Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Koniec. Pierwszy i wyjątkowy Festiwal Filmów Polskich w Dogolandii dla Pieguska i Treka Radys do 26.02.2020 r

Recommended Posts

Posted

A oprócz spraw mydlanych, bardzo zajmujących zresztą, wciąż jeszcze czekam na decyzję b-d o zestawie, który wybiera :) Bo nie mogę się z Ulą umawiać na odbiór ;)

Posted
8 minut temu, agat21 napisał:

A oprócz spraw mydlanych, bardzo zajmujących zresztą, wciąż jeszcze czekam na decyzję b-d o zestawie, który wybiera :) Bo nie mogę się z Ulą umawiać na odbiór ;)

Ponadto ulafeta nie powiedziała czy lubi herbaty.

Posted
11 minut temu, uxmal napisał:

Ponadto ulafeta nie powiedziała czy lubi herbaty.

UlaFeta ogólnie niewiele mówi   :)

Idę otworzyć bazarek na transport Nasiennego (a miałam spać)

Posted
10 godzin temu, agat21 napisał:

Oj przepraszam bardzo  - strasznie skompl8kowany ten bazarek ;-)...

No to może ten dla tego przeziębionego poprosilbym,  bo jakiś trochę - jak widać jestem przeziębiony, a na pewno drętwy ;-) - mam nadzieję, że to nie ta korona, bo to już tak dość długo...  Chyba, że UlaFeta też chciałaby ten, to może być ten drugi wtedy. :-).

Posted
47 minut temu, b-d napisał:

Oj przepraszam bardzo  - strasznie skompl8kowany ten bazarek ;-)...

No to może ten dla tego przeziębionego poprosilbym,  bo jakiś trochę - jak widać jestem przeziębiony, a na pewno drętwy ;-) - mam nadzieję, że to nie ta korona, bo to już tak dość długo...  Chyba, że UlaFeta też chciałaby ten, to może być ten drugi wtedy. :-).

Nie, takie cytaty skomplikowane pamiętasz, ze krygujesz się teraz z tym skomplikowaniem bazarku ;) 

Dzięki za wybór, adres do wysyłki jeszcze na pw bardzo poproszę :)

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

Bardzo proszę o potwierdzenia o dotarciu zestawów, jak dotrą oczywiście ;)

Mam nadzieję, że noga szybko się zrośnie! A poważnie połamana? :/

Bardzo poważnie, mój zestaw dotarł, dziękuję : )

Posted
8 godzin temu, Aska7 napisał:

Bardzo poważnie, mój zestaw dotarł, dziękuję : )

O rany to współczuję bardzo. Trzymaj się dzielnie i niech się kości zbierają sprawnie do tak zwanej kupy, a noga wraca szybko do sprawności.

Za potwierdzenie dzięki.

Posted
38 minut temu, agat21 napisał:

To chyba mam wszystkie wpłaty, wieczorem zrobię podsumowanie. Mam nadzieję, że wszystkie zestawy kinomanów dotrą też niebawem do celu :)

No nie wiem:(Ciezko jakos.

A tak wogole DZIEKUJE.