Jump to content
Dogomania

Dziękuje, bazarek zakończony ! Dołożone fanciki od Nadziejki. Na leczenie i rehabilitację Pimpusia, psiaka z niedowładem tylnych nóżek. Do 29 br. 

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.02.2020 o 10:46, kinga_kinga7 napisał:

Przepraszam, ale dogomania jest teraz tak "dziwna" że tylko tak mi coś wychodzi, Pimpuś na badaniu w Lublinie

story_109901_1582056873.jpeg

Nie widać najważniejszego, co zalecono po TK odcinka TH3-S3?

Rokowania co do chodzenia są niepomyślne.   Jakie macie dalsze plany?

• Like 1
Posted

wiem, że zaczął rehabilitację, chyba w Łodzi. Dzisiaj Kinga pojechała do schroniska, nie było Pimpusia ! może jak wróci jutro to napisze coś z pewnego źródła. Tak, rokowania nie są najlepsze, ale wola chłopaka jest super! Wiem, że jest bardzo żywotnym psiakiem!  potrzymywany zadek i chce bardzo biegać:) Ogólnie jest bardzo wesołym chłopakiem !

Posted
16 godzin temu, danusia vel danka488 napisał:

wiem, że zaczął rehabilitację, chyba w Łodzi. Dzisiaj Kinga pojechała do schroniska, nie było Pimpusia ! może jak wróci jutro to napisze coś z pewnego źródła. Tak, rokowania nie są najlepsze, ale wola chłopaka jest super! Wiem, że jest bardzo żywotnym psiakiem!  potrzymywany zadek i chce bardzo biegać:) Ogólnie jest bardzo wesołym chłopakiem !

muszę skorygować, to co napisałam wyżej! PIMPUŚ jest na rehabilitacji w Warszawie:) i jest bardzo chwalony!!! nawet wczoraj na bieżni sam STAŁ  !!! :):) cały tydzień ma zabiegi:) Pani, która się nim zajmuje twierdzi, że będzie chodził:):) chłopak jest bardzo zdyscyplinowany:):) dzień pobytu kosztuje ponad 200,- zł. szacujemy, że trzeba będzie ok. 7.000,- zł. Bardzo proszę w imieniu Pimpusia, wspierajmy go. Wszystkie dotychczasowe zbiórki dla Pimpusia nie pokrywają planowanych kosztów rehabilitacji.

Posted
1 godzinę temu, danusia vel danka488 napisał:

Pani, która się nim zajmuje twierdzi, że będzie chodził:):) c

Je4śli jest to pani, która zajmuje sie rehabilitacja psów od lat, to może  doświadczenie podpowiada jej taki rezultat zabiegów, bo z opinii weta trudno o nadzieję. Ale pomyłki wetów zdarzają się i to nie rzadko. Po 14.03. dołożę się do kosztów.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Je4śli jest to pani, która zajmuje sie rehabilitacja psów od lat, to może  doświadczenie podpowiada jej taki rezultat zabiegów, bo z opinii weta trudno o nadzieję. Ale pomyłki wetów zdarzają się i to nie rzadko. Po 14.03. dołożę się do kosztów.

zgadza się! , ale wszystkich to bardzo podbudowało !!!! oby tak było, jak mówi rehabilitantka !!!! chcę jeszcze dodać, że chłopak ma swoją Pani doktor , która też jest dobrej myśli serce-ruchomy-obrazek-0551 bardzo prosimy o kciuki i dobre fluidy:)

Posted
20 minut temu, Bogusik napisał:

Dziękuję za zaproszenie i poproszę o nr konta.Tyle co obecnie mogę wpłacić to 30zł. ale jak to mówią: grosz do grosza....:)

kochana! to ogrom pieniędzy:) bardzo, bardzo dziękuję:) jak kinga wróci do ponanosi i wyśle pw. :) serdecznie dziękuję!!!