TZmestudio Posted November 14, 2019 Author Posted November 14, 2019 9 minut temu, Jolanta08 napisał: Jak na nasze realia Kiosk to jeszcze nie najgorzej :) PP to dopiero ma tempo ,w zeszłym roku trzy tygodnie przed Świętami wysłałam kartkę do Niemiec i doszła po Nowym Roku. Pozostało mi cieszyć się ,że doszła. W tym roku wyślę sms Do Holandii priorytet idzie dwa tygodnie w ciągu całego bezświątecznego roku. List zwykły natomiast idzie..... też dwa tygodnie. Niewiele mnie już zdziwi jeśli chodzi o zagranicę. Ale w Polsce.....? Quote
Jolanta08 Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 12 minut temu, TZmestudio napisał: Do Holandii priorytet idzie dwa tygodnie w ciągu całego bezświątecznego roku. List zwykły natomiast idzie..... też dwa tygodnie. Niewiele mnie już zdziwi jeśli chodzi o zagranicę. Ale w Polsce.....? Z Niemiec wysłałam paczkę do Anglii trzy dni przed Świętami i dotarła w Wigilię, natomiast w Polsce wysłałam paczkę krajową latem (priorytetem !) i szła półtora tygodnia. Nie wiem ,może PP mnie nie lubi :) Quote
TZmestudio Posted November 14, 2019 Author Posted November 14, 2019 1 minutę temu, Jolanta08 napisał: Z Niemiec wysłałam paczkę do Anglii trzy dni przed Świętami i dotarła w Wigilię, natomiast w Polsce wysłałam paczkę krajową latem (priorytetem !) i szła półtora tygodnia. Nie wiem ,może PP mnie nie lubi :) Nie martw się: nikogo nie lubi. 1 Quote
Tyśka) Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 5 godzin temu, Radek napisał: Może już komuś zrobiło się miejsce w szafce na kosmetyki? Miejsce zawsze się znajdzie, ale konto bankowe świeci pustkami :( Buuu. TZMestudio, jeżeli kiedyś zapomnę zameldować dotarcie przesyłki to mnie szturchnij na PW, mam słabą pamięć ;) Quote
TZmestudio Posted November 14, 2019 Author Posted November 14, 2019 45 minut temu, Tyś(ka) napisał: Miejsce zawsze się znajdzie, ale konto bankowe świeci pustkami :( Buuu. TZMestudio, jeżeli kiedyś zapomnę zameldować dotarcie przesyłki to mnie szturchnij na PW, mam słabą pamięć ;) Już ja Cię szturchnę, Tyś(ka). Tylko spróbuj. :) Quote
Tyśka) Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 27 minut temu, TZmestudio napisał: Już ja Cię szturchnę, Tyś(ka). Tylko spróbuj. :) Powiało grozą :) 1 Quote
Radek Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Powiało grozą :) To radośnie podrzucę dla rozładowania atmosfery;) Quote
Radek Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Zapraszam I to bez straszenia;) Quote
TZmestudio Posted November 14, 2019 Author Posted November 14, 2019 47 minut temu, Radek napisał: I to bez straszenia;) Po odejsciu Gackowej od nas troche sie musze pozbierac. Dlatego tak grzecznie i tak rzadko. :/ Quote
Nadziejka Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 3 godziny temu, TZmestudio napisał: Po odejsciu Gackowej od nas troche sie musze pozbierac. Dlatego tak grzecznie i tak rzadko. :/ Quote
Olena84 Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Dnia 13.11.2019 o 10:13, Tyś(ka) napisał: Jaaa uwielbiam dbać o swoje włosy (w sumie zaczęło się od musu, kiedy chlorowana twarda woda spowodowała niszczenie i chroniczne wypadanie włosów), ale... na razie mam nadmiar kosmetyków :( A ja właśnie nie lubię sie z tym bawić, bo myję zawsze za późno i idę spać z mokrymi:( Dnia 13.11.2019 o 15:45, TZmestudio napisał: Tak sobie myślę, że niektórzy bardzo nie lubią konkretnie mnie. No bo prosiłem aby potwierdzać odebranie przesyłek, a ja, jak ten dureń, muszę trzymać plik potwierdzeń nadania na wypadek zaginięcia przesyłki. Panie i panowie bardzo, bardzo poproszę o poprawę. Chciałbym połowę chociaż wyrzucić. I zrobić miejsce na przyszłe, Schowek w samochodzie ma ograniczoną pojemność. Poproszę :) Ja odebrałam wszystko co miałam! Quote
Tyśka) Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 1 godzinę temu, Olena84 napisał: A ja właśnie nie lubię sie z tym bawić, bo myję zawsze za późno i idę spać z mokrymi:( Ja też mam brzydki nawyk mycia włosów tuż przed snem, ale staram się je chociaż owinąć w bawełnianą koszulkę po umyciu, chwilę pochodzić i coś porobić i dopiero jak trochę podeschną, położyć się (i zawsze obiecuję sobie, że następnym razem umyję je wcześniej :D ). Nie umiem wstać rano, aby umyć włosy, dla mnie sen jest zbyt cenny :p. Quote
TZmestudio Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 Hak ktoś ma ochotę to zajrzyjcie jeszcze na ten bazarek: Nadziejkowo Swiateczkowo dla Bandy cudnej -zajrzyj Dobraduszenko. do 28.11 Cel jak zwykle szczytny. :) Quote
Jolanta08 Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Zamówienie dotarło do domu, dziękuję. Quote
TZmestudio Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 2 minuty temu, Jolanta08 napisał: Zamówienie dotarło do domu, dziękuję. To ja dziękuję i zapraszam ponownie. Jeden świstek nadania wędruje oficjalnie do śmietnika.... Quote
TZmestudio Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 4 godziny temu, Olena84 napisał: A ja właśnie nie lubię sie z tym bawić, bo myję zawsze za późno i idę spać z mokrymi:( Ja odebrałam wszystko co miałam! A uiściłaś u Jo37 dodatkowe koszty magazynowania przez tyle czasu? :-D Polecam się w przyszłości :) Quote
Radek Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 5 godzin temu, TZmestudio napisał: Hak ktoś ma ochotę to zajrzyjcie jeszcze na ten bazarek Zamierzam się wybrać:) Quote
TZmestudio Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 Zapraszam bo już mamy minus w skarpecie.... Quote
Aldrumka Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 40 minut temu, TZmestudio napisał: Zapraszam bo już mamy minus w skarpecie.... idę sprawdzić o z Gacusiową i jaki minus Quote
Recommended Posts