Poker Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Witam, szukam suni dla znajomych , którzy 3 tygodnie temu stracili 14.letnią mieszankę ONKi i Leonbergerem. Wiek 2- 3 lata, długowłosa, konieczny warunek to łagodność do dzieci. Znajomi mają dom z 2. hektarowym , z dobrze ogrodzonym ogrodem, który znajduje się pod Wrocławiem. Sunia będzie mieszkać w domu z trzy pokoleniową rodziną. Dzieci są w wieku od 3 do 10 lat wychowane z psem. Ogólne warunki bardzo dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted October 1, 2019 Author Share Posted October 1, 2019 Nie ma odpowiednich suniek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiyoshi Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Poker, ja moge polecić moją SALLY od Kasi, ale ona nie jest długowłosa. Tak głupio spytam...a może chcieliby owczarka collie ale samca?? za ok. tydzień będzie do adopcji, tu spełnia też wszystkie wymagania tylko płeć się nie zgadza Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted October 1, 2019 Author Share Posted October 1, 2019 Zaglądałam do Sally. Niestety nie ten typ. Chcą sunię , ale podsunę im chłopaka. Czy jest sprawdzony na dzieci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiyoshi Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 10 godzin temu, Poker napisał: Zaglądałam do Sally. Niestety nie ten typ. Chcą sunię , ale podsunę im chłopaka. Czy jest sprawdzony na dzieci? tzn. on jest mega łagodny do absolutnie wszystkiego, nawet kota się przestraszył, dzieci sprawdze na 100% w wekend, ale jestem pewna, że nie będzie żadnego kłopotu, z tym, że 3 latka na pewno nie znajde do "testów" :( dam znać.... Porozglądam się w hoteliku gdzie jest kori- tam są sunie mniej więcej spełniające takie kryteria i nauczone życia z małymi dziećmi. Jeśli chcesz mogę tez zapytać wśród osób które mają na DT psiaki z Radys czy ktoś ma taką sunie do adopcji... U nas w okolicznych przytuliskach jest jeszcze jeden, ale znów samiec- takiej mniej więcej wagi, wyglądu, bardzo łagodny, znaleziony ok. tydzień temu w lesie więc jeszcze nie wszystko o nim wiadomo, jest bardziej w typie ON dłuższa sierśc, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Mam sunię, jest teraz w hotelu pod Krakowem. 2 letnia, wychowywana z dziećmi, mega fajna i łagodna. Wiadomo - młody pies = energia, ale Ida jest świetna. Jest już gotowa do adopcji, wysterylizowana. nie mogę wstawić zdjeć :/ nie wiem o co chodzi, dawno nie byłam na dogo :/ tu są zdjęcia: http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/1359 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted October 2, 2019 Author Share Posted October 2, 2019 Podesłałam Idę zainteresowanym. Będę czekać z niecierpliwością na reakcję. kiyoshi, poczekam co powiedzą na temat Idy.Jak nie przypadnie do gustu , to będę Cię prosić o pomoc. Dzieci są bardzo ważne, bo znajomi mają sporo wnuków, które często goszczą u nich. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted October 2, 2019 Author Share Posted October 2, 2019 Znajomi są zdecydowani na Idę. Pytają co mają zrobić , by ją dostać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiyoshi Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 11 godzin temu, Poker napisał: Znajomi są zdecydowani na Idę. Pytają co mają zrobić , by ją dostać. Super :) barbardzo sie ciesze. Chyba musza zadzwonic do malawaszki ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Jezu teraz muszą poczekać, bo wczoraj się też zgłosili ludzie, którzy mają już ode mnie psa i mieszkają blisko hotelu i dziś Ida jedzie na zapoznanie z tamtym psiakiem. Popołudniu dam znać czy zostanie z nimi, czy jednak nie. Zawsze tak jest, jak nie ma chętnych to nie ma, a nagle bum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted October 3, 2019 Author Share Posted October 3, 2019 BUUU, znajomi będą niepocieszeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Poker przykro mi, tzn też się cieszę, bo jednak tutaj zostaje Ida. Jutro jedzie do domu. Bardzo przepraszam za zamieszanie, ale tak to jest, jak nie ma to, to nie ma chętnych, a nagle bum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted October 3, 2019 Author Share Posted October 3, 2019 Mi też przykro i zarazem się cieszę , że sunia ma dom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiyoshi Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 17 godzin temu, Poker napisał: Mi też przykro i zarazem się cieszę , że sunia ma dom. Wieczorem podesle nowe typy. Jeszcze kilka ich distalam na facebooku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiyoshi Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Marta z hoteliku gdzie jest Kori (czyli okolice Częstochowy), podesłała mi taką sunie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiyoshi Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 NUKA Przesympatyczna,przyjazna i kochana sunia szuka przyjaciela na resztę życia Nie ma jeszcze dwóch lat,a już wiele złego zaznała.... Głód,strach i poniewierka były jej bardzo dobrze znane Ale czas i doświadczona opieka w hoteliku sprawiły,że zaufała na nowo i człowiek ponownie stał się jej przyjacielem Więcej o jej historii przezytacie tutaj https://www.facebook.com/events/408996619714925/?ti=cl Dziś jest wesołą,kochającą cały otaczający ją świat psinką Bardzo lubi się bawić z innymi psiakami,nie wykazuje w stosunku do nich najmniejszej agresji. Towarzystwo człowieka ,tego dużego, jak i tego mniejszego,sprawia jej wielką radosć Uwielbia pieszczoty i mizianko NUKA szuka domu,w którym będzie prawdziwym członkiem rodziny. Domu,w którym po całym dniu,będzie mogła odpocząć u boku człowieka Domu aktywnego,który zapewni jej ruch,który tak bardzo lubi. Domu,w którym juz zawsze bedzie bezpieczna i kochana Najlepiej odnajdzie się w domu,gdzie będzie miała psiego kompana . Pokochaj ,daj dom,a zyskasz prawdziwego przyjaciela i kompana wycieczek KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI MARTA 662 103 072 (Jeśli nie odbieram prosze o wiadomość oddzwonie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiyoshi Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 możliwe, że w tym hoteliku są jeszcze jakięs inne sunie w tym typie....moge podpytać. Marta w kazdym razie mówi, że NUka by się nadawała, chcociaż do Częstochowy jest kawałek na zapoznanie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted October 5, 2019 Author Share Posted October 5, 2019 Kiyoshi, dzięki. Zadzwonię do Marty. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiyoshi Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 NOwe sunie: AMBER: mix z leosiem, ma ok. 4 lata i SARA https://www.olx.pl/oferta/sara-trzy-letnia-suczka-owczarek-niemiecki-dlugowlosy-do-adopcji-CID103-IDBQx03.html?fbclid=IwAR1bFzT0GcaJxH3Q9dFiECZzTSqBEm3neNlbGXgfY5QTpt--mNecEYwiKmE obie pod opieką Marzeny Malarczyk, do obu ten sam telefon: 605050843 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiyoshi Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 RAFIA uratowana z Radys jest w domu tymczasowym pod Wrocławiem. i Adria w tym samym DT i Madera też w tym samym DT Myśle, że warto tam zadzwonić bo to bardzo blisko i możnaby nawet podjechac się zapoznać, na żywo to zawsze inaczej. Numer jest taki: 664 968 098 Jakbyś dzwoniła Poker to powiedz, że jesteś od Izy Rajs, bo na fb nikt nie zna mojego nicku z dogo ;) może tym razem się uda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiyoshi Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Jeszcze taką znalazłam, ale jest w Bytomiu https://www.facebook.com/pg/radysiakiRenaty/photos/?tab=album&album_id=544603783013172&ref=page_internal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara2011 Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Może Anisza ale ona nie jest długowłosa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Może Latte? https://azyl-schronisko.pl/azyl/latte-nr-ewidencyjny-154-n/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted October 12, 2019 Author Share Posted October 12, 2019 Ma byc długa sierść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoungMom Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Mam szczeniaka ok 6 miesięcy mieszanka Labradora z owczarkiem niemieckim pies łagodny wychowany przy małych dzieciach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts