Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety dzisiaj znalazlam kolejne futerko tzn samo się znalazło. Spało przed wejściem do klatki gdzie mieszkam. Jak mnie zobaczylo to się cieszyć zaczęło i w ten sposob szukamy pilnie domu dla szczeniaka ok 2,5-3 mies. Zapchlona i zarobaczona bo brzusio pękaty. Jutro wizyta u lekarza nas czeka.
Teraz maluch ale bedzie kiedyś dużą sunią. Biała w brązowe łatki, ma na imie Betty, jest w typie owczarka srodkowoazjatyckiego.
Fotki jutro wstawie. Wielkie podziekowania dla Gema, który o 23 wyszedł z domu i jeździł ze mną z psem, zeby gdzieś dom tymczasowy znaleźć. U mnie niestety obecnie cztery psy więc nie dało się już wcisnąć
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sunia waży juz 9 kg, jest niesamowicie kontaktowa. Bardzo pieknie bawi się z kotami, nie robi im krzywdy a w zabawie jest bardzo delikatna.
Dzisiaj Betty została odpchlona i odrobaczona.

Kontakt w sprawie suni
[email protected]
tel 668 859 676

Posted

Benia ładnie przespała noc. Nawet raz się nie odezwała.
Nie chciala wyjśc na spacer rano. Przytuliła się do ziemi potem brzuch do gory i się trzesła. Chyba się bała,z e ją znow wyrzucą.
Teraz wygrzewa się na słoneczku :loveu:
Momentalnie zaprzyjaźniła się z kotem i oczywiście zabawa była jak nie wiem, przy czym Benia jest bardzo delikatna. Przepieknie sie bawiły więc domek z kotem czy innym psem wchodzi w gre :)
Po południu zrobimy zdjęcia suni.

Posted

Gem napisał(a):
Benia (Betty?) jest podobno w typie owczarka środkowoazjatyckiego :)

Owczarek środkowoazjatycki i ałłabaj to jest dokładnie to samo ;)

Posted

To już chyba nowa rasa jest - owczarek świętokrzyski :evil_lol: Mój Hektor też tak wygląda i też przywieziony od Was. A jeśli mnie pamięć nie myli to wcześniej też się takie mordziaki pojawiały.

Szkoda tylko, że warunków brak na drugiego psa, bo miałabym fajny duecik. :cool3:

Posted

Betty ogloszona na:

kupsprzedaj
animalia
kupiepsa
eoferty
gumtree Warszawa Wrocław
ojej
ojoj
aleokazja
pajeczyna
pineska
neeon
rozglos
bazarek
ogloszenia2
sprzedasz
warsza
wroclawiak
krakusik
e-gratka
szybkos-przedam
adoos
e-ogloszenia.com.pl
info-krakow
terazkrakow
bono-polska
petworld
petsy
vendito
ogloszeniadrobne.warszawa
top-ogloszenia
krakow.ogloszenia-info

Posted

Moim zdaniem Betty i Hektor są bardzo do siebie podobni. :loveu: I faktycznie było już kilka bardzo podobnych psów odnas ze świętokrzyskiego. Miałam kiedyś słabość do Hektora, teraz coś czuję, że będę miała do Betty. :loveu: Z Betty bedzie piękny psiak. Mam nadzieję, że domek szybko się znajdzie.