Gusiaczek Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 Witamy serdecznie :) 19 godzin temu, TZmestudio napisał: To ja cicho hopsnę! 17 godzin temu, Radek napisał: I są zupełnie zbędne:) Jako że cisza nocna to podrzucę po cichutku. Dzięki, nie obudziliście nas ;) 12 godzin temu, Livka napisał: Witamy :) 11 godzin temu, Aga76 napisał: Dzień dobry :) 10 godzin temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) 9 godzin temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry 9 godzin temu, Radek napisał: I to piątkowe dzień dobry :D 7 godzin temu, Aldrumka napisał: i ja się przywitam 7 godzin temu, andegawenka napisał: Dzień dobry. Ufff jest powiadomienie. ;:)) Dzień dobry Wam :) 6 godzin temu, Radek napisał: U Was też taka pogoda, że nic się nie chce? Chce się ...... wyć! ;) 2 godziny temu, andegawenka napisał: Książki już u mnie. Dziękuję pięknie .Jestem w trakcie przenoszenia powiadomień papierwych na formę eAwizo i bałam się że nie dostanę wcale :)) Juuuuuuuuuuż ??????? chyba się teleportowały :) 1 godzinę temu, Patrycja96 napisał: Hoooop :) 59 minut temu, Aska7 napisał: Rzucę okiem w międzyczasie Dzięki :) Quote
Gusiaczek Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 Dostałam dzisiaj: "Żmijowisko z inną okładką Ktoś chętny? KT 10.00 zł/egz. Quote
Livka Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Ha ha ... dobre. Małpy się wstydzą ;) 1 Quote
andegawenka Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Gusiaczku nie strasz, bo ja często mylę bazarki. Już, już i obrazki wszystkie obejrzałam :)) Quote
elficzkowa Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Książki już u mnie :) To jakiś super ekspres z wysyłką :) Dziękuję :) Quote
andegawenka Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 3 minuty temu, elficzkowa napisał: Książki już u mnie :) To jakiś super ekspres z wysyłką :) Dziękuję :) Eeeee dziękuję :) Myślałam ,że przesyłka od Gusiaczka.:) Quote
Gusiaczek Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 2 godziny temu, andegawenka napisał: Gusiaczku nie strasz, bo ja często mylę bazarki. Już, już i obrazki wszystkie obejrzałam :)) 2 godziny temu, elficzkowa napisał: Książki już u mnie :) To jakiś super ekspres z wysyłką :) Dziękuję :) 2 godziny temu, andegawenka napisał: Eeeee dziękuję :) Myślałam ,że przesyłka od Gusiaczka.:) A nie ode mnie? Dziewczyny, ja już goopia się porobiłam Paczki poszły wczoraj 20 minut temu, Aska7 napisał: Hopsnę dzięki :) Quote
Gusiaczek Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 Na dodatek - weszłam na bazarek i czytam meldunek od Moniki z K., że paczka dotarła i już czyta! a paczka do niej leży na stole!!!!! Wbiłam się na poprzedni O!VOlumen! :D Nic to, może mi przejdzie? albo będę brać połowę? ;) :) 1 Quote
elficzkowa Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 8 minut temu, Gusiaczek napisał: A nie ode mnie? Dziewczyny, ja już goopia się porobiłam Paczki poszły wczoraj dzięki :) Qurcze, ja nie wiem od kogo ale Lem u mnie :) No chyba, że z powodu zagięcia czasoprzestrzeni Pirx mi książki dostarczył w wolnej chwili :) Quote
Gusiaczek Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 No to ode mnie ;) PP dokonała cudu - takiego ekspresu nie pamiętam Quote
Radek Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 5 godzin temu, Gusiaczek napisał: Chce się ...... wyć! ;) Teraz lepiej, bo jest łikend:) 5 godzin temu, Gusiaczek napisał: Coś pięknego. Quote
Radek Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: PP dokonała cudu - takiego ekspresu nie pamiętam Zapomniałem dodać do poprzedniego cytowania, ale mój rekord to dostarczenie expresu następnego dnia :-O Spokojnej nocy. Quote
andegawenka Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: PP dokonała cudu - takiego ekspresu nie pamiętam Na zawiadomieniu było napisanie: paczuszka u sąsiada pod nr xx! PP nam się odmieniła ? :)) Quote
Gusiaczek Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 Witamy serdecznie sobotnim porankiem :) Jutro finał 8 godzin temu, Radek napisał: Teraz lepiej, bo jest łikend:) Coś pięknego. 8 godzin temu, Radek napisał: Zapomniałem dodać do poprzedniego cytowania, ale mój rekord to dostarczenie expresu następnego dnia :-O Spokojnej nocy. 8 godzin temu, andegawenka napisał: Na zawiadomieniu było napisanie: paczuszka u sąsiada pod nr xx! PP nam się odmieniła ? :)) Sporo jeszcze mamy do wysłania, zatem nie chwalmy dnia przed ;) 1 godzinę temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Dzień dobry Livko :) 54 minuty temu, Aska7 napisał: Dzień dobry :: ) Witaj, miłego dnia :) Quote
Radek Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 23 minuty temu, Gusiaczek napisał: Sporo jeszcze mamy do wysłania, zatem nie chwalmy dnia przed ;) Żeby nie zapeszyć? Miłej soboty:) Quote
Radek Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 No nie wierzę. Od tylu godzin nikogo nie było. Poprawcie się natychmiast;) Quote
Livka Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Jestem:) Stawiam się do raportu ;) W przerwie mycia okien :) Quote
Gusiaczek Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 6 godzin temu, Radek napisał: Żeby nie zapeszyć? Miłej soboty:) 2 godziny temu, Radek napisał: No nie wierzę. Od tylu godzin nikogo nie było. Poprawcie się natychmiast;) Nawet nas nie było ;) Czas przedświąteczny ma swoje prawa :) 2 godziny temu, anica napisał: przy sobotniej prerwie ;) Miło nam :) 2 godziny temu, Livka napisał: Jestem:) Stawiam się do raportu ;) W przerwie mycia okien :) Pogoda Ci sprzyja :) Quote
Gusiaczek Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 Leniwa sobota z autobiografią Ozzyego. Nie moja bajka muzyczna, ale Człek kolorowy, momentami bawi mnie do łez, wzrusza, jest dla mnie bardzo prawdziwy pisząc o sobie. Zupełnie nie przeszkadzają mi "joby" w co drugim niemalże zdaniu. Taki jest i ja to kupiłam ;) Quote
Recommended Posts