andegawenka Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Oczki byli bardzo zmęczone.;) Nie robiłam bazarku, ale pakowałam fanty. Rozpakowując właśnie o tych trudnościach sobie przypomniałam. :) Quote
elik Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 1 godzinę temu, andegawenka napisał: Oczki byli bardzo zmęczone.;) Nie robiłam bazarku, ale pakowałam fanty. Rozpakowując właśnie o tych trudnościach sobie przypomniałam. :) Oby jak najwięcej, choćby najtrudniejszych pakowań :) To wszystko dla naszych podopiecznych :) Przy okazji bardzo proszę o wyrozumienie dla moich przedziwnych czasem sposobów pakowania. To dlatego, że do i tak już wysokich kosztów przesyłki, nie chcę dokładać koszów opakowań. Quote
plastelina Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Torebka dotarła , bardzo dziękuję :) Quote
elik Posted December 18, 2019 Author Posted December 18, 2019 Dnia 16.12.2019 o 17:09, plastelina napisał: Torebka dotarła , bardzo dziękuję :) 6 godzin temu, iwna5702 napisał: Paczucha z fantamu - już u mnie :) Serdeczne dzięki za wiadomość Quote
Nadziejka Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 wstawie bidunia moze ktos zajrzy Znaleziony mlody cudny w Krakowie Quote
elik Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Znaleziony mlody cudny w Krakowie Niestety Olsza to daleko od moich rewirów. Nie znam psiaczka i nie mam pojęcia kto mógłby pomóc w tej sprawie :( Quote
andegawenka Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Nie chcę mącić, ale już widziałam zdjęcie tego psa. I to raczej trochę czasu upłynęło. Jeśli jest z FB to tam jest normą , że ludzie nie wczytują się w to co udostępniają i dlatego tyle starych śmieci fruwa po profilach. Quote
elik Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 1 godzinę temu, andegawenka napisał: Nie chcę mącić, ale już widziałam zdjęcie tego psa. I to raczej trochę czasu upłynęło. Jeśli jest z FB to tam jest normą , że ludzie nie wczytują się w to co udostępniają i dlatego tyle starych śmieci fruwa po profilach. To fakt, Na fb zdarza się, że fakty sprzed nawet kilku lat, są przekazywane jako aktualne. Poprosiłam na wątku o podanie daty znalezienia tego psiaka. 1 Quote
andegawenka Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Dnia 27.01.2020 o 12:36, elik napisał: To fakt, Na fb zdarza się, że fakty sprzed nawet kilku lat, są przekazywane jako aktualne. Poprosiłam na wątku o podanie daty znalezienia tego psiaka. Podobno dopiero znaleziony. Pamiętam to zdjęcie bo moja boksia miała identyczne zmarszczki i myślałam czy nie jest mieszanką jamnika i boksera. Może się mylę. Quote
Recommended Posts