Aska7 Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 2 godziny temu, rozi napisał: W kostce nie można upuścić w ogóle (kłaki, okruszki) Ja nie o tym, ekhmm 1 Quote
agat21 Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 A oprócz spraw mydlanych, bardzo zajmujących zresztą, wciąż jeszcze czekam na decyzję b-d o zestawie, który wybiera :) Bo nie mogę się z Ulą umawiać na odbiór ;) Quote
uxmal Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 8 minut temu, agat21 napisał: A oprócz spraw mydlanych, bardzo zajmujących zresztą, wciąż jeszcze czekam na decyzję b-d o zestawie, który wybiera :) Bo nie mogę się z Ulą umawiać na odbiór ;) Ponadto ulafeta nie powiedziała czy lubi herbaty. Quote
rozi Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 11 minut temu, uxmal napisał: Ponadto ulafeta nie powiedziała czy lubi herbaty. UlaFeta ogólnie niewiele mówi :) Idę otworzyć bazarek na transport Nasiennego (a miałam spać) Quote
Aska7 Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 25 minut temu, rozi napisał: UlaFeta ogólnie niewiele mówi :) Idę otworzyć bazarek na transport Nasiennego (a miałam spać) Pfff Quote
b-d Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 10 godzin temu, agat21 napisał: A oprócz spraw mydlanych, bardzo zajmujących zresztą, wciąż jeszcze czekam na decyzję b-d o zestawie, który wybiera :) Bo nie mogę się z Ulą umawiać na odbiór ;) Oj przepraszam bardzo - strasznie skompl8kowany ten bazarek ;-)... No to może ten dla tego przeziębionego poprosilbym, bo jakiś trochę - jak widać jestem przeziębiony, a na pewno drętwy ;-) - mam nadzieję, że to nie ta korona, bo to już tak dość długo... Chyba, że UlaFeta też chciałaby ten, to może być ten drugi wtedy. :-). Quote
agat21 Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 47 minut temu, b-d napisał: Oj przepraszam bardzo - strasznie skompl8kowany ten bazarek ;-)... No to może ten dla tego przeziębionego poprosilbym, bo jakiś trochę - jak widać jestem przeziębiony, a na pewno drętwy ;-) - mam nadzieję, że to nie ta korona, bo to już tak dość długo... Chyba, że UlaFeta też chciałaby ten, to może być ten drugi wtedy. :-). Nie, takie cytaty skomplikowane pamiętasz, ze krygujesz się teraz z tym skomplikowaniem bazarku ;) Dzięki za wybór, adres do wysyłki jeszcze na pw bardzo poproszę :) Quote
Kamila Proc Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 ja w sumie tez zrozumialam o co chodzi, jak mi wypalilo dziure w portmonentce Quote
UlaFeta Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Dziewczynki Kochane ja z ta nagroda pocieszenia zartowalam:-DDDDD Quote
uxmal Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 7 minut temu, UlaFeta napisał: Dziewczynki Kochane ja z ta nagroda pocieszenia zartowalam:-DDDDD Ale skaczesz po bazarach:) Quote
uxmal Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 9 godzin temu, Kamila Proc napisał: ja w sumie tez zrozumialam o co chodzi, jak mi wypalilo dziure w portmonentce :( Quote
UlaFeta Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Ale skaczesz po bazarach:) Po jednym musze.A drugi czekam. Quote
Aska7 Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 9 minut temu, Kamila Proc napisał: skaczacy skorpion. widze to Te leki co bierzesz, to co ? Quote
Kamila Proc Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Te leki co bierzesz, to co ? Ty tez skaczesz? Quote
agat21 Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Bardzo proszę o potwierdzenia o dotarciu zestawów, jak dotrą oczywiście ;) Mam nadzieję, że noga szybko się zrośnie! A poważnie połamana? :/ Quote
Aska7 Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 2 godziny temu, agat21 napisał: Bardzo proszę o potwierdzenia o dotarciu zestawów, jak dotrą oczywiście ;) Mam nadzieję, że noga szybko się zrośnie! A poważnie połamana? :/ Bardzo poważnie, mój zestaw dotarł, dziękuję : ) Quote
agat21 Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 8 godzin temu, Aska7 napisał: Bardzo poważnie, mój zestaw dotarł, dziękuję : ) O rany to współczuję bardzo. Trzymaj się dzielnie i niech się kości zbierają sprawnie do tak zwanej kupy, a noga wraca szybko do sprawności. Za potwierdzenie dzięki. Quote
agat21 Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: Od połowy września nie chce się zrosnąć : ( To rzeczywiście długo już :( Quote
agat21 Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 To chyba mam wszystkie wpłaty, wieczorem zrobię podsumowanie. Mam nadzieję, że wszystkie zestawy kinomanów dotrą też niebawem do celu :) Quote
UlaFeta Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 38 minut temu, agat21 napisał: To chyba mam wszystkie wpłaty, wieczorem zrobię podsumowanie. Mam nadzieję, że wszystkie zestawy kinomanów dotrą też niebawem do celu :) No nie wiem:(Ciezko jakos. A tak wogole DZIEKUJE. Quote
Recommended Posts