Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Gabi79 napisał:

Poproszę dzinsy KT

Jutro podam dane do paczki w RUCHU

dziękuję

54 minuty temu, Negra & Anna napisał:

proszę nr 35

dziękuję zapisuję za wyw.

Posted
15 minut temu, Aldrumka napisał:

witaj anico, dawno Cię nie widziałam

Witaj :)troszeczkę wzięłam więcej na siebie i czasem nie mogę zajrzeć ale sercem zawsze jestem na dogo :)

Aldrumko, kochana czy możesz okreslić kozaczki nr 1 ,na jaką są stopę, wąską czy szerszą?  jeśli szerszą to proszę o zmierzenie po zewnętrznej stronie wkładkę, ile ma centymetrów?

Posted

Kubeczek dotarł,zaraz zapakujemy na prezent dla mężusia,z zamiłowania i z wykształcenia historyk,więc pewnie kartonik najbardziej mu się spodoba ;) Dziękuję :)

Posted
3 godziny temu, anica napisał:

Witaj :)troszeczkę wzięłam więcej na siebie i czasem nie mogę zajrzeć ale sercem zawsze jestem na dogo :)

Aldrumko, kochana czy możesz okreslić kozaczki nr 1 ,na jaką są stopę, wąską czy szerszą?  jeśli szerszą to proszę o zmierzenie po zewnętrznej stronie wkładkę, ile ma centymetrów?

Szerokość kozaczków jest chyba przeciętna:

podeszwa ma długość 29,5 cm

szerokość w miejscu  gdzie ewentualnie wypada  haluks 10 cm, ale to obejmuje także rancik na szycie  4-5 mm , na długości jest tylko z jednej strony, przy szerokości z 2.

Posted
16 minut temu, tatankas napisał:

Kubeczek dotarł,zaraz zapakujemy na prezent dla mężusia,z zamiłowania i z wykształcenia historyk,więc pewnie kartonik najbardziej mu się spodoba ;) Dziękuję :)

szkoda, ze nie wiedziałam dorzuciłabym jakiś drobiażdżek

• Like 2