osoby które mają mój numer z fb zaczęły jednak do mnie wydzwaniac no więc podałam numer do rozi bo przecież nie jestem osoba decyzyjna, nie mogę też zareczyc za dom który jest z fb eh

W każdym ta Pani zdecydowana na Abla miała go adoptować w środę ale teraz podjęła decyzję że dziś po niego pojedzie. Zgadza się na wizyty przed i po adopcyjne. 

Przepraszam rozi że piszę tutaj ale i tak sporo osób z tego wątku c z yta fb i pewnie nie wie co się dzieje

To jest nieprawda, ponieważ Ty go rezerwowałaś 4 marca po południu, ja 5 marca dzwoniłam i dostałam potwierdzenie TWOJEJ rezerwacji.

Zresztą gdyby tak było, to pani asia nie dzwoniłaby do mnie po zgodę!

To jest nieprawda!

Posted

Dostałam przed chwilą sms, żebym się może zgodziła go oddać, bo cała wojna jest.

Jak ja mogę oddać, nie wiem komu, w dodatku jakieś oszukaństwo w tym jest, równocześnie, dobre sobie. I na co czekała? Bo my na transport.

I dlaczego nie może spokojnie go wziąć z DT? Tylko wojnę rozpętuje.

I dlaczego zadzwoniły do mnie dopiero dziś? Trzy godziny przed transportem???

Patrycja mówiła, że do niej też ktoś dzisiaj dzwonił, nie wiem kto, w każdym razie powiedziałam Patrycji, że nic się nie zmienia, Ogórek jedzie do Słupska.

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, kiyoshi napisał:

Ok rozi

Ja wszystko naprawdę rozumiem 

Dałam Pani chętniej na Ds link do tego wątku. Bo już były podejrzenia przeróżne w nasza strone

Pani musi zrozumieć, że jeśli chce dać dom stały, to będzie miała całe dogo na głowie. 24 na dobę.

Posted
1 minutę temu, Aska7 napisał:

Pani musi zrozumieć, że jeśli chce dać dom stały, to będzie miała całe dogo na głowie. 24 na dobę.

Pani już przejrzała watek

Bała sie że ten DT to ściema że schronu. Już jest ok na szczęście wszystko wyjaśnione. Abel jedzie do SLUPSKA 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 minutę temu, uxmal napisał:

No to odliczamy dalej.

Ile jeszcze ?

Pati da znać, czekam na szpilkach, nie chcę jej głowy zawracać teraz.

• Like 1