elik Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Witaj Wiosenko :) Poproszę w opcji K.T. Nr4 Herbata angielska w metalowym pudełku,sypka 140g Cena wyw.- 7zł I bardzo proszę podaj jakie są wymiary - wydają się dość duże. Nr2 Szklane pojemniczki do przypraw, nowe. Cena wyw.- 8zł 1 Quote
WiosnaA Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 2 minuty temu, elik napisał: Witaj Wiosenko :) Poproszę w opcji K.T. Nr4 Herbata angielska w metalowym pudełku,sypka 140g Cena wyw.- 7zł Witaj Elu, i bardzo pięknie dziękuję! Quote
elik Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 2 minuty temu, WiosnaA napisał: Witaj Elu, i bardzo pięknie dziękuję! Aniu dopisałam jeszcze zapytanie o fant nr 2 :) ale już pewnie po tym, jak odpowiedziałaś na mój post :) Quote
WiosnaA Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 24 minuty temu, elik napisał: Witaj Wiosenko :) Poproszę w opcji K.T. Nr4 Herbata angielska w metalowym pudełku,sypka 140g Cena wyw.- 7zł I bardzo proszę podaj jakie są wymiary - wydają się dość duże. Nr2 Szklane pojemniczki do przypraw, nowe. Cena wyw.- 8zł 17 minut temu, elik napisał: Aniu dopisałam jeszcze zapytanie o fant nr 2 :) ale już pewnie po tym, jak odpowiedziałaś na mój post :) Spore Elu, Wysokość 10,5cm ,szerokość z dołu 4cm 9 minut temu, PeLala napisał: 24 kt poproszę Witam i bardzo dziękuję! Quote
WiosnaA Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 3 minuty temu, Aldrumka napisał: poproszę nr 31 w opcji KT Witaj Aldrumko, bardzo proszę i dziękuję serdecznie. Quote
elik Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 19 minut temu, WiosnaA napisał: Spore Elu, Wysokość 10,5cm ,szerokość z dołu 4cm Faktycznie trochu duże :( Soreczki, że tak dopytuję, ale czy one mają metalowe ozdoby, czy to tylko takie jest opakowanie ? Jeśli maja takie metalowe okucia, to też w opcji K.T., poproszę/ Quote
elik Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 I w opcji K.T.poproszę Nr32 Skarpety damskie, R:35-38,nowe Błyszczące nici, brak metek,nie bawełna. Cena wyw.- 3zł I przepraszam Aniu, że tak na raty 1 Quote
WiosnaA Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 1 minutę temu, elik napisał: Faktycznie trochu duże :( Soreczki, że tak dopytuję, ale czy one mają metalowe ozdoby, czy to tylko takie jest opakowanie ? Jeśli maja takie metalowe okucia, to też w opcji K.T., poproszę/ Dopytuj Kochana,dopytuj,..na zdjęciu nie wszystko da się zobaczyć dokładnie. Pieski,obwódka z dołu i góra są metalowe.Więc zapisuję i bardzo dziękuję! Quote
WiosnaA Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 16 minut temu, elik napisał: I w opcji K.T.poproszę Nr32 Skarpety damskie, R:35-38,nowe Błyszczące nici, brak metek,nie bawełna. Cena wyw.- 3zł I przepraszam Aniu, że tak na raty Mnie nie przeszkadzają raty Elu, piszcie i pytajcie ,bo pewnie wiele rzeczy mam nie dokładnie opisane przez natłok spraw w ostatnim czasie.. Te skarpetki Elu,są z takiej śliskiej błyszczącej nitki, nie nagrzeją raczej,jeśli byś pod tym kątem chciała. Natomiast na okres świąteczny sympatyczne założyć :) Zaznaczę i dziękuję,ale jakby ten opis Ci pomógł i zrezygnujesz,to wykreślimy:) Quote
elik Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 17 minut temu, WiosnaA napisał: Mnie nie przeszkadzają raty Elu, piszcie i pytajcie ,bo pewnie wiele rzeczy mam nie dokładnie opisane przez natłok spraw w ostatnim czasie.. Te skarpetki Elu,są z takiej śliskiej błyszczącej nitki, nie nagrzeją raczej,jeśli byś pod tym kątem chciała. Natomiast na okres świąteczny sympatyczne założyć :) Zaznaczę i dziękuję,ale jakby ten opis Ci pomógł i zrezygnujesz,to wykreślimy:) Znam ten ból Aniu :) Robiąc bazarek tez nie zawsze wszystko zdążę opisać na czas, jaki sobie założę na otwarcie bazarku :) Ja nie tyle o dociepleniu myślę, co o skarpetkach zamiast pantofli. Lubie chodzić boso, ale w zimie trochu ciągnie od podłogi więc zakładam skarpetki zamiast pantofli :) Quote
esza Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Poproszę wszystko w opcji KT Nr14 Piórnik "Elza", 20cm, rozkładany, nowy. Cena wyw.- 10zł Nr15 Metalowe pudełko "Elza", 8cm x 10cm Cena wyw.- 1zł Nr42 Szczotka w typie dawnej "Kasi" szer.35cm Cena wyw.- 5zł Nr63 Pojemnik chyba do kuchni na zmywak,szczotkę/ a może do łazienki ? Ma dziurki do zawieszenia na ścianę. Cena wyw.- 1zł Nr64 Drewniane patyczki do prac plastyczno-technicznych,250szt Cena wyw.- 2zł Nr82 Małe wiaderko kolorowej plasteliny. 7x7cm Cena wyw.- 1zł 1 Quote
Nesiowata Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Poproszę za cw: 27, 28, 37, 59 i 61. 1 Quote
Nadziejka Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Witaj Wiosno poproszę za wywol num 20 4 sztuki a dla mojej ukochanej najnajcudowniejszej niuni num 46, 47 za wywol 1 Quote
BORYSboxer Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Jeszcze nr 19 i nr 20 -2szt za wyw. 1 Quote
Paulshadow Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 W imieniu Mikolaja poprosze kilka cegielek dla Bartusia i Promyczka na kwote 100zł ❤️ 2 Quote
WiosnaA Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 9 godzin temu, esza napisał: Poproszę wszystko w opcji KT Nr14 Piórnik "Elza", 20cm, rozkładany, nowy. Cena wyw.- 10zł Nr15 Metalowe pudełko "Elza", 8cm x 10cm Cena wyw.- 1zł Nr42 Szczotka w typie dawnej "Kasi" szer.35cm Cena wyw.- 5zł Nr63 Pojemnik chyba do kuchni na zmywak,szczotkę/ a może do łazienki ? Ma dziurki do zawieszenia na ścianę. Cena wyw.- 1zł Nr64 Drewniane patyczki do prac plastyczno-technicznych,250szt Cena wyw.- 2zł Nr82 Małe wiaderko kolorowej plasteliny. 7x7cm Cena wyw.- 1zł Witaj esza, dziękuję ślicznie! 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Poproszę za cw: 27, 28, 37, 59 i 61. Witaj Ciociu Kochana,dziękuję serdecznie! 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Witaj Wiosno poproszę za wywol num 20 4 sztuki a dla mojej ukochanej najnajcudowniejszej niuni num 46, 47 za wywol Witaj Ewuniu, dziękuję ogromnie! 2 godziny temu, BORYSboxer napisał: Jeszcze nr 19 i nr 20 -2szt za wyw. Bardzo proszę,dziękuję za ogromne zakupy! 33 minuty temu, Paulshadow napisał: W imieniu Mikolaja poprosze kilka cegielek dla Bartusia i Promyczka na kwote 100zł ❤️ Ojej, Paulshadow Kochana, ucałuj mocno Tego Mikołaja! I podziękuj z całego serca w imieniu piesków i moim! Toż to 100cegieł !,na pół domu prawie:) Dziękuję Wam Kochane Ciocie za przybycie i za pomoc staruszkom! Quote
WiosnaA Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 1 godzinę temu, Paulshadow napisał: Dzien dobry :) 1 godzinę temu, gosia7 napisał: Podrzucam:) 36 minut temu, elik napisał: Bazareczku milusi nie spadaj! Dzień dobry.Dziękuję serdecznie Kochani za pilnowanie bazarku! Moje zwierzaki strasznie ostatnio chorują,a Amiczek,to już w ogóle,wczoraj na sygnale z nim pognałam do weta :(. Wróciłam teraz z usg i doktor wypatrzył jakiś "twór",który się nie podoba,ale którego sam nie mógł określić dokładnie,ze względu na umiejscowienie, bo kształt sugerować może najgorsze :(:( Bardzo proszę sprawdzajcie ,czy dobrze zapisuję Wasze zakupy,bo głowa mi nie funkcjonuje. Quote
Aldrumka Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 czy znany jest sklad skarpetek z Mikołajem, pytam poniewczasie ale najwyżej zamienię na cegiełkę czy wgladaja na bawełniane ? Quote
Recommended Posts