Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY ZAKOŃCZONY - NOWY ROZKOSZNY BAZAREK KOSMETYKÓW CZ6 do 24.11.2019 20:00

Recommended Posts

Posted
9 minut temu, Jolanta08 napisał:

Jak na nasze realia Kiosk to jeszcze nie najgorzej :) PP to dopiero ma tempo ,w zeszłym roku trzy tygodnie przed Świętami wysłałam kartkę do Niemiec i doszła po Nowym Roku. Pozostało mi cieszyć się ,że doszła. W tym roku wyślę sms

Do Holandii priorytet idzie dwa tygodnie w ciągu całego bezświątecznego roku. List zwykły natomiast idzie..... też dwa tygodnie. Niewiele mnie już zdziwi jeśli chodzi o zagranicę. Ale w Polsce.....?

Posted
12 minut temu, TZmestudio napisał:

Do Holandii priorytet idzie dwa tygodnie w ciągu całego bezświątecznego roku. List zwykły natomiast idzie..... też dwa tygodnie. Niewiele mnie już zdziwi jeśli chodzi o zagranicę. Ale w Polsce.....?

Z Niemiec wysłałam paczkę do Anglii trzy dni przed Świętami i dotarła w Wigilię, natomiast w Polsce wysłałam paczkę krajową latem (priorytetem !) i szła półtora tygodnia. Nie wiem ,może PP mnie nie lubi :)

Posted
1 minutę temu, Jolanta08 napisał:

Z Niemiec wysłałam paczkę do Anglii trzy dni przed Świętami i dotarła w Wigilię, natomiast w Polsce wysłałam paczkę krajową latem (priorytetem !) i szła półtora tygodnia. Nie wiem ,może PP mnie nie lubi :)

Nie martw się: nikogo nie lubi.

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Radek napisał:

Może już komuś zrobiło się miejsce w szafce na kosmetyki? 

Miejsce zawsze się znajdzie, ale konto bankowe świeci pustkami :( Buuu.

TZMestudio, jeżeli kiedyś zapomnę zameldować dotarcie przesyłki to mnie szturchnij na PW, mam słabą pamięć ;) 

Posted
45 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Miejsce zawsze się znajdzie, ale konto bankowe świeci pustkami :( Buuu.

TZMestudio, jeżeli kiedyś zapomnę zameldować dotarcie przesyłki to mnie szturchnij na PW, mam słabą pamięć ;) 

Już ja Cię szturchnę, Tyś(ka). Tylko spróbuj. :)

Posted
Dnia 13.11.2019 o 10:13, Tyś(ka) napisał:

Jaaa uwielbiam dbać o swoje włosy (w sumie zaczęło się od musu, kiedy chlorowana twarda woda spowodowała niszczenie i chroniczne wypadanie włosów), ale... na razie mam nadmiar kosmetyków :(

A ja właśnie nie lubię sie z tym bawić, bo myję zawsze za późno i idę spać z mokrymi:(

Dnia 13.11.2019 o 15:45, TZmestudio napisał:

Tak sobie myślę, że niektórzy bardzo nie lubią konkretnie mnie. No bo prosiłem aby potwierdzać odebranie przesyłek, a ja, jak ten dureń, muszę trzymać plik potwierdzeń nadania na wypadek zaginięcia przesyłki. Panie i panowie bardzo, bardzo poproszę o poprawę. Chciałbym połowę chociaż wyrzucić. I zrobić miejsce na przyszłe, Schowek w samochodzie ma ograniczoną pojemność. 

Poproszę :)

Ja odebrałam wszystko co miałam!

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

A ja właśnie nie lubię sie z tym bawić, bo myję zawsze za późno i idę spać z mokrymi:(

Ja też mam brzydki nawyk mycia włosów tuż przed snem, ale staram się je chociaż owinąć w bawełnianą koszulkę po umyciu, chwilę pochodzić i coś porobić i dopiero jak trochę podeschną, położyć się (i zawsze obiecuję sobie, że następnym razem umyję je wcześniej :D ). Nie umiem wstać rano, aby umyć włosy, dla mnie sen jest zbyt cenny :p. 

Posted
4 godziny temu, Olena84 napisał:

Ja odebrałam wszystko co miałam!

A uiściłaś u Jo37 dodatkowe koszty magazynowania przez tyle czasu? :-D
Polecam się w przyszłości :)