Moli@ Posted May 20, 2021 Author Posted May 20, 2021 Wpłynęło na konto 100zł / 20.05 od Pani Ani ze Szczekocin "dla Pikusi" Dziękuję :) rozliczenie na pierwszej stronie wątku Quote
limonka80 Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 5 godzin temu, Moli@ napisał: Ten rudasek to chyba ulubiony kumpel Pikusi, często razem pozują :-)) Quote
Aska7 Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Flapi, rude, baleronowate cudo : ) Jakaż jest jej historia ? Quote
Moli@ Posted May 24, 2021 Author Posted May 24, 2021 10 godzin temu, Aska7 napisał: Flapi, rude, baleronowate cudo : ) Jakaż jest jej historia ? Flapi przyjechała z hodowli ( kupiona w Czechach ) , połknęła piłeczkę..., co doprowadziło do stanu zapalnego żołądka i perforacji jelita. Ma wyciętą część żołądka i jelit. Jej stan był bardzo ciężki..., od razu podjęli decyzję o kastracji. Jak widać, skończyło się dobrze, wyzdrowiała i trafiła do nas. Jest z nami 9 lat :) Starsza 12 letnia panienka, jak na basseta to dużo. Wesoła, aktywna pierwsza do zabawy ,) Towarzyska i przytulaśna :) Flapi nie jest gruba..., zmyłka ,) Ma krótkie mocne, umięśnione łapy, rozbudowaną klatkę, podkasany tył, skórzasta (opadający, zwijający "nadmiar" skóry, długa. Mała głowa optycznie dodaje kilogramów. Nadal silna, szybka, zwinna i wytrzymała. Quote
Moli@ Posted May 24, 2021 Author Posted May 24, 2021 2 minuty temu, Aska7 napisał: "Skórzasta" : )))) No co ,) nadprogramowa skóra ,) Quote
Aska7 Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 To jak u mnie po odchudzaniu : ) Na torebkę wystarczy ; ) Quote
limonka80 Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 21 godzin temu, limonka80 napisał: Ten rudasek to chyba ulubiony kumpel Pikusi, często razem pozują :-)) Ale palnęłam, nie wiedziałam że Flapi to dziewczyna, mam nadzieję że się na mnie nie obrazi :-)) Quote
Moli@ Posted May 24, 2021 Author Posted May 24, 2021 1 godzinę temu, limonka80 napisał: Ale palnęłam, nie wiedziałam że Flapi to dziewczyna, mam nadzieję że się na mnie nie obrazi :-)) U większości bassetów jak nie zerkniesz pod podwozie to nie wiesz..., ona czy on. Taka ich uroda. Nie obrazi się..., nieobrażalska panienka :) Psiapsiuły Flapi z Pikusią, Obie dobre taraniki, krzywdy sobie nie zrobią i z charakterów podobne - urwisice. ,) 2 Quote
Moli@ Posted May 25, 2021 Author Posted May 25, 2021 Kupiłam na bazarku 2 komplety pościeli dziecięcej...., mam zapas, Pikusia zaopatrzona na długo :) Quote
limonka80 Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Ten jej pyszczek..... napatrzeć się nie mogę, Pikusia to chyba najbardziej radosny psiak na dogo :-) Quote
Moli@ Posted June 5, 2021 Author Posted June 5, 2021 8 minut temu, Aska7 napisał: Klatę ma niezłą : ) Kulturystka :) Quote
Recommended Posts