Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
10 godzin temu, Aska7 napisał:

Flapi, rude, baleronowate cudo : )

Jakaż jest jej historia ?

Flapi przyjechała z hodowli ( kupiona w Czechach ) ,  połknęła piłeczkę..., co doprowadziło do stanu zapalnego żołądka i perforacji jelita. Ma wyciętą część żołądka i jelit. Jej stan był bardzo ciężki..., od razu podjęli decyzję o kastracji. 

Jak widać, skończyło się dobrze, wyzdrowiała i trafiła do nas. Jest z nami 9 lat :) Starsza  12 letnia panienka, jak na basseta to dużo. Wesoła, aktywna pierwsza do zabawy ,) Towarzyska i przytulaśna :)

Flapi nie jest gruba..., zmyłka ,) Ma krótkie mocne, umięśnione łapy, rozbudowaną  klatkę, podkasany tył, skórzasta (opadający, zwijający  "nadmiar" skóry, długa. Mała głowa optycznie dodaje  kilogramów. Nadal silna, szybka, zwinna i wytrzymała.

Posted
21 godzin temu, limonka80 napisał:

Ten rudasek to chyba ulubiony kumpel Pikusi, często razem pozują :-))

Ale palnęłam, nie wiedziałam że Flapi to dziewczyna, mam nadzieję że się na mnie nie obrazi :-))

Posted
1 godzinę temu, limonka80 napisał:

Ale palnęłam, nie wiedziałam że Flapi to dziewczyna, mam nadzieję że się na mnie nie obrazi :-))

U większości bassetów jak nie zerkniesz pod podwozie to nie wiesz...,  ona czy on. Taka ich uroda.

Nie obrazi się..., nieobrażalska panienka :)

Psiapsiuły Flapi z Pikusią, Obie dobre taraniki,  krzywdy sobie nie zrobią i z charakterów podobne - urwisice. ,)

• Like 2