Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękna sunia. Zgroza bierze na myśl, ile musiała przejść :-(
Demi, jak wspaniale się nią zajęłaś. Pies ma ufne i spokojne oczy :loveu:
Przepraszam, że nie dam rady teraz przeczytać całego wątku. Jak można Ci pomóc? Czy ewentualne wpłaty kierować na wrocławski TOZ?

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agat21 napisał(a):
Piękna sunia. Zgroza bierze na myśl, ile musiała przejść :-(
Demi, jak wspaniale się nią zajęłaś. Pies ma ufne i spokojne oczy :loveu:
Przepraszam, że nie dam rady teraz przeczytać całego wątku. Jak można Ci pomóc? Czy ewentualne wpłaty kierować na wrocławski TOZ?

kochana jeśli na leczenie to na TOZ, a jeśli nam na jedzonko to na moje konto, albo poprostu przysłać jedzonko;)

Czaj już po sterylce, dziadówa to ta ma werwę, jeden dzień tylko odsypiała, a tak szaleje jak szalała:cool3:

zaraz wrzucę kilka zdjęć z grila na którym była z moją koleżanką nad jeziorkiem, zeby sie wybiegać;) dzień przed zabiegiem;)

Posted

Moje koleżanka, też Asia ;) Bardzo Czajkę polubiła, że nie ma psiaka to pomaga mi w spacerach, jak ją weźmie ze sobą to Czajka odsypia 2 dni wojaże:evil_lol:

Szczęśliwa, wybiegana Czajunia szuka domku ....:roll:

Posted

demi napisał(a):
kochana jeśli na leczenie to na TOZ, a jeśli nam na jedzonko to na moje konto, albo poprostu przysłać jedzonko;)

Czaj już po sterylce, dziadówa to ta ma werwę, jeden dzień tylko odsypiała, a tak szaleje jak szalała:cool3:

zaraz wrzucę kilka zdjęć z grila na którym była z moją koleżanką nad jeziorkiem, zeby sie wybiegać;) dzień przed zabiegiem;)

to poproszę numer konta na priva
na początku czerwca z nową wypłatą jakiś grosik kapniemy na żarełko dla psinek

Posted

O proszę a tak Czajka odpoczywa na Pańci, kiedy to Pańcia tez odpoczywa i ogląda wiadomości:lol:

Czajku chce buziaka, tylko coś dosięgnąć nie może:evil_lol:

I tu jakieś początki Czajki u mnie:) Ale szybko wykumała, że po co ona bedzie gdzies na ziemi na jakiś kocykach czy innych szmaciakach spać jak może na łóżku:evil_lol:

Posted

A to zdjęcie zrobilam na kom całkiem niedawno. Tak Czajka bawiła się z moją Emilką, która miała ok 13 lat jak nie wiecej, tak nagle musiałam się z nią pożegnać :-( straciłam moją królewnę w majówkę, ona była taką dobrą cioteczką dla wszystkich, wszytskie psy tolerowała, zajmowała sie szczeniakami, i wogóle była przecudnowna :-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Leniuch :evil_lol:

A tak żeby nie było, to chciałam powiedzieć dziaszki kochane, że na Czaję nie otrzymałam żadnej wpłaty na jedzonko, dlatego nic nie aktualizuje na pierwszej stronie;)

Posted

demi napisał(a):

Kochana a ja wplacilam na TOZ :oops:
W przyszly wtorek wplace na Twoje konto stowke.
Tak jakos sie zakreccilam.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Kochana a ja wplacilam na TOZ :oops:
W przyszly wtorek wplace na Twoje konto stowke.
Tak jakos sie zakreccilam.

to też dobrze, bo za jej leczenie TOZ płaci, ja już się w to nie wcinam, dużo leków na tą skóre dostałam, także też bardzo dziekujemy:loveu: a jak bedzie nadwyżka- w co wątpie:roll: to wtedy bede wiedzieć i dostane w zamian karmę;)

Gaja, hehe, moja mama tak ją nazywa, a ja nie wiem czemu nie mogę się do tego przekonać:razz:

Posted

Pani Joanno,

rozmawiałyśmy dzisiaj przez telefon o pomocy dla Czaji. Kupiłam dla Suńki karmę BOSCH Adult 15 kg w Krakvecie, wszystko opłacone - na dniach powinna spodziewać się Pani przesyłki, może nawet jutro rano już będzie.

Tak jak mówiłam Pani przez telefon, niestety kurier nie zostawia aviso. Jeśli nie zastanie nikogo w domu, zostawi karmę w magazynie lub u sąsiadów.

Będziemy ze sobą w kontakcie.

Serdecznie pozdrawiam,
Kasia.

Posted

[quote name='Ruby']Pani Joanno,

rozmawiałyśmy dzisiaj przez telefon o pomocy dla Czaji. Kupiłam dla Suńki karmę BOSCH Adult 15 kg w Krakvecie, wszystko opłacone - na dniach powinna spodziewać się Pani przesyłki, może nawet jutro rano już będzie.

Tak jak mówiłam Pani przez telefon, niestety kurier nie zostawia aviso. Jeśli nie zastanie nikogo w domu, zostawi karmę w magazynie lub u sąsiadów.

Serdecznie pozdrawiam,
Kasia.

z sąsiadami się tolerujemy, także nie będzie problemu;)

Bardzo dziękuje raz jeszcze! W takim bądź razie napisze na dogo jak tylko amciu się pojawi;)

Posted

[quote name='Ruby']Pani Joanno,

Serdecznie pozdrawiam,
Kasia.

Pani Kasiu!!!
Dzisiaj przyszła karma:cool3: BARDZO DZIĘKUJEMY :loveu:
Zaraz doładuje tel i wyślę smska:loveu:

Posted

Bardzo się cieszę, że mogłam choć tyle pomóc. A czy karma doszła taka, jak powinna być? Czy przyszło 15 kg tej karmy?

Proszę mi mówić po imieniu - Kasia;)