Fiona.22 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Niestety dzisiaj znalazlam kolejne futerko tzn samo się znalazło. Spało przed wejściem do klatki gdzie mieszkam. Jak mnie zobaczylo to się cieszyć zaczęło i w ten sposob szukamy pilnie domu dla szczeniaka ok 2,5-3 mies. Zapchlona i zarobaczona bo brzusio pękaty. Jutro wizyta u lekarza nas czeka. Teraz maluch ale bedzie kiedyś dużą sunią. Biała w brązowe łatki, ma na imie Betty, jest w typie owczarka srodkowoazjatyckiego. Fotki jutro wstawie. Wielkie podziekowania dla Gema, który o 23 wyszedł z domu i jeździł ze mną z psem, zeby gdzieś dom tymczasowy znaleźć. U mnie niestety obecnie cztery psy więc nie dało się już wcisnąć ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sunia waży juz 9 kg, jest niesamowicie kontaktowa. Bardzo pieknie bawi się z kotami, nie robi im krzywdy a w zabawie jest bardzo delikatna. Dzisiaj Betty została odpchlona i odrobaczona. Kontakt w sprawie suni [email protected] tel 668 859 676 Quote
Gem Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 E tam, Gemowi nie ma za co dziękować. Benia w górę! :loveu: Quote
Fiona.22 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Benia ładnie przespała noc. Nawet raz się nie odezwała. Nie chciala wyjśc na spacer rano. Przytuliła się do ziemi potem brzuch do gory i się trzesła. Chyba się bała,z e ją znow wyrzucą. Teraz wygrzewa się na słoneczku :loveu: Momentalnie zaprzyjaźniła się z kotem i oczywiście zabawa była jak nie wiem, przy czym Benia jest bardzo delikatna. Przepieknie sie bawiły więc domek z kotem czy innym psem wchodzi w gre :) Po południu zrobimy zdjęcia suni. Quote
Eruane Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 O rany! U Fiony naprawdę nie ma miejsca na kolejnego psiaka! Konieczny DT i to na wczoraj! Quote
Fiona.22 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Spotkanie z kotem a raczej kontynuacja znajomości :cool3: Tutaj biegamy... A tutaj pieknie pozujemy :loveu: Quote
Fiona.22 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Mała waży 9 kg ma 3 mies :) i chyba bardziej w typie ałłabaja jest :cool3: Na razie odpchlona i odrobaczona i pieknie się o domek usmiecha Quote
Gem Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Benia (Betty?) jest podobno w typie owczarka środkowoazjatyckiego :) Quote
Fiona.22 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Gem napisał(a):Benia (Betty?) jest podobno w typie owczarka środkowoazjatyckiego :) Owczarek środkowoazjatycki i ałłabaj to jest dokładnie to samo ;) Quote
Linssi Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ale cudooooo!!!! :loveu: jutro postaram sie zrobic duuuuuuuuuuuzo ogloszen. a czy ktos moglby nam zrobic allegro na malenkiej? Quote
Gem Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Nie chciałem Cię poprawiać, nie zauważyłem tej informacji o ałłabaju. Quote
Fiona.22 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Betty pokazuje się bo domek potrzebny :multi: Quote
Linssi Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 poprosze Elize to moze zgodzi sie zrobic dla malutkiej allegro.. Betty do gory!! Quote
Eruane Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Przepiekna, faktycznie prawie azjatka. :cool3: Allegro i banerek by się przydał. Quote
Fiona.22 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Betty dzisiaj znów opala się na słoneczku i szleje z kotem :loveu: Kto pokocha nasza rozrabiake :cool3: Quote
Mefi Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To już chyba nowa rasa jest - owczarek świętokrzyski :evil_lol: Mój Hektor też tak wygląda i też przywieziony od Was. A jeśli mnie pamięć nie myli to wcześniej też się takie mordziaki pojawiały. Szkoda tylko, że warunków brak na drugiego psa, bo miałabym fajny duecik. :cool3: Quote
eliza_sk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 allegro na świętokrzyskie, małopolskie i mazowieckie: Betty-3 mies.sunia-OWCZAREK mix- wyrzucona-URATUJ (602068410) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Linssi Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Betty ogloszona na: kupsprzedaj animalia kupiepsa eoferty gumtree Warszawa Wrocław ojej ojoj aleokazja pajeczyna pineska neeon rozglos bazarek ogloszenia2 sprzedasz warsza wroclawiak krakusik e-gratka szybkos-przedam adoos e-ogloszenia.com.pl info-krakow terazkrakow bono-polska petworld petsy vendito ogloszeniadrobne.warszawa top-ogloszenia krakow.ogloszenia-info Quote
Eruane Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Moim zdaniem Betty i Hektor są bardzo do siebie podobni. :loveu: I faktycznie było już kilka bardzo podobnych psów odnas ze świętokrzyskiego. Miałam kiedyś słabość do Hektora, teraz coś czuję, że będę miała do Betty. :loveu: Z Betty bedzie piękny psiak. Mam nadzieję, że domek szybko się znajdzie. Quote
Recommended Posts